6.2.2020

Ihon hoitaminen alkaa ihon puhdistuksesta

*Postaus sisältää Affliate linkkejä

Törmään useasti asiakkaisiin, joiden iho on karhea ja sen pinta on kalvomainen. Syy ihon kuivumiselle löytyy yleensä puhdistustuotteesta, joka on yleensä epäpuhtaalle iholle suunnattu geeli tai vaahto. Puhdistustuotteen olisi tarkoitus jättää iholle pehmeä ja joustava tunne, sillä ihon puhdistaminen aloittaa ihonhoidon.

Puhdistusvaahdot, geelit sekä saippuat pesevät iholta sen luonnollisen happovaipan ja saavat ihosta narskuvan puhtaan ja samalla kiristelevän. Kun ihon happovaipan pesee pois, iho menee epätasapainotilaan ja sen entsyymitoiminta häiriintyy. Iho alkaa kuivua ja siihen syntyy kilpimäinen kalvo ja yleensä lopputuloksena on erilaisia iho-ongelmia kuten hilseilyä, epäpuhtauksia ja tukkeumia. Puhdistus luo pohjan muille ihonhoitotuotteille, joten puhdistuksen ollessa pielessä ei muutkaan hoitotuotteet pääse vaikuttamaan parhaimmalla tavalla iholle.

Postauksen lopusta löydät linkit käyttämiini tuotteisiin


WHAMISA Cleansing oil, Foreo LUNA 2


Suosin ihonpuhdistuksessa hellävaraista kaksoispuhdistusta, jossa iho puhdistetaan puhdistusöljyllä ja vesipohjaisella tuotteella. Öljypohjainen puhdistustuote liottaa rasvapohjaisen meikin ja lian tehokkaasti iholta. Tämän jälkeen puhdistetaan iho vesipohjaisella tuotteella jolla päästään puhdistamaan iholta vesipohjaiset epäpuhtaudet. Suosin kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa maitomaisia ja voidemaisia puhdistustuotteita, jotka jättävät iholle miellyttävän hoidetun ja joustavan tunteen. Myös hoitavia ainesosia sisältävät geelit ja vaahdot sopivat tähän vaiheeseen!

Kokeile kaksoispuhdistusta levittämällä puhdistusöljy kuivalle iholle suoraan meikin päälle. Rasvaliukoinen meikki lähtee sulamaan öljyn mukana ja tehokkaimman puhdistuksen saamiseksi kannattaa öljyä hieroa ainakin minuutti kasvoilla ja kaulalla. Hieronnan jälkeen öljy kannattaa emulgoida iholta vedellä hieroen ja lopuksi huuhdellen kokonaan pois. Öljypuhdistuksen jälkeen päästäänkin puhdistamaan itse ihohuokoset vesipohjaisista epäpuhtauksista maitomaisella puhdistustuotteella. Kuten öljyn kanssa, kannattaa myös seuraavan vaiheen puhdistustuotetta hieroa minuutin ajan kasvoilla. Itse suosin tässä vaiheessa Foreon LUNA 2 kasvoharjaa, jonka värähtely irroittaa likaa iholta 99,5% tehokkaimmin kun käsin puhdistaessa. LUNA 2 puhdistaa ihoa minuutin verran, jonka jälkeen se ilmoittaa muutamalla värähtelyllä puhdistuksen olevan valmis.

Kaksoispuhdistuksella päästään puhdistamaan iholta itse meikki ja ihohuokoset, joka takaa entistä tehokkaamman puhdistuksen. Ihoa ei kuitenkaan tarvitse kaksoispuhdistaa aamulla, vaan aamupuhdistukseen riittää pelkkä puhdistusmaito. Suotta pestä iholta aamulla kaikkea sitä, mitä se on yön aikana tehnyt! Riittää että aamulla huuhtelee miedolla putsarilla ylimääräisen talin ja ihonhoitotuotteiden jämät.


2020-02-05 10.46.25 3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.