13.2.2019

Geeleistä maitoihin ja emulsioihin | Ihon puhdistus

Moikka!


Rupesin miettimään tässä sitä, miten ihonhoitotottumukseni ovat muuttunueet vuosien varrella. Ennen puhdistustuotteiden piti jättää iho puhtaaksi ja täysin rasvattomaksi. Myös kasvovedet olivat niitä kuivattavempia yksilöitä jotka pyyhittiin vanulapun voimin vieden viimeisetkin meikin ja lian rippeet iholta. Nyt suosin hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita jotka jättävät ihon pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi.

Lopputuloksena minä, entinen geeliputsarien ystävä ja fani olen nyt pikkuhiljaa siirtynyt käyttämään maitomaisia tai voidemaisia puhdistustuotteita sekä niitä iholle painelemalla imeytettäviä kasvovesiä ja hoitonesteitä. Myönnetään, että välillä tulee vastaan loistaviakin geeliputsareita jotka eivät ole niin kuivattavia kuin ennen käyttämäni yksilöt. Yksi esimerkki on Yon-Kan geelipuhdistusaine joka on täysi kymppi! Toinen kehuttu geeliputsari on Huxleyltä, jota haluan kaikkien kehujen perusteella testata!

2019-02-09 09.33.56 1

Ihon puhdistus pitäisi aina tehdä huolellisesti ja hyvin, jotta kaikki meikki, lika ja tali lähtisi pois iholta, mutta huolellinen ei missään nimessä tarkoita ihon rasittamista liian tujuilla tuotteilla!! Puhdistuksen jälkeen ihon pitäisi olla pehmeä ja joustava, ei nihkeä ja sen tuntuinen kuin kasvoja liikuttaessa iho tuntuu repeävän. Ja tämänkin olen oppinut vasta muutaman vuoden sisällä. 

Mikään ei ole kauheampaa kuin kiristelevä ja kosteusköyhä iho!

Jotenkin meillä on myös tapana jakaa iho ihonpuhdistukseen, jossa kasvoilta pestään meikki sekä käydään iho läpi vielä kasvovedellä pumpulin kera varmistaen ettei iholla olisi enää meikkiä. Toinen osa ihonhoidosta on taas sitä ihonhoitoa, johon sisältyy kaikki viimeiset tuotteet seerumeista kasvovoiteisiin ja silmänympärystuotteisiin.

2019-02-09 09.37.14 1

Puhdistuskin kuuluu ihonhoitoon ja se valmisteleekin ihoa muita tuotteita varten! Pehmeä ja täyteläisen tuntuinen iho ottaa vastaan hoitotuotteita paremmin kuin kuiva ja narskuva iho, jonka happovaippa on pesty pois liian kovilla aineilla. Parasta muuten on, kun joku ottaa tästä neuvosta vaarin ja alkaa puhdistaa ihon huolelliseti hellävaraisemmilla tuotteilla ja tulee myöhemmin kehumaan mitwn ihanalta ja hyvältä iho tuntuu!

Postauksen kuvissa on esillä tämän hetken käyttämäni EcoCert -serfikoitu puhdistusemulsio Oriflamelta, jota tykkään käyttää Foreon kanssa aamuin että illoin. Tätä saa tilattua Oriflamen nettisivuilta ja pistämäni linkki vie suoraan mun Oriflame -kauppaan eli tilatessa linkkini kautta sinusta tulee kanta-asiakkaani ja hyödyn tekemästäsi tilauksesta rahallisesti!

2019-02-09 09.36.00 1

Minkä koostumuksen omaavasta puhdistustuotteesta pidät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.