22.9.2018

Bette


Bette Box Syyskuu

Moikka!

Mun Bette jäi tässä kuussa sivu suun ja saatte nyt lukea mun arvion vähän myöhässä - parempi kuitenkin myöhässä kuin ei milloinkaan!

Luonnollisesti luin kuitenkin jo aikaisemmin muiden bloggaajien beteistä ja pieni hämmennys iski oman boksini kohdalla - miksi minulla on shampoo, kun muilla on primer? Entäpä mikä tämä Eleven Australia -hiustuote on, jota muilla ei näyttänyt olevan? Olen kuitenkin tyytyväinen boksiini, vaikka osa tuotteista saakin odottaa hiukan pidemmän aikaa käyttöön ottoa!

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Scrub Gel, Bette Box

Ziaja Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta

Ziaja oli eniten odotettu tuote koko boksissa ja olen hypistellyt samaisen Acai Berry sarjan kasvosuihketta aikani Sokoksella. Tuote sarjalla on mitä mainioin myyntipuhe: ''Uusi Acai Berry taklaa modernin ihmisen ongelmat: ilmansaasteet ja kaulan alla olevat juonteet, juuri ne juonteet, jotka korostuvat puhelinta näplätessä''! Tämän sarjan tuotteissa on muuten mitä uskomattomin tuoksu ja sen ulkoasu tekee tuotteista laadukkaamman oloisia, vaikka jokainen Ziajan tuote maksaa alle 15€!

Tämä misellipuhdistusgeeli-kuorinta lupaa poistaa meikin hellävaroen jättäen ihon sileäksi että kosteutetuksi. Se sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, normalisoivaa sinkkiä sekä luonnollisia kuorivia partikkeleita (jotka muuten ovat todella pieniä ja huomaamattomia!). Puhdistustuotteen luvataan sopivan päivittäiseen käyttöön, mutta talven tullen geelimäinen misellipuhdistusaine joka vielä kuorii ihoa, voisi riittää pari kertaa viikossa käytettäväksi! Rasvaisemmalla iholla voi toimia päivittäisessä käytössä, mutta kuivempi ja herkempi iho tykkää varmasti tästä muutaman kerran viikossa käytettävänä!

Ziajan Acai Berry sarjaa saa Sokos Emotioneista 7.90€ hintaan ja samalla kannattaa ehdottomasti tsekkailla sarjan muut tuotteet (kuten kasvosuihkeen!)

Back To The Roots Exfloating Shampoo, Bette Box

Back To The Roots Exfoliating Shampoo

Tämä upeus oli mun boksin extratuote, joka itseasiassa kiinnitti ensimmäisenä huomioni koko boksissa! Olen jo aikani halunnut testata merkin hiustenhoitotuotteita ja päänahkaa että hiuksia kuoriva shampoo kuulostaa erityisen hyvältä talven tullen. Olen kuorinut hiuksiani pari kuukautta ja minulla on kokemusta vain yhdestä vastaavasta tuotteesta, joten odotan innolla pääseväni testaamaan tätä! Tässä kuorivina ainesosina ovat luomuriisirakeet sekä maitohappo, joista päänahka tykkää! Etenkin talven tullen hiustenhoitotuotteet ovat erittäin tervetulleita.

Back To The Roots kuoriva shampoo maksaa 13.90€/250ml ja suurempi 500ml pullo maksaa 19.90€

Manna Kadar Long Wear Mineral Powder

Manna Kadar Long-Wear Mineral Powders 
Manna on ollut viimeaikoina todella paljon Betessä mukana, mutta koskaan merkin tuotteet eivät ole innostaneet! Edullinen Manna kuitenkin vaikuttaa ihan hyvältä sarjalta ja olen kaikkia saamiani tuotteita testannut muutaman kerran, mutta kaikki ovat jääneet käyttämättä. Tämän sävyt kuitenkin miellyttävät silmääni, sillä sävyjä voi käyttää poskipunana, korostuksissa ttä varjostuksisa ja luomivärinä! Eli siis monitoimituote tämäkin! Varjostuksien ja poskipunien käyttöön nappien koot ovat aika pieni, sillä isompi sivellin nappaa varmasti molempia sävyjä mukaansa. Luomiväreinä sävyt taas ovat oikein loistavat! Pigmenttikin napissa on kohdillaan, saa nähdä tuleeko tämä käyttöön vai meneekä eteenpäin.

Tuotetta saat tilattua Mannakadarcosmetics.com sivuilta hintaan 21USD

Rexona Maxium Protection antiperspirant, Bette Box

Rexona Maximum Protection Confidence Roll-On dödö

Boksin mukana tulevassa lapussa luki ihanasti ''Pohdit nyt, että boksissa tuli jokin aika sitten jo dödö....'' En onneksi tainnut tätä boksia saada ja vaikka dödöt ovat aina pettymys bokseissa niin tästä jopa innostuin! 9.50€ maksava, erittäin kehuttu dödö kelpaa aina kaappiin! Dödö aktivoituu ruumiinlämmöstä ja on kaksi kertaa tehokkaampi kuin perus antiperspirantit. Tämä on boksin ainut tuote, joka on päässyt käyttöön! En ole aikoihin käyttänyt tuoksullisia dödöjä, sillä tuoksut ovat alkaneet häiritsemään mutta tästä mä tykkäsin älyttömästi! Pitää kainalot hyvin kuivana ja hienhajun tiessään! Taitaa tänä talvena hiostavat neuleet päästä käyttöön - ehkä

Rexonaa saat ostettua hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista 9.50€ hintaan

Eleven Australia Miracle Hair Treatment

Eleven Australia Miracle Hair Treatment

Eleven Australia on mulle täysin uusi merkki, mutta beten kirjeestä päätellen merkki kuulostaa hyvältä jo korkealaatuisten raaka-aineiden puolesta! Tälläkin tuotteella on 11 eri hoitovaikutusta, se lisää hiusten kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä sekä ehkäisee pörräisyyttä ja sähköisyyttä! Tämä on tuote, jonka jätän talven sähköistyneelle tukalle! Lisäksi tämä suojaa hiusta auringonsäteiltä, lämpökäsittelyiltä ja ehkäisee kloorin aiheuttamia vaurioita. Tämä olisi voinut löytyä boksista vaikka täysikokoisena, sen verran hyvältä kuulostaa!

Eleven Austaliaa saa partri-kampaamoista 21.90€/125ml hinnalla!Tämän kuun Betteen oli selvästi pyritty tekemään parannusta! Boksin mukana oli terkkuja työntekijöiltä ja mukana pikku lahjoja! Mitä sinä pidit boksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.