21.11.2018

COCOPANDA BLACK WEEK

*Postaus toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa
& postauksen linkit ovat affliate-linkkejä
Moikka!

Jess, vuoden paras viikko käynnistyi jo maanantaina, ellei aikaisemminkin! Shoppailijat hox hox!

Tänäkin vuonna juhlistetaan Cocopandan Black Week -alennusviikkoa, jolla joka päivältä löytyvät omat päiväkohtaiset tarjoukset. Tänään, keskiviikkona ihonhoidosta intoilevien kannattaa tsekata ja syynätä Cocopandan tarjoukset, sillä löydät kaikki* ihonhoitotuotteet vähintään -30% alennuksilla varustettuina!

*Pois lukien The Ordinary, Clinique, Estee Lauder & YSL -10%

COCOPANDA BLACK WEEK

Itse testaisin enemmän kuin mielelläni Dermalogican* tuotteita, sillä sain erittäin hyvän ensivaikutelman muutamasta messuilta ostetusta tuotteesta! Yksi näistä on UltraCalming Mist -kasvosuihke*, johon ihastuin täysin! Daily Microfoliant -kuorintatuote on ainakin yksi tuote, jota pitäisi testata jossain vaiheessa elämää! 

Elizabeath Ardenilta* löytyy myös mielenkiintoisia tuotteita, kuten Ceramide Repleneshing Cleansing Oil* sekä kehutut Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum*! Olen muutenkin ihastunut ihonhoitokapseleihin ja niiden kätevyyteen joten nämä ovat retinolin puolesta erittäin kiinnostavat!

The Ordinary* on yksi merkki joka on saapunut cocopandalle! Tätä kannattaa hamstrata alennuksista riippumatta. Omia suosikkejani ovat The Ordinary Salisylic Acid 2% Solution -seerumi*, joka on suunnattu erityisesti epäpuhtaalle iholle sekä ihana The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion -seerumi*, joka auttaa loistavasti uusimaan ihoa ja on suunnattu erityisesti ikääntyvälle iholle sekä akneen ja sen aiheuttamien arpien hoitoon.


2 kommenttia:

  1. The Ordinaryn tuotteet on tosi hyviä! Mun tämän hetkinen suosikki niistä on Lactic Acid 10% + HA 2%, pitäisi kyllä tutustua noihin muihinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pitkään pitänyt tutustua muihinkin TO tuotteisiin mutta tilausta ei ole vielä tullut tethtyä :-D Lactic Acid oli muutenkin eka vaihtoehto ostoslistallani mutta taisi olla silloin loppu kun tein tilausta :-)

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.