28.5.2018

Minne menit ihonhoitorutiini?


Siivoskelin tänään ihan urakalla mun kosmetiikkapussia ja laatikostoja. Nyt mun ihonhoitotutteet ovat kauniisti järjestyksessä kaapeissa odottamassa käyttöä tai tyhjentymistä. Mutta mites se mun kosmetiikkapussi, jossa ovat käytössäni olevat kosmetiikkatuotteet? Se ammottaa tyhjyyttään.

Olen tiedostanut pidempäänkin, että mun ihonhoitorutiini on mennyt jokseenkin epäsäännölliseksi tuotteiden osalta. Ihonhoito ei enää ole ollut sellainen kiva juttu päivän alkaessa tai päivän päätteenä vaan se tehdään pakosta. Muistelin kun NovAge -settiä käyttäessäni kaikki ihonhoitotuotteet kasvojenpesuaineesta kasvovoiteeseen asti olivat kunnossa. Ja samoin oli ihoni.

CLINIQUE MOISTURE SURGE, SANNIIJULIAA

Mites nyt sitten? Hyvä että omistan edes seerumia ja kasvovesikin puuttuu. Milloin viimeksi edes tein kunnollisen ihonhoitorutiinin alusta loppuun, kasvojenpesuaineesta loppuvoiteeseen asti? Milloin meikkipussini edes on sisältänyt alle 5 ihonhoitotuotetta?

Ihonhoitorutiiniini kuuluu tällä hetkellä kasvojenpesuaine, jota käytän kasvoharjan kanssa, joku random kasvovesi, mikä nyt sattuu käteen löytymään sillä en ikinä jätä kasvovettä käyttämättä. Tämän jälkeen tulisi DDMG (Cliniquen Dramatically Diffefent moisturizing gel) jonka jälkeen levitän sy-voiteen silmänympärysiholle ja taputtelen tai enemmänkin hinkkaan turhautuneena hoitonesteen koko kasvoille ja dekolteelle, joskaan en ole varma pitäisikö se levittää ennen ddml:ää vai sen jälkeen. Nyt en edes laita hoitonesteen jälkeen iholleni enää mitään kasvovoiteen ja seerumin puutteessa tai sitten käytän isäni mattapinnan jättävää seerumia (joka on muuten niin huippu, että siitä teen ihan omaa postausta!)

Lumene Lähde Beauty Lotion 2

Kysymys kuuluukin, että miten näin pääsi käymään? En osaa ja toisaalta osaan vastata tähän. Ensimmäistä kertaa mulla on sellainen olo, etten tiedä millaisia tuotteita haluan testata. Vaikka pidänkin tuotteiden testaamisesta haluan silti että ne sopivat iholleni, eli ovat kosteuttavia mutta eivät rasvoita ihoa vaan enemmänkin tasapainottaisivat sitä. 

Ihollani on muutenkin menossa jo kuudetta kuukautta sellainen kausi, että ihoni on täynnä näppyjä ja posket ovta täynnä kipeitä finnejä. Tämä luultavasti (ja toivottavasti!) johtuu puolisen vuotta aloitetusta gluteenittomasta ruokavaliosta. Onneksi minulla on varattu kesäloman alkuun ajat ihotautilääkärille että ravintosuunnittelijalle. Ehkä näiden avustuksella saan ihoni että ihonhoitorutiinini sekä näiden lisäksi vatsani kuntoon!

EKOPHARMA VADELMA 24H KASVOVOIDE SANNIIJULIAA

Toivottavasti moni osaa samaistua tällaisen sattuessa olipa se sitten kosmetiikan, ruuan tai vaatteiden kanssa. Olen itse saanut kuulla usein perheeltä ja läheisiltä miten jaksan puunata itseäni joka aamu ja ilta, levittää ne useat tuotteet kasvoilleni ja puhdistaa meikit huolellisesti. Tällaisen sattuessa se on inhottavaa! Kommenttikenttään saa toki heitellä hyväksi todettuja tuotteita, otan ne enemmän kuin onnellisena vastaan!

Onko jollain muullakin menossa ihonhoidon aiheuttama epätoivo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.