16.12.2018

Mielenkiintoiset silmänympäryslaput Talikalta

*Postaus sisältää Affliate linkin!
Moikka!

Sain huhtikuun Bette Boksista nämä Talikan Eye Therapy Patch silmänympärysnaamio lappuset ja myönnetään, että näiden käyttäminen vain viivästyi ja viivästyi, sillä en ollut mitenkään innokas kokeilemaan näitä, syystä tai toisesta. Nyt kun kuitenkin silmänympärysihon hoidosta ollaan niin innostuttu, niin pitäähän tätä tärkeää rutiinia jatkaa myös kangasnaamioilla!

TALIKA EYE THERAPTY PATCH SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO2

Ensimmäinen rekationi naamio lappusiin oli se, että eikö tässä ole ollenkaan seerumia? Missä kaikki tehoaineet? Onko en ehtineet kuivua pois muutamassa kuuakudessa? Lisäksi laput tuintuivat alaluomilla kuivilta, geelimäisiltä kankailta ja jouduin pitkään pähkäilemaan ja googlettelemaan onko naamiot oikeasti tällaisia! Moni kuvaili näitä sanoilla  dry ja sticky, eli uskon ettei naamioissa ole mitään vikaa, vaikka itse tuotteen koostumus kummastuttikin! Loppujen lopuksi laput eivät tuntuneetkaan niin kummallisilta - päin vastoin!

TALIKA EYE THERAPTY PATCH SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO3

Naamion kuivuuden ja geelimäisen puolen ansiosta nämä pysyvät todella, todella hyvin kiinni iholla!  Laput ovatkin iholla hieman tarramaisia eli eivät lähde valumaan samalla tavalla iholta kuin vastaavat kangasnaamiot. Omat fiilikset naamiolapuista ovat erinomaiset - ne kestävät yön yli silmillä mikäli ei nuku vatsallaan. Silmänympärysiho tuntuu reilusti kosteutetummalta ja sileitlä, niin että meikkipohja voisi olla loistava levittää nyt iholle! Vaikka koostumus ei tunnu käsissä järin hoitavalta, niin jämäkkä geelipuoli sisältää paljon ihoa hoitavia ainesosia! Kiinteyttävät ominaisuudet saavat ihon tuntumaan hieman napakalta, joten nuorelle iholle nämä eivät ole ajankohtaisimmat tuotteet. Silmänympärysihon pöhötyksessä ja turvotuksessa en taas huomannut eroa, joka oli hieman pettymys. Jääkaappikylmänä vaikutukset olisi turvotuksen kannalta voineet ollakin virkistävät, mutta päätin käyttää nämä niin yllättäen että en ajatellut koko jääkaappia!

Silmänympärysnaamioita on mahdollista käyttää jopa 2-3 kertaa paketin avaamisen jälkeen ja ne soveltuvat yö- että päiväkäyttöön. Pikakaunistavina naamioina niitä suositellaan pitävän 30min ajan silmänympärysiholla ja yökäytössä itse pidin niistä erityisesti. Nää on tällainen 30min tuhkimotuote esimerkiksi ennen juhlia tai vaikka juhlien jälkeen poistamaan pöhötystä ja kirkastamaan väsynyttä ilmettä ;)TALIKA EYE THERAPTY PATCH SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO4

Onko teillä kokemuksia silmänypäryslapuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.