3.5.2019

Tehokasta vartalonhoitoa Skin Treatin kuorinnalla

Moikka!

Törmäsin muutama kuukausi sitten Kicksissä käydessäni Skin Treatin tuoteperheeseen, joka sattumoisin oli alennuksessa ostohetkellä. Valmiiksi edullisista tuotteista sai -25% pois normaali hinnasta ja muutama tähtituote sieltä lähtikin mukaan ostoskoriin. Skin Treatin tuotteet sisältävät n. 93% luonnollisia ainesosia eivätkä ne sisällä mikromuoveja!

Olen aina rakastanut kuorinnan jälkeistä pehmeää tunnetta iholla ja vannonkin kuivaharjauksen nimeen. En ole koskaan saanut ihoani niin pehmeäksi kuin kuivaharjaamalla, mutta käsiini sattumoisin sattui tuote, jonka kuorintatehot vetävät vertoja kuivaharjaamiselle! 

KICKS SKIN TREAT PURE & CLEAN ENZYME & AHA PEEL

Skin Treat -sarjan Clear & Pure Enzyme & AHA peeling -kuorinta, joka kuorii ihoa tehokkaasti sekä rakeiden ja happojen yhdistelmällä. Kuorinnan pitäisi käydä sekä kasvojen että vartalon iholle, mutta itse en suosittelisi tätä kasvoille käytettäväksi mikäli iho on yhtään herkkä. Kuorinta tuntuu jo vartalon ihollakin niin tehokkaalta, etten omalle kasvojen iholle sitä uskaltaisi levittää! 

Jonkin aikaa sitten ajattelin ettei kemiallisista kuorinnoista ole mihinkään - eihän kuoriva vaikutus tunnu missään. Kun tutustuu happojen vaikutuksiin niin ymmärtää jopa miten paljon tehokkaampia ne ovat verrattuna normaaleihin rakeellisiin kuorintoihin. Tässä kuorivina ainesosina toimivat glykolihappo ja maitohappo sekä kuorivat rakeet. Vaaleanpunaiseen taittava hiema geelimäinen kuorinta-aine levitetään iholle pyörivin liikkein ja annetaan vaikuttaa n. 2 minuuttia ja huuhdellaan normaalisti pois. Ihosta jää aivan uskomattoman pehmeä, kuulas ja heleä! Tämä käy täydellisesti ennen itseruskettavan levitystä, jolloin ihoon ei jää kuivan karheita aluieta, johon itseruskettava tarraa rumasti.

KICKS SKIN TREAT PURE & CLEAN ENZYME & AHA PEEL

Suosittelen tätä juurikin kuivalle ja karhealle iholle, joka ei kaipaa kauheaa mekaanista rasitusta vaan hellävaraisen tehokkaan kuorinta-aineen. Kuorinnan kun voi hellästi pyöritellä iholle ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin, jolloin hapot tekevät kaiken työn! Lisäksi tämä voisi olla loistava tuote, mikäli esimerkiksi selän tai rintakehän iho tukkeutuu helposti. Skin Treatin tuotteita saa ainoastaan Kicksistä ja hintaa tällä on 11,90€. Tätäkin kannattaa metsästää tarjousten aikaan!

KICKS SKIN TREAT PURE & CLEAN ENZYME & AHA PEEL

Oletko ehtinyt kokeilemaan Skin Treatin vartalonhoitotuotteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.