30.12.2018

Essen ihonhoitosuosikit

*Postaus sisältää Affliate -linkkejä 

Moikka!

Ostin I Love Me -messuilta itselleni Espanjan matkaa varten muutamat Essen -matkapakkaukset. Ajattelin että nämä ihon mikrobikantaa tukevat tuotteet olisivat mitä mainioimmat tulevaa matkaa varten! Otin täällä nämä Essen tuotteet välittömästi käyttöön ja yllätyin positiivisesti, kun ihollani ei reagoinut niin voimakkaasti epäpuhtauksilla kuin mitä se normaalisti tekee matkoille lähtiessä! Essen kaikki testaamani tuotteet olivat toki aivan uskomattoman hyviä, mutta luonnollisesti tuotteista valikoituivat ne omat suosikit:

ESSE SKINCARE ROUTINE FOR COMBINATION SKIN

Kaikista positiivisimmin yllättänyt Essen Gel Cleanser -kevyt geeliputsari on aivan loistava. Lähes aina käyttämäni geelimäisen koostumuksen omaavat putsarit kuivattavat ihoa aivan järjettömästi tai ainakin jättävät ihon erittäin narskuvan puhtaaksi. Tämän sisältämä aloe vera rauhoittaa ihoa ja auttaa tulehduksiin, joka on erityistä plussaa epäpuhtaalla ja akne iholla. Muutenkin tuotteen ainesosat ovat mietoja ja biohajoavia, jotka eivät vahingoita tai kuivata ihoa ollenkaan. pH-arvokin on iholle ihanteellinen, 4.5. Iho jää aina raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi käytön jälkeen ja toki käytössä on aina Foreo tehostamassa puhdistusta!

ESSE ORGANIC SKINCARE GEL CLEANSER

Toinen suosikkini on ehdottomasti jo tuoksunkin puolesta Cocoa Exfoliator -kuorintavoide! En ole taas aikoihin törmännyt kuorintatuotteeseen jossa olisi näin ihana tuoksu ja täyteläinen koostumus. Suklainen tuoksu ja iholle sulavat partikkelit ovat aivan ihania, mutta tuotteen kruunaa sen iholle jättämä ravittu tuntuma. Tämä lupaa poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja jättäen ihon kirkkaammaksi ja pehmeäksi. Ravitun tunteen iholle jättävät sen siältämät marula- ja mankettiöljyt jotka ovat myös tehokkaita suojaamaan ihoa ärsytykseltä. Rakastuin tähän ja tällä on muuten ansaittu paikka vuoden 2018 kosmetiikkatuotteissa ;-)

ESSE COCOA EXFOLIATOR

Sitten voidesuosikkini, eli Deep Moisturiser -tehokasvovoide, joka on ollut aktiivisessa käytössä öisin ja päivisin kuukauden ajan. Tämä päätyy aina kasvoilleni tehokkuutensa vuoksi, sillä Espanjassa ilmastointi ja lämmitykset tuntuvat kuivattavan ihoa järjettömästi! Kaikki Essen voiteet sisältävät iholle välttämättömiä omega-rasvahappoja. Tämä Deep -versio näistä on se, joka suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä sekä sen ainesosat auttavat ihon tulehduksiin, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ravitseva mutta silti kevyehkö voide imeytyy tehokkaasti iholle ja se sopii loistavasti myös meikin alle! Mainitsemisen arvoisena Esseltä löytyy myös Light Moisturiser -voide, jota olen käyttänyt myös aina silloin tällöin. Vaikka tämä voide onkin suunnattu nuorelle ja rasvaiselle iholle ja tämä vielä jättää ihon mattaiseksi, mutta silti taivun aina enemmän käyttämään tuota tehovoidetta! Molemmissa on voiteissa on omat hyvät puolensa ja jompikumpi voide päätyy aina kasvoille sen hetkisten tarpeiden mukaan!

ESSE ORGANIC SKINCARE DEEP MOISTURISER, LIGHT MOISTURISER

Kaikki nämä matkakokoiset tuotteet löytyvät Essen TRIAL PACK -kokeilu pakkauksista. Hintaa näillä pakkauksilla on 28€ Jolien verkkokaupassa ja minulla kokeilussa on sekaiholle suunnattu setti! Kaikki pakkaukset sisältävät 2 eri puhdistus- ja kosteustuotetta sekä ihotyypille sopivan kuorinnan ja naamion, paitsi Sensitive Skin -matkapakkaus (21€), josta löytyvät puhdistustuote ja kaksi ihon kostuettajaa. Nämä ovat loistava tapa päästä kokeilemaan Esseä ja Jolien sivuilta löytyykin joitain Essen tuotteita hyvillä alennuksilla, mikäli jokin tuote jäi kiinnostamaan!

ESSE ORGANIC SKINCARE ROUTINE FOR COMBINATION SKIN

Onko Esse sinulle tuttu ihonhoitosarja?

1 kommentti:

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.