21.3.2019

Hellävaraisesti puhdistava Detox -hiilinaamio

*Postaus sisältää Affliate linkkejä
Moikka!

Syystä tai toisesta mun iho on taas alkanut reagoimaan johonkin, joten poskia että leukaperiä korostavat taas ikävät näppylät ja paukamat. Silloin yleensä otan tavoitteeksi juoda paljon vettä ja hoitaa ihoa hellävaraisesti. Liian putsaavat ja tehokkaat tuotteet vain pahentavat iholla olevaa ongelmaa.

2019-03-19 09.59.14 1

Siitä on nyt kolmisen viikkoa kun ostin Patykan Detox Charcoal -naamion*, joka on rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle suunnattu tehotuote. Naamiossa parasta on sen kermainen koostumus, joka ei 10 minuutin vaikutusaikana ehdi kuivahtaa koppuraksi vaan jää pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Detox vaikutteinen naamio sopii myös rasvoittuvan ihotyypin lisäksi myös kuivalle että normaalille iholle sen hoitavan koostumuksen myötä. Naamio kun ei kuivata ihoa lainkaan, vaan jättää sen pehmeäksi ja syväpuhdistetun tuntuiseksi ilman kiristelyä.

2019-03-19 10.50.00 1

Naamio saa ihanan tuoksunsa sitruksesta ja iholla vaikuttavat aineet ovat trendikäs hiili, raikastava piparminttu sekä vihreäsavi. Incistä voidaan myös bongata merilevätiivistettä, paria muuta savea sekä probiootteja, joka tasapainottavat ihon mikrobikantaa. Yhdessä ainesosat imevät iholta likaa ja takia tehokkaasti sekä pitää ihon tasapainotettuna ja raikkaana. Lisäksi naamion sisältämät savet korjaavat ja uudistavat ihoa pitäen sen terveenä!

Kaikki puolin naamio vaikuttaa incin mukaan täydelliseltä ja siltä se tuntuu ihollakin. Tehokkaasti puhdistava, mutta samalla ihoa tehokkaasti hoitava naamio on pakollinen tuote kaapissa aina hätävaraksi ja nopeaksi avuksi ihon eri ongelmiin.

Naamion jälkeen hoitavan vaikutuksen huomaa välittömästi ihon hehkussa ja ihon värissä, joka on tasaisempi. Myös ihohuokoset ovat huomaamattomammat ja punoittavat näpyt ovat rauhoittuneet! Nyt naamion kavereiksi tekisi mieli kokeilla samaan kastiin kuuluvaa tasapainottavaa kasvovettä, mutta myös kosteuttavaa hyaluroniseerumia (jonka voisinkin vaikka heti ottaa käyttöön kun edelliseni loppui!) sekä vaaleanpunaiseen sarjaan kuuluvaa puhdistusöljyä.

2019-03-19 09.59.39 1

Patykan tuotteita saa tilattua esim. Jolielta*, josta oma naamionikin on ostettu! Kyseisellä naamiolla on hintaa vajaat 19,90€.

Kuulitko jo Patykan uusista tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.