28.9.2018

Vaahtoava Detox - kangasnaamio

Moikka!

Bongasin Dermosilin uutuuksien seasta vaahtoavan kangasnaamion, jollaista en ole ennen testannut! Rakastan kangasnaamioita joista löytyy jotakin extraa, kuten tästä. Kirkastava ja puhdistava kangasnaamio pääsi käyttöön iholle syntyneiden epäpuhatuksien vuoksi joihin AHA-hapot tuovat tehokasta apua. Lisäksi minulla on risteilylle lähtö tuloillaan, joten mikä olisi parasta kun tehdä pikainen ihonhoito, joka tuo avun sen hetkisille iho-ongelmille?

DERMOSIL DETOX BUBBLE SHEET MASK

Dermosilin Detox kangasnaamio sisältää ihoa kuorivia AHA-happoja, jotka lupaavat kuoria ihon saaden sameasta ja väsyneestä ihosta taas kirkkaan ja elinvoimaisen. Tässä kuorivina ainesosina toimivat mustikan, ruokosokerin, appelsiinin ja sitruunan uutteet, joista varmasti kaikille tutuin on sitruunahappo. Lisäksi incistä veden jälkeen heti toisena löytyy pomeranssin kukasta saatavaa eteeristä öljyä, joka hoitaa ja virkistää väsynyttä ihoa sekä kosteuttavaa glyseriiniä. Lisäksi naamio sisältää aloe veraa joka hoitaa ja rauhoittaa ihoa yhdessä allantoiinin kanssa, joka myös kuorii ihoa tehokkaasti ja edesauttaa solujen uusiutumista! Mikä parasta, naamiota ei ole ollenkaan hajustettu!!!

Ennen naamion asettamista kasvoille kannattaa iho puhdistaa huolella parhaimman tuloksen saavuttamiseksi! Käyttöohje myös neuvoo hieromaan naamiopussia hetken aikaa vaahdon aktivoimiseksi, jonka jälkeen naamion voi avata ja poistaa sen sisällä olleen verkon. Jo valmiiksi vaahtoava naamio oli helppo asettaa kasvoille 5-10 min ajaksi jolloin naamio todellakin vaahtosi. Naamion vaikutusajan jälkeen naamio voidaan poistaa iholta. Koska naamio sisältää ihoa kuorivia happoja ei tämä ole kuin muut kangasnaamiot; naamiossa oleva vaahto hierotaan kasvoille ja vaahto huuhdellaan pois vedellä!

VAAHTOAVA KANGASNAAMIO KÄYTTÖOHJE

Pussissa sanotaan että AHA-happojen kuorinnan vaikutuksesta iho voi hieman kihelmöidä, mutta itse en tuntenut kihelmöintiä ollenkaan vaikka pidin naamion kasvoilla maksimi ajan. Suositus vaikutusaika onkin sen 5-10 min ja herkkäihoisemman kannattaa pitääkin naamiota aluksi vähemmän aikaa kasvoilla.

Pehmeä, selluloosasta valmistettu kangasnaamio asettui loistavasti iholle ja jatkoi vaahtoamista vielä 10 minuutin vaikutusajan aikana. Koska kangasnaamion jälkeen kuorivat hapot huuhdellaan iholta, ei iholle jää sitä inhottavaa, vähän klähmäistä tunnetta minkä monet paljon seerumeita ja essenceä sisältävät naamiot tekevät. Detox naamio jättää ihon huuhtelun jälkeen mattaiseksi, mutta silti todella kuulaaksi ja kirkkaaksi ja mikä parasta - ei yhtään kiristävän tuntuiseksi! Kasvot jäävät puhtaan tuntuiseksi ja kasvoille on ihana levittää hoitotuotteet jotka imeytyvät tehokkaammin!

Kangasnaamion saa tilattua Dermosilin sivuilta 5.50€ hintaan, joka on aika tyyris hinta kertakäyttöisestä kangasnaamiosta varsinkin, jos haluaa noudattaa naamion käyttösuosituksia ja ostaa tällaisen parikin kertaa viikossa käytettäväksi. Kuitenkin naamio on aivan loistava käytettäväksi ennen tärkeää tapahtumaa tai matkaa (ei tosin aurinkolomia, sillä AHA-happojen käytön jälkeen ei suositella iholle suoraa auringonvaloa!), jolloin iho saa pikaisen freesauksen ja puhdistuksen!

DERMOSIL VAAHTOAVA KANGASNAAMIO

Oletko testannut näitä vaahtoavia tai kuplivia kangasnaamioita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.