5.4.2019

Uusi tuttavuus - saksalainen Biomed Organics

*Postauksen tuotteet saatu yhteistyössä

Moikka!

Pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan itselleni täysin tuntemattomaan brändiin - saksalaiseen Biomed Organicsiin. Biomed Organics brändää itseään 100% luonnollisena, vegaanisena ja eläintestaamattomana sekä kliinisesti että dermatologisesti testattuna. Tuotteissa ei myöskään löydy synteettisiä tuoksuja, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai fenoksietanolia. Mikäli merkin tuotteet kiinnostavat, postauksen lopusta löytyy alennuskoodi tuotteisiin!

BIOMED AQUA DETOX MASK

Käyn tässä postauksessa itseäni eniten kiinnostavaa tuotetta läpi, eli Biomedin Aqua Detox Maskia, joka on on omassa ihonhoitorutiinissa ehkä ajankohtaisin tuote. Biomedin naamio on samaan aikaan sekä kosteuttava että puhdistava. Incistä löytyy nimittäin heti veden jälkeen kaoliinisavea, moringaöljyä, manteliöljyä, E-vitamiinia sekä aloe veraa.

Kaoliinisavi on ihoa tehokkaasti puhdistava ja se imee tehokkaasti epäpuhtauksia ihosta. Kaoliini saa naamion kuivahtamaan hieman viiden minuutin vaikutus ajan aikana. Moringaöljy on erittäin antioksidanttipitoinen ainesosa, joka on myös antiseptinen ja erityisetsi akneen taipuvainen iho tykkää tästä ainesosasta! Lisäksi sillä on huomattu olevan vaikutuksia arpien vaalenemiseen. Manteliöljy rauhoittaa, pitää ihon kimmoisana ja pehmeänä sekä tasapainottaa tehokkaasti rasvoittuvan ihon talintuotantoa. 

Naamion ainesosat näkyvät aika selvänä naamion käyttöaikana: savi kuivahtaa iholle, mutta pesun jälkeen iholle jää hieman öljyinen, oikein pehmeä ja hoidettu tuntuma! Isoin huomio myös minkä teen aina näiden hoitavampien savinaamioiden kanssa on se, miten hyvin ne rauhoittavat näppyjä! Stressaavan ajanjakson aikana ihollekin tulee näitä epäpuhtauksia (joka on muuten jännä, kun iho on ensiksi loistavassa kunnossa ja yhtä äkkiä iholla koreileekin epäpuhtauksia) jolloin nämä puhdistavat, mutta hoitavat naamiot on must!

BIOMED AQUA DETOX MASK SWATCH

Nyt sulla on mahdollisuus päästä testaamaan näitä Biomedin tuotteita hieman edullisemmin, nimittäin sain käyttööni alekoodin (vähänkö jännää!), jolla saat tilauksestasi -30%! Klikkaa siis haluamasi tuotteet ostoskoriin ja käytä koodia BLOGSANNI, jolla voit hyödyntää alennuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.