13.5.2018

Naamiosunnntai - 60 sekunnin kirkastava pikakasvohoito

Heippa ja aurinkoista äitienpäivää!

Aurinkoisten säiden vuoksi samea iho varmasti kaipaa pientä kirkastusta ja äitienpäivän kunniaksi tässä on vaikka kiireisemmälle äidillekin mahtava lahja! Emotioniin tuli myyntiin tämä ihana Lumenen entisellä ulkoasulla varustettu 60 Second Facial kirkastava pikakasvohoito nimensä mukaan kasvoilla minuutin verran vaikuttava kasvonaamio.Samaisesta tuotteesta löytyy uusittu versio Kirkas -sarjasta, mikäli tätä et lähikaupastasi löydä! 

Lumene Glow Reveal 60 second facial

Omaksuin tällaisen minuuttinaamion heti aamujen naamioksi, sillä noh, harvemmin aamuisin ehtii levittää kasvoille naamiota, jonka vaikutusaika ylittyy kymmenellä minuutilla. Kirkastava naamio on helppo levittää hampaidenpesun ajaksi kasvoille tai sitten kasvopesun yhteydessä naamiota on helppo hieroa kasvoille lyhyen 60 sekunnin ajan.

Naamiosta tuli mulle Hämeenlinnassa ollessani vakionaamio aamuille ja tein sen lähes jokatoinen aamu, jolloin ihonhoitotuotteet imeytyivät paremmin iholle sekä meikki näytti entistä heleämmältä ja tasaisemmalta. Yleensä jätinkin meikkivoiteen pois niinä päivinä, kun naamion olin tehnyt. Tällöin kasvoille tuli vain BB primer sekä hiukan peiteainetta ja puuteri. Yksinkertaisesti iho näytti paljon paremmalta ja terveemmältä, kun kasvot olivat saaneet kirkastusta ja kuorinnan.

Lumene Glow Reveal 60 second facial kirkastava pikakasvohoito

Lumenen pikakasvohoidossa vaikuttavina aineina ovat kaoliinisavi sekä lakka- ja tyrniöljy joiden lisäksi siinä on kuorivia partikkeleita, jotka yhdessä kirkastavat, pehmentävät ja syväpuhdistavat ihoa. Parhaiten tulokset näkevät, kun vaikutusajan jälkeen kostuttaa sormia ja tehostaa naamion vaikutusta hieromalla hellästi kuorivaa naamiota iholle.

Naamio on täydellinen epäpuhtaalle, hieman paksummalle iholle sen syväpuhdistavien ja kuorivien ominaisuuksien vuoksi. Voisin jopa suositella tätä päivittäiseen tai ainakin parin päivän välein käytettäväksi naamioksi. Itse huomaan mun epäpuhtaalla iholla tuloksia hyvinkin nopeasti syväpuhdistavan vaikutuksen saralla. Tukkeumia, joita mulle tulee usein otsalle ovat vähentyneet eikä iho rasvoitu niin kauheasti, riippuen tietenkin päivävoiteesta.

 Toisin kuin taas kuivalle iholle tämä on taas täydellinen kuorinta-aine viikottaiseen tai parin viikon välein tehtäväksi. Kuivakin iho kuitenkin tarvitsee kuorintaa, jotta hilseilevä iho saataisiin poistettua. Mun ystävä, joka omaa kuivan ihon kokeili tätä ja totesi että hänen ihonsa näyttää reilusti kirkkaammalta välittömästi naamion poispesun jälkeen ja eron kyllä huomasi! 

Lumene 60 Second piakasvohoito


Pidätkö enemmän tällaisista pikanaamioista vai ovatko rentouttavat naamiohetket sinun juttusi?

2 kommenttia:

  1. Siis tämä naamio oli joskus mun ehdoton suosikki ja en ookaan sitä enää kaupoissa nähnyt tuon Lumenen uudistuksen jälkeen. Pitää toivoa, että se uudistettu versio on yhtä hyvä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on! Vaikutti ainakin liikkeessä samantyyppiseltä :)

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.