17.5.2020

Vartalonhoitorituaali


Päivitin vartalohoitorituaalini uusiksi muutama kuukausi sitten ja aloin panostamaan kunnolla vartalon ihon hoitamiseen. Ihoni oli päässyt huonoon kuntoon laiskan hoidon seurauksena, joka tuntuu kreisille kun olen ollut aina tarkka vartalonhoidosta. Päivitin vartalorituaalini Kauneushoitola Lisebeth + Shopin Sallan avustuksella, hän suositteli tarpeideni ja toiveideni mukaiset tuotteet. Tilasin tuotteet hoitolan verkkokaupan kautta kätevästi! Hoitolan sivuilta voit tilata muitakin hoitotuotteita kotiin!


DSC_0388


Teen lähes päivittäin kuivaharjausta Zuiin kuorintakintailla jotta saan pidettyä vartalon ihon pehmoisena. Kaksi kertaa viikossa kuorin ihoni Payotin Commage Amande -vartalokuorinnalla. Kuorintatuotteessa on taivaallinen tuoksu ja ihanan karhea mikrorae! Tässä kuorivina rakeina tässä on pistaasipähkinää ja mantelia. Ihosta jää silkkisen pehmeä ja puhtaan tuntuinen.


PAYOT VARTALOKUORINTA


Vaihdoin perus suihkusaippuat puhdistusöljyyn ja -voiteeseen. Huile de douche relaxante -puhdistusöljy tuoksuu jasmiinille. Öljy vaahtoaa miedosti pyöritellessä sitä vartalolle ja tykkään käyttää tätä säärien höyläämisen yhteydessä! Puhdistusöljy suojaa ja hoitaa ihoa kuivumiselta.

Baume de douche reconfortant -puhdistusvoiteen sisältävät puuvillasiemenöljy ja hunajauute kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Tässä ihana täyteläinen koostumus levittyy pehmeästi iholle! Rutikuivalle iholle ihan ykkönen, sillä misellit puhdistavat iholta epäpuhatudet ja lian.


PAYOT VARTALOPESU


Haluan vartalovoiteeltani kevyen, helposti levittyvän koostumuksen joka kuitenkin tuo iholle tehokkaan kosteutuksen. Hydra24 corps -vartalovoide tuo iholle pitkäaikaisen kosteutuksen vaikka koostumus onkin kevyt ja hulmahtaa iholle välittömästi. En pidä tahamisen koostumuksen jättävistä voiteista vartalolla! Vartalovoide viimeistelee ihanasti vartalohoitorituaalin!


PAYOT VARTALOVOIDE


2 kommenttia:

  1. Hyvä kun muistutit, kuivaharjaus on mulla vähän jäänyt mutta pitäis aktivoitua.
    Ihanilta vaikuttavia tuotteita ♥

    VastaaPoista
  2. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.