22.7.2018

Lempi kynsilakkani + paras aluslakka!

Moikka!

Kävin läpi Virven innoittaman läpi lakkakokoelmani pari päivää sitten ja annoin eteenpäin turhat ja jopa käyttämättömät lakat. Vajaa pari vuotta sitten taaksepäin lakkasin jatkuvasti kynsiä ja lakkaintoilu oli aktiivisimmillaan neljännestä seitsämänteen luokkaan ollessani. Siitä eteenpäin kynsienlakkauksia tuli tehtyä yhä harvemmin, mutta lakkoja tuli hamstrattua yhä enemmän ja enemmän. Karsin lähemmäs 20 lakkaa pois, joka on todella vähäinen summa verrattuna jäljelle jääviin lakkoihin! Samalla tuli löydettyä uusia että vanhoja suosikeita:

Wild&Mild

Yksi lemppareistani on tämä Wild&Mildin Orange Orange sävyssä löytvä raikkaan oranssi lakka jonka kotiutin vuosia sitten. Syystä tai toisesta lakka jäi unohduksiin ja nyt kaivoin sen taas esiin ja ai että, ensimmäinen lakka joka pääsi pitkästä aikaa kynsille! Yhdellä kerroksella sai ihanan tasaisen pinnan, joka peittää yllättävän hyvin!

reds, ESSIE, SALLY HANSEN, MARY KAY 2

Toiset suosikkini ovat punaisen sävyt, jotka erityisesti koristavat varpaideni kynsiä! Ehdoton suosikkini on kirkkaan punainen Essien Russian Roulette jonka perässä tulee oranssihtava Mary Kayn Tropical Mandarin ja Sally Hansenin Red Eye. Mikäli varpaiden kynsistä ei punaista lakkausta löydy, kynsillä on nuden eri sävyt. Täydellistä nudea lakkaa on muuten erittäin vaikea löytää, mikä sun suosikki on?

ISADORA HOLOGRAPHIC NAILS

Muita lemppareita ovat IsaDoran Holographic Nails -glitterlakka sävyssä 889 Glamour Gold. En ole enää 100% varma, saako tätä mistää, sillä ostin sen parilla eurolla Emotionin alennuksista. Jo kahdella kerroksella täysin peittävän ja kestävän lakkauksen. Lakan hileet kimaltavat nimensä mukaan hologrammin lailla. Ihan suosikki! Tämän lakan valitsen aina, kun tarvitsen kynsiin jotain erilaista ja juhlavempaa. 

ESSIE BASE COAT

Vielä lopuksi: häikäilemättä maailman paras aluslakka on Essien First Base aluslakka. Tälle lakalle isot suositukset, nimittäin se kuivuu todella, todella nopeasti! Aluslakan levitettyä voit alkaa lähes heti levittämään värilakkaa tämän päälle, sillä ohuen ohut kerros kuivuu välittömästi. Voinko kehua tätä yhtään enempää? Yleensä en ole valmis maksamaan 17€ kynsilakasta, mutta tämän ostaisin uudestaan. 

Ilmianna sun lemppari lakat ja sävyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.