23.12.2018

Yksin matkustaminen, soolomatkailu, määmatkat... | Työssäoppiminen ulkomailla


FUENGIROLA BEACH

FUENGIROLA BEACH3

FUENGIROLA BEACH4

FUENGIROLA BEACH2

Hauskinta tänne Espanjaan lähtiessä ja itse paikan päälläkin oli se, kun kaikki kyselivät jatkuvasti jännittääkö minua, olenko yksinäinen tai onko outoa olla uudessa maassa yksin (tai viettää joulu yksin). Olen aina vastannut kaikkeen ei, ei ja ei; vastauksiin suurin syy on se, että olen matkustellut koko elämäni, asuin aikaisemmin tänä vuonna Hämeenlinnassa kuusi viikkoa, eli viikon vähemmän mitä täällä ja tykkään viettää aikaa itseni kanssa. Seuraa tarvitsen ainoastaan itse tekemiseen sillä minnekään lähteminen yksin vaatii itseltäni aika ison kynnyksen ja viitseliäisyyden. En tarvitse ihmisiä ympärilleni, mutta haluan jakaa kokemukset aina jonkun kanssa!

Koen yksinmatkustamisen itse vapauttavana.  Parasta on lähteä katsomaan auringonlaskua ja lampsia rantaviivaa pitkin ilman kiirettä. Saan pysähdella ottamaan niin paljon kuvia kuin haluan ja palata taaksepäin ottamaan lisää, mikäli kuva ei onnistunutkaan niin kuin halusin. Voin mokailla kielen kanssa, myöhästyä bussista ja epäonnistua ruokaostosten kanssa ihan vain siksi kun en löytänyt kaikkea mitä halusin. Eikä se ole niin vakavaa, jos haluaa jäädä päiväksi lötkättelemään vällyjen väliin katselemaan Netflixiä!

Mukavaa joulua♥

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään yksinmatkustamisesta, ja saan samat kysymykset kuin sinä. Joillakin on vaikea käsittää että viihdyn yksin.

    VastaaPoista
  2. Oi miten kaunis toi eka kuva on! <3
    Mä viihdyn kans yksin ja Suomessa matkustan aika paljon yksinään, mutta ulkomaille en oo vielä lähtenyt ilman kaveria! :) Mutta oon aika varma että joskus menen vielä yksinkin!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.