5.2.2019

Espanjan shoppailumahdollisuudet | Työssäoppiminen ulkomailla

Moikka!

Haluan vielä vinkata Espanjaan matkustaville muutamat liikkeet, mikäli kosmetiikan shoppailu kiinnostaa! 

Oma ehdoton suosikki kosmetiikan shoppailuun olivat joka puolelta aurinkorannikkoa löytyvät Primorit (ja Miramar Centrosta löytyvä vastaava Poema!) Primor on ehdottomasti lemppari siitä, että siellä _koko valikoima_ tuoksuista ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin on paljon halvemmalla myynnissä kuin Suomessa ja luultavasti muuallakin. Tuotteiden hintalapuissa löytyy aina muiden liikkeiden hinta ja heti alapuolella Primorissa myytävän tuotteen hinta. Halvimmat tuotteet, kuten The Ordinary nyt ei enää alennetulla hinnalla ollut mutta Elevenin hintoihin verrattuna säästi silti joka ostoksella muutamia euroja! Primorista lähti lähes joka reissulla jotain pientä kivaa mukaan!

Jännä, vaikka kävin 7 viikon aikana useitakin kertoja Primorissa niin ainut mistä nappasin kuvan oli Poema.. :-D Primorin logo on kuitenkin saman tyyppinen kuin tämä eli helposti tunnistettava!

ESPANJA SHOPPAILU MAHDOLLISUUDET POEMA PRIMOR

Miramar Centro Comercialista, eli Fuengirolassa sijaitsevasta ostoskeskustesta löytyi muutamia kivoja liikkeitä kuten Natura, jossa oli myytäänä kaikkea jännää ja kivaa hypisteltävää. Itseäni toki kiinnosti enemmän tämä kauneudenhoito ja hyvinvointi puoli, jossa oli mm. eteerisiä öljyjä sekä niille diffuusereita ja erilaisia tuoksukynttilöitä että huonetuoksuja. Liikkeestä löytyi myös kaikkea kivaa silmänympärysihon hierojista kämmenien akupistesukkiin!

ESPANJA SHOPPAILU MAHDOLLISUUDET NATURA

Oma suosikkini on myös Ritualsin liike, jossa aina vastaan tulivat iloiset myyjät tarjoamaan teetä ja apua. Rebajasin eli alennusten aikaan Ritualsinkin liikkeestä löytyi tuotteita alennettuun hintaan ja muutamia tuotteita lähtikin mukaan testiin. Mun ensimmäiset Ritualsit, ihanaa! Ritualsin liikkeistä lähtee aina huumaava tuoksu eikä tämän kiertämistä voi koskaan jättää välistä, vaikka jokainen sarja alkaa jo olla itselleni tuttu tuoksujen suhteen.

2019-02-04 07.48.22 1

Haluaistko lukea Espanjan kosmetiikka ostoksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.