6.11.2018

Kuinka monta..? Kosmetiikkahaaste


Kuinka monta kosmetiikkatuotetta omistat yhteensä?

Hyvä näin messujen jälkeen tehdä pientä inventaariota kosmetiikka tuotteista... Ja yritin tosissani laksea jokaista tuotetta, mutta tuotteita vain löytyy ja löytyy jatkuvasti lisää! Kosmetiikkaa löytyy kylppäristä, suihkusta, kolmesta eri kaapista ja useasta eri meikkipussista ja säilytyslaatikosta. Lisäksi osa on ammattituotteita, joita en tiedä tarvitseeko minun laksea mukaan. Ajattelinkin vastikää miten lattiani, sänkyni ja pöytäni voivat olla niin täynnä kosmetiikkaa, jos kaappinikin pursuavat sitä?

Kuinka monta meikkipussia sinulla on?

Oletteko huomanneet, että meikkipusseja alkaa pikkuhiljaa kertyä kaappeihin? Itse omistan viisi kappaletta suurempia meikkipusseja ja kolme kappaletta pienempiä, jotka sitten liikkuvat enemmän laukuissa mukana sisältäen kaiken tarvittavan (joista muuten myös löytyy aina vain lisää tuotteita)!

Kuinka monta eri putelia käytät suihkussa käydessäsi?

Suihkussa käydessä tämäkin riippuu päivästä... Hiustuotteita tulee käytettyä maksimissaan viittä eri tuotetta, jos nyt kaikkia jaksan käyttää kerralla! Kasvoille kahta, öljyputsaria sekä puhdistusvaahtoa ja vartalolle suihkuvoidetta että vartalokuorintaa. Eli suihkussa käydessä tulee käytettyä maksimissaan yhdeksää (9) eri tuotetta! 

Kuinka monta eri hiusten muotoilutuotetta omistat?

Tähän on hyvä vastata, sillä omistan yhden hyllyllisen hiustenhoitotuotteita, joille minulle ei ole todellakaan käyttöä! Koska lähes puolet niistä on täysin avaamattomia, järkkäilen niistä arvontaa tänne blogin puolelle tämän kuun aikana! ;-)

Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Scrub
Joko kuorit hiuksiasi?
Kuinka monta testeriä sinulla on vielä käyttämättä?

Lasketaanko näihin matkakootkin? Laskin tarkalleen 21 testeriä ja matkakokoa + Essen kaksi matkakokopakkausta, jotka aijon ottaa Espanjaan mukaan ainoiksi ihonhoitotuotteiksi. 

Kuinka monta kynsilakkaa omistat?

Sain summaksi päälle 50 eri lakkaa, ellen mennyt laskuissa sekaisin! 

Kuinka monta meikkitutoriaalia olet katsonut elämässäsi?

Ihana kysymys! Tähän on vain mahdoton vastata. Katsoin meikkitutoriaaleja youtubesta enemmän nuorempana, mutta nyt seurailen näitä enemmän instagramin kautta. Tutoriaalien määrä saattaa helpostikin lähennellä miljoonia!

Kuinka monta pohjatuotetta käytät meikkisi valmistamiseen?

Aluksi primer ja MACin ihana prep&prime suihke, peiteaine, meikkivoide, puuteri, varjostus ja kiinnityssuihke... Kyllä meikkipohjan luomiseen menee ainakin se kuusi (6) tuotetta, välillä enemmän välillä vähemmän!

MAC COSMETICS LIPSTICK RUBY WOO
Elokuun meikkiostokset
Kuinka monta hajuvettä sinulla on?

En osaa oikein käyttää tuoksuja, mutta kaapistani löytyy 3 tuoksua ja yksi Victoria's secretin body mist. Kaikissa on edelleen usean vuoden jälkeen yli puolet jäljellä!

Kuinka monta kertaa kuukaudessa meikkaat keskimäärin?

Meikkaan yleensä muutaman kerran viikossa eli keskimäärin 10 kertaa kuussa. Nyt työt aloittaessani meikkaan joka arkipäivä ja viikonloppuisin menoihin!

Kuinka monta vanhentunutta kosmetiikkatuotetta kaapistasi löytyy?

Toivon, että tämä luku lähentelee nollaa. Käytän toki kosmetiikkatuotteeni pois tai annan ne eteenpäin etteivät ne ehdi vanhentua mutta aina on se mahdollisuus että jonnekin on unohtunut joku tuote käyttämättömänä!

The Ordinary Salisylic Acid 2% Solution
Salisyylihappo epäpuhtaan ihon hoidossa

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus tää! :) Mutta tuossa yhdessä kohdassa "Meikkaan yleensä muutaman kerran viikossa eli keskimäärin 10 kertaa viikossa." :p
  Mulla on muuten kans tuo RedKenin hiuskuorinta, ja tykkään siitä kyllä hurjasti! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos ja ai kauhea mikä ajatusvirhe! Korjattu :-)

   Toi hiuskuorinta on ihan huippu! Tämä sai mut innostumaan hiuskuorinnoista ja odotan innolla että pääsen testaamaan toista kaapistani löytyvää shampoota, jossa on kuorivia rakeita!!

   Poista
 2. Tämmösiä postauksia lukiessa sitä alkaa kasaamaan mielessään ostoslistaa siitä, mitä kaikkea omiin kaappeihin pitäisi hankkia :D Varsinkin kuorintatuotteita mun pitäisi ihan ehdottomasti hankkia ja siispä kiitän muistutuksesta!

  https://erelkee.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itse taas alan (toki tuonkin lisäksi) miettimään paljon että mitä itse voisin vastata kysymyksiin :-D Tämän vuoksi tykkään kyllä aika ajoin postata näitä :-)

   Poista
 3. Kiva postaus ja blogi muutenkin, jäin lukijaksi ♥
  Tervetuloa "kylään"
  https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.