15.12.2019

Pikakaunistus iholle - Gua sha


KATJA KOKKO GUA SHA RULLA

KATJA KOKKO GUA SHA RULLA


*tuote saatu

Esittelen loistavan kotihoito välineen samealle ja elottomalle iholle: Gua sha näppylä rulla!*

Jo kertahoidolla ihosta saa kuulaamman ja tasaisemman sävyisen, sillä rullaus vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin iho saa veren mukana tärkeitä ravintoaineita ja happea. Lisäksi rullailu aktivoi lymfanestekiertoa, jolloin turvotus kasvoilla vähenee ja iho asettuu paremmin kasvojen luuston päälle! Ihon säännöllinen auttaa kollageenin tuotannon tehostamisessa ja juonteiden silottamisessa. Kokeile rullausta iltaisin kasvoille, äläkä unohda niskaa, kaulaa ja dekolteeta!

Muutaman rullauskerran jälkeen iho näyttää taas kauniilta - rullan näppylät aktivoivat niin hyvin ihon toimintoja! Aloita rullailu niskasta kohti kaulaa, poskia ja lopuksi siirry rullailemaan otsa. Aloita rullailemalla niska kohti hiusrajaa ja siirry rullailemaan kaula solisluilta kohti leukaa. Kasvoja rullaillessa vältä näppyjä! Jaa kasvot kahteen tai kolmeen osaan ja rullaa kasvojen keskiosasta korvia kohti, jolloin saat nesteet kiertämään pois kasvoilta. Lopuksi voit rullata otsan, sekin korvia kohti! Itse tykkään lopuksi ''tyhjentää'' nesteet lopuksi korvan takaa kohti soliskuoppia. Voit rullailla ensiksi kasvojen oikean puoliskon ja siirtyä sitten vasemmalle puolelle kasvoja!

Rullaa ei suositella herkälle tai couperosa iholle ja kasvoja rullaillessa kannattaa välttää näppyjä!

Voit tilata Katja Kokon gua sha rullan tai muut gua sha välineet esimerkiksi Jolielta!* Joliella on muuten aivan ihania lahjapakkauksia valikoimassa, eli mikäli joululahjat ovat ostamatta niin kannattaa tarttua niihin!


KATJA KOKKO GUA SHA RULLA

Jos gua sha alkoi kiinnostamaan enemmän, klikkaa itsesi Katja Kokon sivuille, josta löydät kattavammin tietoa Yin Your Skin -verkkokurssista! Olen itsekin kurssilla ja se on luojan lahja gua shaata aloittavalle! Kurssilta saa mielettömän kattavan materiaalin gua shaasta sekä laadukkaat videot erilaisista gua sha hoidoista kasvoille. Yllä löytyvistä linkeistä löydät lisää infoa niin gua shaasta kuin verkkokurssista!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi tää kuulostaa mielenkiintoselta! Ihan huipun kuulosia noi lupaukset, mitä rullailu tekisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla rullailun tuomat tulokset on olleet uskomattomia! Tuntuu että poskipäät tulee paremmin esille kun turvotus alkaa hävitä! Lisäks mun iho on aina välillä ruokavalion, liikunnan puutteen ja talven vuoksi tosi "pahan" näköinen! Juurikin eloton ja samea, eikä meikki levity ollenkaan iholle nätisti! Tää kyllä pelastaa!

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.