19.7.2018

Kosmetiikasta apua kuumuuteen


Ihanaa aurinkoista torstaita! 

Joko olet saanut tarpeeksesi kuumuudesta? Helteet ja auringnpaiste ovat olleet mahtavia, mutta parasta on viilentyä ennen nukkumaan menoa ja saada pieni viilennys keksipäivän porottavan auringon alla. Mulla olisi jakaa pari pikku niksiä joilla saa auringonpaahtaman ihon viilenemään ja rauhoittumaan, sekä tukalan olon, joka mulla syntyy ainakin töissä vähenemään. 

Lumene Lähde Kasvosuihke, Geelinaamio

Suosikkini on jääkaapissa viilennetty kasvosuihke - ihan mahtava! Suihke on helppo jättää työpäivän ajaksi jääkaappiin ja tauoilla suihkutella kasvoille, dekolteelle ja jopa niskaan että olkapäille. Työkäytössä on tällä hetkellä muutenkin viileähkö ja ihoa tehokkaasti rauhoittava Novexpertin magnesium mist -kasvosuihke sekä muita loistavaksi todettuja kasvosuihkeita löytyy Lumenelta ja Oriflamelta! Mikä sun lemppari kasvosuihke on ja joko se on löytänyt tiensä jääkaappiin?

Lumene Lähde mist

Kirjoitin viime kesänä Lumenen geelinaamiosta, joka myös päätyi jääkaappiin paria tuntia ennen kasvonaamion levittämistä. Lähde -sarjassa olevaa sy-voidettakin voidaan pitää jääkaapissa ennen käyttöä, jolloin sekin virkistää silmänympärysihoa. Lumenen geelimäiset tuotteet on huippuja jääkaappikäytössä, jolloin ne viilentävät ja raikastavat ihoa ihanasti. Oma suosikki on myös roll on -silmänympärysvoide ja toki sekin eksyi jääkaappiin jolloin kuula on extra virkistävä ja vähentää turvotusta tehokkaasti!

Lumene Lähde Gel mask


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.