8.7.2018

Puhdasta kosmetiikaa Suomesta


Kuullessani ensimmäistä kertaa Olivia Kleinistä, mieleeni jäi sanat puhdas ja kaunis. Tuotteiden ulkoasut olivat yksinkertaisia ja kauniita että tyylikkäitä, että halusin ne välttämättä itselleni. Jälkeenpäin tuotteiden puhtaus ja luonnollisuus saivat ihastumaan sarjaan vielä enemmän.

Olivia Klein

Olivia Klein on suomalainen tuotesarja, jossa kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia sekä ainesosat ovat aina ensisijaisesti luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä. Olivia Kleinin tuotteet olivat päällimmäisenä mielessä kun halusin panostaa kosmetiikassa puhtauteen ja mahdollisimman vähäisiin kemikaaleihin! Esimerkiksi ostamassani Jelly Washissa on peräti yhdeksän ainesosaa ja se toimii kuin unelma! 

Ostin itselleni kolme Olivia Kleinin tuotetta, joista koostin mahdollisimman vähäisen ihonhoitorutiinin. Ihonhoitorutiini on toiminut loistavasti, vaikka ihonhoitotuotteiden määrä tuntuu vähäiseltä entiseen! 

Jelly Wash - Täydellinen, yhdeksän ainesosan kasvojenpesuaine osoittautui loistavaksi valinnaksi ihon puhdistukseen! Siinä on mieto koostumus, joka vaahtoaa hieman kasvoille levittäessä. Jelly wash lupaa jättää ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi ja sitä se tekee. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, muttei kuivaksi tai kiristeleväksi. Toisena ainesosana on nimittäin glycerin, joten puhdistusaine myös kosteuttaa ihoa! 

Olivia Klein Jelly Wash

Acne Spray Toner - Olivia Kleinillä ei ole ihan tavallisia kasvovesiä, ne kulkevat nimellä hoitoneste. Kaikki Olivia Kleinin hoitonesteet ovat suoraan iholle suihkutettavia, eikä niitä pyyhitä pois! Hoitoneste on aloe vera pohjainen ja siinä on muitakin ihon tulehduksia rauhoittavia öljyjä. Lisäksi se sisältää AHA-happoja jotka kuorivat ja kirkastavat ihoa sekä antioksidantteja jotka tukevat ihon uusiutumista. Jo pelkän incin mukaan täydellinen tuote akneiholle! Tämän hoitonesteen valitsin siksi, että tarvitsin kipeisin finneihin rauhoitusta sekä kuorivat hapot ennaltaehkäisevät tukkeumia ja uusia näppyjä. 

Olivia Klein Acne Spray Toner

Hydra Lotion - Ihanan pehmeä ja kevyt voide lukeutui myös ostoslistalleni juurikin ihoa rauhoittavien ominaisuuksien takia. Akneen tarkoitetun voiteen vuoksi iho tarvitsee extrakosteutusta ja tämä on riittänyt hyvin päiväkäytössä iho kosteuttamiseen. Ohut voide sopii erityisen hyvin myös meikin alle! 

Olivia Klein Hydra Lotion

Onko puhtaus kosmetiikassa sulle tärkeää?

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotesarjalta! Pitääkin tutustua tuohon tarkemmin :) Mulle plussaa ovat suomalaisuus tai edes lähellä tehty ja sitten se, että tuotteet olisivat luonnonkomsetiikkaa tai ainakin jollain tavalla eettisempiä ja ekologisempia :') Tykkään sun blogin ulkoasusta ihan superpaljon♥

  Anskiss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! Ootko myös yutustunut Ekopharman tuotteisiin? Nekin suomalaisia ja täysin vegaanisia!! Kiitos superisti❤️

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.