25.2.2019

Täyteläisempi Clinique Moisture Surge Intense

*Postauksen linkit ovat Affliate-linkkejä

Moikka!

Mun vuoden 2018 suosikkituotteisiin lukeutui aivan mielettömän ihana Cliniquen Moisture Surge -voide ja uuden kosteusvoiteen etsinnöissä päädyin tähän täyteläisempään versioon voiteesta. Aikaisempi suosikkini oli nimittäin joka puolelta Fuengirolaa loppuunmyyty, joten hätiköidysti päädyin ostamaan tämän Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator -voiteen* kun myyjä sanoi että jäljellä on ainoastaan tätä. Kiitän onneani, että voide sattui juuri iholleni sopivaksi!

CLINIQUE MOISTURE SURGE INTENSE

Intense -version koostumus tuntuu täyteläisemmältä kun samettisen ohut 72h Auto Replenishing Hydrator -voide, mutta näin talvisaikaan pintakuivuutta kiristelevä iho on nauttinut tästä täysin rinnoin! Myös Espanjan kylmässä kämpässä, jossa lämmitys pauhasi aina  kuivaa 30 asteista ilmaa iho pysyi kosteutettuna.

Voiteen paksumpi koostumus sopii hyvin sekaiholle, jolla on taipumus epäpuhtauksiin, sillä voide ei tuki ihohuokosia ja akneen taipuvainen ihoni on pitänytkin tästä kovasti! Voide kun imeytyy nopeasti ja jättää sileän, kosteutetun ihotuntuman. Rasvoittuvalle, mutta kiristelevälle iholle tämä on myös ihanteellinen siitä syystä, ettei iho kuitenkaan jää kiiltäväksi (mistä en itse ainakaan pidä rasvoittuvalla iholla) vaan jättää kauniin ja terveen hohteen kasvoille. Pitkällä aikavälillä voide lupaa myös parantamaan ja korjaamaan ihon kosteusvaippaa!

Mulla monesti tuppaa monien tuotteiden kerrotusen jälkeen kasvoöljy rullaamaan inhottavasti kasvoilla jolloin sitten Cliniquen voide ihanasti ''kiinnittää'' kaikki tuotteet kasvoille. Yleensä suosin öljyn levittämistä vasta viimeisenä tuotteena, mutta en ole saanut The Ordinaryn öljyä toimimaan kasvoillani tällä tavoin :-D 

Nyt mm. Eleveniltä saa Cliniquen tuotteita -20% hinnalla*! Tarjous kannattaa hyödyntää tähän voiteeseen ja esimerkiksi loistavaan Moisture Surge -sarjan yönaamioon!

2019-02-21 12.21.49 1

Pidätkö enemmän geelimäisen kevyistä vai täyteläisen paksuista voiteista?

2 kommenttia:

  1. Täytyy kokeilla tätä Cliniquen voidetta! Kuulostaa tosi hyvältä. Meillä vaikuttaisi olevan hyvin pitkälti samanlainen iho. 😉 Sarjan kosteuttava seerumi on ihan huippu! Eli Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihan huippu ja toimii ihan varmasti sulla kuin unelma, jos on saman tyyppinen iho kuin mulla :-) Seerumia oon kuolaillut jo aikani, kun se näyttää niin herkulliselta!

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.