27.10.2018

Tuote pettymykset syksyltä

Moikka!

Tuotekehujen ja hyväksi todettujen tuotteiden sijasta on välillä myös hyvä näyttää niitä pieniä pettymyksiä! Kuitenkin kosmetiikasta pitävänä ihmisenä olen aika skeptinen tuoteostoksia tehdessäni ja hiukan tarkkakin tuotteista joita ostan. Välillä kuitenkin jokin tuote ei syystä tai toisesta toimikaan käytössäni, mutta vaikka jokin tuote ei minulla toimikaan, se voi olla jonkun muun ehdoton suosikki!

BENTON, MARIO BADESCU


Bentonkin on merkki, jota olen kauan halunnut testata ja kasvojen puhdistusaineen puutteessa tilasin tämän hellävaraiseksi kuvatun puhdistusvaahdon testattavaksi. Puhdistusvaahdon olisi tarkoitus sopia kaikille ihotyypeille, mutta on ihanteellisin seka- ja rasvoittuvalla iholla. Yritän muutenkin etsiä tehokasta, mutta hellävaraista puhdistustuotetta pintakuivalle iholleni ja tämä kuulosti hyvältä vaihtoehdolta myös sen siältämien kosteuttavien kasviuutteiden vuoksi.

Benton Honest Cleansing Foam

Tuotteen koostumus tuntui ylelliseltä, eikä tuoksukaan ollut ollenkaan paha! Kuitenkin pintakuivalle iholleni tämä oli silti liian kuivattava tuote ja jätti ihon pinnan nahkeaksi ja kuivan oloiseksi. Tykkäsin tuotteesta muuten ja käytänkin tämän loppuun, mutta vasta ensi vuoden puolella, kun ilmat alkavat taas lämmetä eikä iho kuivu luonnostaankaan niin paljon.

Tämäkin tuote sopisi varmasti rasvoittuvalle iholle, jolla ei esiinny kuivuutta iholla! Merkiltä aijon kuitenkin testata vielä hypetettyä Aloe BHA Skin Toneria, joka kuulostaa täydelliseltä tuotteelta sen rauhoittavan aloe veran vuoksi, mutta myös ihoa kuorivan BHA-hapon vuoksi!

BENTON HONEST CLEANSING FOAM, SANNIIJULIAA BLOG


Mario Badescu on merkkinä kiinnostanut kauheasti sen todella kehuttujen tuotteiden ansiosta! Ostin Elevenin alennuksista tämän ihoa rauhoittavan naamion, kun sille oli jäänyt hintaa alle 10€. Tuotekuvauksen mukaan naamio sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, mutta sen vaikutuksien mukaan se on rauhoittava, hoitava ja ihoa kosteuttava jonka vuoksi tämän otinkin testiin. 

MARIO BADESCU CALMA MASK, SANNIIJULIAA BLOG

Naamion koostumus ja tuoksu eivät olleet mieleeni, mutta nämä ovat mielipidekysymyksiä. Rasvoittuvalle iholle naamio ei näyttänyt olevan mikään parhain tuote, sillä pestessä sitä pois se jäi iholle öljyisenä ja tahmaisena. Tunne jäi myös sormiin, jolloin naamiota sai pestä useamman eri vanulapun ja pyyhkeen kanssa! Ihoni olisi muuten voinutkin tykätä tämän  vaikutuksista, mutta vedellä läträäminen vei viimeisetkin kosteuttavuuden ja hoitavuuden tunteet mennessään!

Uskon kuitenkin, että naamio sopisi paremmin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, jota ei pieni öljyisyys haittaa. Kannattaa vain ensiksi pyyhkiä suurin osa naamiosta pois vanulpaulla, jonka jälkeen huuhdella kasvot vedellä! 

Vaikka tämä naamio oli omalla ihollani pettymys, haluan silti testata kulttimaineen saanutta kasvosuihketta sekä epäpuhtaalle iholle paljonkin kehuttua Drying Lotion -täsmähoitoa!

MARIO BADESCU CALMA MASK, SANNIIJULIAA BLOGSPOT

Oletko kokeillut kyseisiä tuotteita? Entä mikä tuote on aiheuttanut sinulle viime aikoina pettymyksen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.