17.11.2019

Sokerointi karvan poistoon


Moikka!

Sokerointi ei ole ehkä ajankohtaisin aihe talvella, sillä yleensä vasta kesällä aletaan markkinoimaan sitä. Lisäksi moni ajattelee, että antaa talvella karvan kasvaa ja höyläillään sitten, mikäli tulee tarvetta. 

Miksi sitten aloittaa sokeorinti jo talvella? Säännöllisellä sokeorinnilla saadaan poistettua karva juurineen, joka auttaa karvaa kasvamaan ohuempana ja hennompana. Lisäksi säännöllinen sokeorinti hidastaa karvan kasvua! Ensimmäisillä karvanpoisto kerroilla karva kasvaa nopeammin takaisin, mutta säännöllisyys palkitsee kun sokerointi väli venyy jopa kuudesta kahdeksaan viikkoon!  Paikoittain karvan kasvu saattaa jopa loppua!

Kesään mennessä karva kasvaa jo ohuempana ja hitaammin, jolloin sitä ei tarvitse kasvattamalla kasvattaa ja poistattaa muutamien viikkojen välein.

Body sugaring

Sokeroinnissa tärkeintä on kärsivällisyys, sillä ensimmäisellä kerralla ei saada kaikkea karvaa pois, sillä karvat kasvavat eri kasvuvaiheissa. Karvalla on kolme eri kasvuvaihetta, joten tasaisia tuloksia aletaan saamaan jo 3-4 sokerointi kerran jälkeen. 

Sokerointiin jää koukkuun helposti sen kuorivan vaikutuksen vuoksi, sillä iho jää silkkiseksi hoidon jälkeen! Talvisin iho yleensä hilseilee, joten samalla sokerointikerralla päästään poistamana kuiva ja hilseilevä ihokerros!

Sokeroinnin jälkeen on tärkeää kosteuttaa ja kuoria ihoa, että uuden, entistä hennomman karvan on helppo kasvaa. Mikäli ihon jättää kuorimatta ja kosteuttamatta, estää sarveissolukerros karvaa kasvamatta nätisti, jolloin lopputuloksena on sisäänpäin kasvaneet karvat.

sugar

Oletko sinä kokeillut sokerointia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.