27.7.2018

Tyhjentyneet ihonhoitotuotteet


Tällä kertaa loppuneita tuotteita on kertynyt suoraan sanottuna järkyttävä määrä. Johtuen siitä syystä, että ennen Hämeenlinnaan muuttoa jätin pienen kasan tyhjentyneitä tuotteita kaappiin odottamaan sieltä paluuta ja nyt tuotteita onkin kertynyt aikamoiset määrät.

Loppuneet

Kuten otsikostakin huomaa, kaikki tuotteet ovat ihonhoitotuotteita. Olen todella huono kuluttamaan yhtään meikkituotetta loppuun :-D. Meikkejä ei ainakaan kesäisin voi laittaa _yhtään_, sillä vähäinenkin määrä tuntuu valuvan pois! Ihonhoitotuotteetkin tuntuvat kesällä jäävän vain lillumaan kasvojen iholle. Kesällä ei siis tule hirveästi tuotearvosteluja, kun kaikki tuntuu lähtevän kasvoilta auringon myötä. Mutta hei, mennään asiaan!

Loppuneet ihonhoitotuotteet

V10 PLUS Placenta, C- vitamin & Pycnogenol seerumit* - C-vitamiini seerumista nousi välittömästi lempparini sen oikeasti hyvien vaikutusten takia! Siitä voit lukea lisää tästä. Sain myös seerumitestistä tulokseksi Pycnogenol seerumin, joka on erittäin antioksidanttinen ja sopiikin sen vuoksi antiage seerumiksi, joka ei kuitenkaan aivan ajankohtainen asia ollut ihollani. Mutta antioksidantit ovat aina tervettulleet iholle! Seerumi myös suojaa auringolta ja korjaa auringonvaurioitunutta ihoa. Harmi sinänsä, että käytin tämän jo alkuvuodesta, sillä näille helteille tämä olisi ollut mitä loistavin! Placenta seerumi taas C-vitamiini seerumin tavoin auttoi pigmenttimuutoksiin, kuten arpiin ja kirkasti ihoa tehokkaasti. 

ps. Postausta tehdessäni tein juudestaan V10Plus sivuilta löytyvän seerumitestin ja sain seerumeiksi tällä kertaa C-vitamiinin sekä Pycnogenol seerumit ja Placenta seerumi vaihtui rauhoittavaan lakritsiin!

Lumene Lähde Arctic Dew -tehokosteuttava seerumi & Lumene Lähde kosteuttava kasvosuihke - Näitä kahta olenkin jo aikaisemmin kehunut tehokosteuttavaksi kaksikoksi! Lähde seerumi on yksi ikuisista suosikeista ja kasvosuihke on omassa kastissaan aivan loistava yksilö!

Lierac Hydragenist seerumi - Lieracin seerumi oli yksi tuote joulukuun betessä, josta olin aivan innoissani ja seerumi osoittautuikin mahtavaksi löydöksi! Yritin etsiä tämän omaa postausta, mutta sen tekeminen olikin jäänyt nähtävästi ajatustasolle. Seerumilla oli mitä ihanin koostumus, ennen ei ole tullut vastaan näin pehmeää ja kevyttä tuotetta! Koostumus oli ihanan silkkinen, sitä jos jotain tässä seerumissa voi kehua! Muistitasolla pienikin tippa riitti koko kasvoille ja jätti ihon pehmeäksi! Kuorinnan jälkeen ihan must!

The Body Shop Tea Tree Oil - TBS teepuuöljystä oli vuoden alussa hirmuisesti apua sekä näppyihin ja finneihin, mutta myös vastaotetun traguksen hoidossa. Teepuuöljy nimittäin tehosi kuin unelma korun viereen nousseeseen rustopattiin sekä toki finnien hoidossa siitä oli loistava apu. Pari kolme yötä ja näppy oli tipotiessään! Mikäli kaipaa luonnollista ja nopeaa epäpuhatuksien/rustopatin tästähoitoa niin iso suositus teepuuöljylle!

Loppuneet puhdisstustuotteet

Oriflame Optimals Anti-Ageing Cleansing Milk & Eye Make-up Remover - Ihan loistava tuote meikkien puhdistukseen ennen varsinaista ihonpuhdistusta! Erittäin hellävarainen ja miellyttävän pehmeä koostumukseltaan. Suosikkejani ovat muutenkin puhdistustuotteet jotika eivät vaadi vanulappuja ja ne on helppo pestä suihkun yhteydessä pois!

Nimue Cleansing gel - Mulla on käytössä edelleen merkin entsymaattinen kuorinta, josta tykkään hirmuisesti. Nimuen puhdistustuote lupasi auttaa ihon tukkeumiin ja epäpuhtauksiin, mutta en hirveästi muista että tämä olisi tehnyt iholleni taikoja saati sitten aiheuttanut mitäänerikoisempaa elämystä ihonhoidossa.

Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula - Nimensä mukaan rasvaiselle iholle suunnattu kasvojenpesusaippua oli mielestäni aika tujua tavaraa. Ostin Cliniquen kolmivaiheisen ihonhoitorutiinin minikoossa ihotyypeille 3 ja 4, eli rasvoittuvalle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Cliniquen putsari kyllä puhdisti ihon tehokkaasti ja iho jäikin vähän kiristeleväksi pesun jälkeen. Iholleni olisi jopa tällöin sopinut 2 ihotyypin tuotteet, jotka on tarkoitettu sekaiholle. 

Loppuneet puhdisstustuotteet 2

Mossa Skin Solutions Clarifying Toner - Mossan tuotteet on rakkautta jo pelkästään tuoksun ansiosta! Tää oli huippu mun rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Vaikkakin incistä se alokoholi löytyikin aika ylhäältä ei tämä niin kuivattava ollut kuin ostaessa epäilin. Auttoi loistavasti pienempiin näppyihin ja käytön aikana epäpuhtaudetkin vähenivät loistavasti. Ostaisin mielelläni uudestaan!

Clinique Clarifying Lotion 3 kasvovesi - Puhdistusaineen tavoin, tämäkin oli aika tuju tuote ja jopa hieman kirveli ihollani. Urheasti käytin tämän silti loppuun! Näiden yhteiskäytössä iholla huomasi että se tosiaan oli kirkkaampi ja puhtaampi, mutta hellävaraisemmatkin tuotteet olisivat voineet riittää. Kolmen vaiheen ihonhoitorutiini ei ollut aivan mun juttu, kolmas vaihe oli itselleni jotenkin hankala. Tämä setti ei pääse jatkoon, mutta haluan testata vielä Anti-Blemish solutions -tuotteita!

Avene XeraCalm cleansing oil - Pienestä purkista riitti vähäiseen, mutta pääsi tutustumaan itselle uusia koostumuksia! En ole ennen kokeillut puhdistusöljyjä, vaikka sellaiset ovat pidemmän aikaa kiinnostaneetkin. Itse en tämän tuoksusta ja koostumuksesta välittänyt. Johtui ehkä korkillisesta testeri pullosta, mutta öljyä oli todella vaikea annostella! Avenen puhdistusöljy ei ollut mun makuuni.

Loppuneet naamiot

Clinique All About Eyes silmänympärysvoide - Suosin itse ennen roll-on sy-voiteita, mutta mielestäni tällaiset purkit tai jopa tuubit vievät voiton. Vaikka minimaalisesta purkista oli vaikea ottaa tuotetta, rakastuin silti tämän supersöpöön ulkoasuun että kevyeen ja miellyttävään koostumukseen. Yritän etsiä tälle haastajaa, parempaa ei ole oikein löytynyt. Nousi siis ehdottomasti suosikikseni! Pieni 5ml purkki riitti hyvin jopa kolmeksi viikoksi ja tästä täysikokoinen purkki onkin 15ml! 

Madara SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask - Myöskin ihanan tuoksun omaava SOS naamio saa multa pisteet, sillä pintakuiva ihoni sai joka käytön jälkeen loistavan kosteutuksen. Tämä sopi yö- että päiväkäyttöön. 15 minuutin vaikutusajan jälkeen iho oli heleä ja yön jälkeen iho oli tehokosteutettu. Harmikseni yökäytössä naamio ei ollut niin miellyttävä, sillä iholle tämä jäi tahmaiseksi.

Lumene SISU Deep Clean Purifying Mask - Tämä(kin) on mun yksi suosikkinaamio ja nimesin tämän jo mökkinaamioksi! Ihana, metsäinen tuoksu on ihana lisä naamiolle, joka virkistää ja puhdistaa ihoa tehokkaasti, ilman kuivattamista. Muutenkin iho jäi uskomattoman pehmeäksi ja kuulaaksi pesun jälkeen. Parasta myös ihohuokosten supistuminen silminnähden! Tätä pitää ostaa lisää.

Clinique Moisture Surge Overnight mask - Tämä oli pakko leikata puoliksi, jotta sain hyödynnettyä kaikki pienimmätkin jämät tästä! Ihan uskomattoman kosteuttava naamio mielettömän tuntuisella koostumuksella, joka ei jättänyt ihoa tahmaiseksi saatika sitten tarttunut tyynyliinaan. Rauhoitti myös looistavasti ihoa mekaanisen puhdistuksen jälkeen, eikä puhdistettavat alueet punoittaneet aamuun mennessä ollenkaan! Kilpailee loistavasti SOS naamion kanssa, mutta antaisin ääneni tälle.


Löytyykö loppuneista tuotteista suosikkeja?

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, voisinkin ottaa talvella Lumenen seerumin ja suihkeen oikeaksi tehokaksikoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutkin hyaluroni tuotteet kannattaa yhdistää kasvosuihkeen kanssa! <3

   Poista
 2. Mulla on Mossalta käytössä kasvokuorinta ja se on aivan huipputuote! Muitakin Mossan tuotteita haluaisin sen myötä kokeilla ja toi clarifying toner kuulostaa tosi hyvältä :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.