26.4.2019

Blogin uusi osoite ja ihonhoitosetin arvonta!


Moikka!

Mun blogin osoite muuttui nyt lyhyempään muotoon, nimittäin ostin blogilleni oman domainin! Mun domain on ostettu Zonerilta ja stressailin varmaan kuukauden sen ostamista, sillä ajattelin sen asentamisen olevan hankalaa. Mutta mitä vielä, se vaati muutamia näppäimistön näppäilyjä, muutaman tunnin odottaminen ja siellä se oli - mun ikioma verkkosivuni. Zonerilta sai hyvät ja selkeät ohjeet domainin päivittämiseen, joten mikäli säkin olet miettinyt omasi ostamista niin vahva suositus!

ORIFLAME NOVAGE BRIGHT SUBLIME -IHONHOITOSETTI

Ja koska blogi on nyt kevään kunniaksi hieman uusiutunut niin eiköhän olisi aika järjestää pientä arvontaa! Kevät on ehkä petollisinta aikaa iholle, sillä auringon ensimmäiset säteet voivat polttaa ihon salakavalasti ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia sekä joillekin jo tässä vaiheessa ihanaa aurinkoihottumaa. Iho olisi tärkeä suojata auringolta ja puhdistaa erittäin huolellisesti iltaisin, jotta kaikki pöly ja ilmansaaste puhdistuisi iholta.

Kirjoitin aikaisemmin mun blogissa Oriflamen NovAge ihonhoitorutiinista, jossa käytin True Perfection -sarjaa, joka tehokosteuttaa ihoa ja ennalta ehkäisee ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Pidin koko ihonhoitorutiinista sekä sen tuottamista tuloksista kovasti ja mulla on nyt mahdollisuus arpoa mun lukijoiden kesken NovAge Bright Sublime -linjan ihonhoitorutiini! Palkinnon arvo on 198€. Postauksen lopusta löydät arvonnan osallistumis ohjeet!

ORIFLAME NOVAGE BRIGT SUBLIME SKINCARE ROUTINE

Bright Sublime -ihonhoitolinja on täydellinen iholle, jolle tulee herkästi pigmenttimuutoksia. Tuotteet auttavat vähentämään melaniinintuotantoa sekä vaalentamaan olemassa olevia pigmenttimuutoksia. Sarjan päivävoiteesta löytyy tehokas SPF20 aurinkosuoja, joka suojaa ihoa auringonsäteiltä! Setti sisältää puhdistusgeelin sekä kasvoveden, silmänympärysvoiteen, tehokkaan seerumin sekä yö- ja päivävoiteen. Kaikki tuotteet auttavat ennaltaehkäisemään melaniinin tuotantoa ja auttavat stimuloi maan kollageenin tuotantoa. Rutiinin mielenkiintoisin tuote on Advanced Brightenin Multi-Action -seerumi, joka sisältää hydroksidi happoja, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti ja auttavat tuottamaan uusia soluja. Näin ollen ihon sävystä tulee kirkkaampi ja tasaisempi.

Setin sisältämät tuotteet käyvät kaikille ihotyypeille ennaltaehkäisemään auringon aiheuttamia pigmenttimuutoksia ja ikääntymisen merkkejä ja esimerkiksi kehumani seerumi sopii täydellisesti epäpuhtaallekin iholle ennaltaehkäisemään tukkeumia ja mustapäitä. Seerumin kanssa kuitenkin kannattaa käyttää sarjan aurinkosuojallista päivävoidetta, jotta iho ei herkisty auringolle!!

ORIFLAME NOVAGE BRIGHT SUBLIME EYE CONTOUR CREAM, SERUM AND NIGHT CREAM

Huomaa, että arvonnan setti on vanhempaa mallia, joka sisältää erikseen kasvoveden ja puhdistustuotteen. Uusituissa seteissä on ihana Supreme -puhdistusgeeli, joka sisältää itsessään kasvoveden. Tämä on loistava tuote laiskalle puhdistajalle, joka ei välitä käyttää kasvovettä! Oriflamen sivuilta löydät kattavasti tietoa tästä setistä, sekä muista päivitetyistä NovAge -ihonhoitorutiineista ja ykisttäisistä tuotteista. Arvonnan tuotteet ovat avaamattomia ja laatikot ovta avattu vain blogikuvia varten.


Tutustu NovAge Bright Sublime settiin täältä. Settiä on mahdollisuus tilata hintaan 109€ ja kun liityt mun kanta-asiakkaaksi Oriflamen sivuilla saat yli 50€ tilauksestasi -15% alennusta kassalla sekä kaupanpäälle tilaajalahjan, meikkipussin ja näytteitä! 


ORIFLAME NOVAGE BRIGHT SUBLIME CLEANSING GEL AND TONER

Osallistuaksesi arvontaan, kommentoi postaukseen millainen ihosi on ja millaista hoitoa se kaipaa. Voit myös kertoa millaisia postauksia tai millaisista tuotteista haluaisit kuulla enemmän blogissani! Jätä kommenttisi ennen 11.5 klo 23.59, jolloin arvonta päättyy.

Lisäksi voit liittää kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi tai muun some-kanavasi, jossa saan sinuun yhteyden! Sähköpostiasi käytän vain ilmoittamaan arvonnan voitosta. Voittajan ilmoitan blogin ja instastoorin (sanniijuliaa) puolella äitienpäivänä 12.5! Mikäli en saa voittajaa kiinni muutamaan päivään, arvon setin muualle. Arvonta on voimassa vain Suomen sisällä.

Onnea arvontaan!

