7.12.2021

Patyka Detox Charcoal Mask - hellävarainen tehohoito


2019-03-19 09.59.14 1
*Postaus sisältää Affliate linkkejä

Talvi on haasteellista aikaa hoitaa epäpuhdasta ihoa, etenkin kun tuntuu että epäpuhtauksien lisäksi iho tuntuu älyttömän kuivalta ja kiristelevältä. Talvea kohden ihonhoitotuotteet kannattaa vaihtaa kosteuttavampiin, mutta ymmärrän että etenkin epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon omaavien on hankala löytää sopivia tuotteita jotka samaan aikaan kostuettavat ihoa, mutta tasapainottaisivat talin eritystä.

Ranskalaiselta Patykalta löytyy mieletön tehohoito, Patyka Detox Charcoal Mask* joka on suunniteltu hoitamaan tukkeutunutta ja rasvoittuvaa ihoa ilman kuivattavaa tunnetta. Naamiolla on ihana viilentävä tuntuma ja raikas sitruksinen tuoksu! 

2019-03-19 10.50.00 1
Vaikka naamiosta löytyy puhdistavaa savea, se ei kuivu koppuraksi vaan säilyttää kermaisen koostumuksen ansiosta kosteutensa. Merileväuute ja aktiivihiili puhdistavat iholta epäpuhtauksia ja saasteita. Incistä voidaan löytää myös piparminttuvettä, joka puhdistaa ihoa ja antaa naamiolle ihanan virkistävän vaikutuksen. 

Naamion raaka-aineet ovat ihanteellisia epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle, mutta naamio sopii kaikille ihoille ja ihotyypeille syväpuhdistavana tehohoitona. Joskus rasvoittuvalle iholle suunnatut naamiot saattavat olla liian puhdistavia ja kuivattavia, joka aiheuttaa taas lisää haasteita iholle. Käytön jälkeen iholle jää puhdas ja pehmeä fiilis. Myös punoittavat epäpuhtaudet rauhoittuvat silminnähden jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Yksittäisille epäpuhtauksille naamiota voi käyttää täsmähoitona useampana päivänä peräkkäin kuuriluontoisesti.

Naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10min ennen huuhtelua. Iho kannattaa viimeistellä iholle sopivalla hoitonesteellä ja kasvoöljyllä.


2019-03-19 09.59.39 1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.