2.8.2021

Parhaat seksilelut

IMG_20211012_112316

 *Postaus toteutettu yhteistyössä Sinful.fi kanssa


Puhuin viimeksi nautinnosta ja siitä, miten seksilelut ovat osa sitä. Seksileluja käytetään monesta syystä: antamaan nautintoa itselle ja toiselle, tuomaan lisää maustetta seksiin tai toisille ne ovat välttämättömiä orgasmin saannin kannalta. Seksileluista puhuminen on useimmille kiusaannuttavaa, mutta itse nautin kokemusten jakamisesta ja keskusteluista aiheen ympärillä. Etenkin jos pääsee avaamaan ennakkoluuloja!

Sain Sinfulilta testiin useamman seksilelun parista eri kategoriasta: paineaaltokiihottimista ja lasidildoista. Molemmat ovat itselle jo ennestään tuttuja ja muodostuneet seksilelujen saralla suosikeiksi. 


IMG_20211012_111948


Paineaaltokiihottimet

Paineaaltokiihottimista varmasti tunnetuin on maineensa saavuttanut Satisfyer Pro 2, jonka itsekin ostin ensimmäisekseni. Aikalailla tämän investoinnin jälkeen huomasin, etteivät vibraattorit ole niinkään oma juttuni. Ensimmäinen vibrakokeiluni oli Sinfulin valikoiman Classic dildovibraattori, joka oli mieleinen aikansa, mutta se korvattiin sopivammalla! 

Sain Sinfulilta kokeiluun pitkään haluamani Womanizer Premium Paineaaltokiihottimen. Womanizer on saksalainen, erittäin korkealaatuinen brändi, jonka patentoitu Pleasure Air -teknologia mahdollistaa klitoriksen stimulaation ilma kosketusta! Tästä luksusmallista löytyy myös autopilot toiminto, jossa stimulaatio ja intensiteettitaso vaihtelevat satunnaisesti. Näiden lisäksi arvostan erittäin paljon lelun smart silence toimintoa, jossa lelu starttaa vain lähes suorassa ihokontaktissa. Paineaaltokiihottimissa nimenomaan ilmavirta ja paineaallot stimuloivat klitorista syvemmältä antaen paljon kokonaisvaltaisempaa nautintoa. Lisäksi klitoris ei ole täysin suorassa kosketuksessa lelun kanssa, jolloin se ei aiheuta samankaltaista turtumista mitä esimerkiksi vibrat aiheuttavat.

Visuaalinen ja estetiikkaa rakastava puoleni arvostaa erittäin paljon tyylikästä ulkoasua ja kaunista käteen asettuvaa muotoilua. Premium mallissa tuntuu kaikki olevan mietitty viimeisen päälle. Itsestään hiljenevä, autopilot ominaisuudella varustettu tyylikäs lelu, joka ei välttämättä ensisilmäyksellä näytä seksilelulle? Kyllä kiitos. Plussaa vielä vedenkestävyydestä, pitkästä käyttöajasta ja hyvistä orgasmeista. Rakastan.


IMG_20211012_112959

Lasidildot

Tiesitkö, että 95% miehistä saa orgasmin seksin aikana, mutta heteronaisista vain 65%. Tämä orgasmikuiluksi kutsuttu termi kertoo aika paljon yhdyntäkeskeisestä seksinormista, joka ei ole hirveän suotuisa naisen nautinnolle. Aikaisemmin en lämmennyt dildoille ollenkaan, sillä yksinään niistä ei ole ollut hirveästi iloa. Kuitenkin yhdessä käytettynä paineaaltokiihottimen tai vastaavasti minkä tahansa klitoriskiihottimen kanssa dildoista saa paljon enemmä irti! Yhdessä käytettynä on mahdollista stimuloida samaan aikaan sekä klitorista että g ja a-pisteitä.

Materiaalisuosikkini dildoissa on lasi sen monipuolisuuden vuoksi. Usein kuulen kysyttävän että eivätkö ne hajoa helposti ja entä jos se hajoaa sisään. Itseasiassa lasi materiaalina erittäin kestävää ja on jopa kestävämpi ikänsä puolesta kuin esimerkiksi silikoniset lelut. Lasi on helppo puhdistaa ja se on hygieeninen. Lasi on materiaalina monipuolinen esimerkisi lämpötilanvaihteluiden osalta. Lasia voi lämmittää vaikka vesihauteessa tai viilentää jääkaapissa. Silikonisiin leluihin verrattuna lasi myös liukuu paremmin ja tuntuu miellyttävämmältä.

Omat suosikkini on Sinful Groove lasidildo, jonka ostin jo muutama vuosi sitten ja nyt saamani Chakrubs ruusukvartsidildo, joka tosin on valmistettu kivestä, mutta on vastaava lasin kanssa. Sinfulin omassa lasidildossa pidän sen kaarevasta muodosta, jonka kuulat kasvavat kohti tyveä. Chakrubs brändinä kiinnostaa itseäni kamalasti energeettisessä mielessä, sillä seksuaalienergia on elämän energiaa ja luomisenergiaa.  Näiden lisäksi suosittelen tutustumaan laajaan Sinfulin lasidildo valikoimaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.