39 kommenttia:

 1. Osittain kuiva, sekaiho. Eli mukana arvonnassa ��

  /Noora

  www.nooraheikkila.com

  VastaaPoista
 2. Ihonhoitoa koskevat postaukset kiinnostavat aina, koska itselläni on erittäin hankala iho. Osin rasvoittuva, osin kuiva ja ohut, eli kaipaa siis todella monenlaista hoitoa!

  Tervetuloa myös minun blogiani lukemaan!

  https://dzinninajatuksia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kuivuuteen taipuvainen iho ja aika herkkä.myös jo ikääntymisen merkkejä. Yleensä ihonhoito postaukset kiinnostaa. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Rasvoittuvainen varsinkin nenästä ja leuasta, muuten kuiva. IG: siniriekki

  VastaaPoista
 5. Sekaiho. Pintakuiva eli kosteutta kaipaa.
  -minttu47-
  minttu47gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oma iho on kuiva ja taipuvainen ärtymään. Tottakai ikääntymisenkin merkkejä alkaa olla. Vaikka käytän usein vakkariseerumeja, voiteita jne., on aina kiva kuulla uusista tuotteista! Nyt olisi ärtyneelle silmänympärysiholle jokin ihana tehovoide etsinnässä... Ihonhoitopostauksia siis kiitos! Ja meikkipostaukset ovat myös mielenkiintoisia :) -Sari- kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Sekaiho aivan selvästi. Nenän ja otsan seutu rasvoittuu hieman mutta muuten kasvojen iho on normaali.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Sekaiho ja paikoin pintakuiva. Myös herkästi tulee epäpuhtauksia joten tehokas putsaaminen on a ja o
  Glitteriaddikti@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Sekaiho, ikääntyvä iho ajoittain pintakuivuudella :)
  noorajamooni@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Herkkä sekaiho, eli vaikea löytää tuotteita jotka eivät olisi joko liian rasvaisia tai kuivattavia.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 11. Kuiva iho ja kaipaa kosteutusta!

  emailtoanni@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Minulla on sekaiho,mikä rasvoittuu t-alueelta ja tarvii myös kosteutusta.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 13. Ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Pitääkin tutustua blogiisi paremmin. :)
  Minulla on kuivahko sekaiho.
  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Sekaihoni kaipaa erityisesti hyvää puhdistusvaahto. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Sekaiho, kosteutusta kaipaa.Ihana arvonta, mukana ♥
  maikku.gullman (at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kuiva iho kaipaa tyypilleen sopivaa säännöllistä hoitoa.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Atooppinen, kaipaa kosteutusta talvisin. Kesällä oikeen hyväkuntonen.
  Sarianna.saari95@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Sekaiho - rasvoittuu nenästä ja leuasta mutta on toisaalta pintakuiva. Vaatii huolellista putsaamista ja kosteutusta. (: saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kuiva iho,talvisin kosteutus tärkeää. Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 20. kuiva iho tarvii kosteutta,mukana kisassa. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Sekaiho.
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 22. Sekaiho. Mukaan arvontaan. :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Minulla on pintakuiva/kuiva iho mutta siitä huolimatta aika paljon finnejä ja pikkunäppylöitä. Ihoni tarvitsee paljon Kosteutusta talven jälkeen, mutta myös syväpuhdistusta.

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kuiva, herkkä ja punertava iho! :( Verisuonet paistaa läpi ja on Over All kaikkea muuta kuin ihana! :D Se kaipaa varmasti rauhoittavia, suojaavia ja kosteuttavia tuotteita? Mutta mikään ei tunnu oikein tepsivän.
  Tämä setti kuullostaa kyllä houkuttelevalta. ^_^

  Kiva aina lukea uusista "hiteistä" ja ilmiöistä! Kun itse en uskalla/enkä halua eikä ole varaakaan kokeilla kaikkea uutta. Nythän on/on ollut tapetilla korealainen kosmetiikka, etanalimaa sisältävät tuotteet jne jne :)

  lilja-forever@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Olen 50v.täyttänyt, nuorempana ihoni oli erittäin rasvoittuva, eikä se ole kuiva vieläkään. Ongelmana ovat juurikin pigmenttimuutokset, molemmilla poskillani on ympäri vuoden todella ISOT tummentuneet alueet, alkoivat ilmaantua joskus 30 ikävuoden jälkeen. Olisinkin erittäin kiinnostunut kokeilemaan kyseistä tuotelinjaa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kuiva iho joka vaatii jatkuvaa rasvausta ja huolenpitoa.
  -aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 27. Ihoni on epäpuhdas edelleen, vaikka oon jo yli 40v..aina saanu ettiä uusia ja parempia tuotteita iholleni.. Toivon jatkossakin monipuolisia juttuja sulta! ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 28. Sekaiho, myös epäpuhdas.

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 29. Kuiva ja herkkä

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kuiva ja herkkä iho.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ikääntyvän ihon hoitavista tuotteista. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Ihoni on kuiva, varsinkin pintakuiva. Lisäksi melko herkkä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Ihoni on osittain sekaiho ja osittain pintakuiva. Ihoni kaipaisi tällä hetkellä erityisesti kosteutusta ja kirkkautta :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Kuiva iho.
  niinaarvonnat2@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Kuiva iho ja kosteusta kaipaa =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Pintakuiva iho, joka tällä hetkellä tarvitsisi kosteutusta enemmänkin.
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Rasvoittuva sekaiho, jossa valitettavasti on alkanut ihohuokoset enemmän näkymään,iho on muutenkin tällä hetkellä jotenkin samea :/

  janina.tuominen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kuivuuteen taipuvainen ja herkkä iho. emjama(at)live.fi

  VastaaPoista
 39. Pintakuiva sekaiho, jota hoidan säännöllisellä kuorinnalla ja kosteutuksella. 30-vuotta tuli täyteen joten voisi olla juurikin hyvä tuotesarja itselle

  dellis1(@)luukku.com

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.