7.5.2018

Loppuun kulutetut kosmetiikat

Heippa!

Hämeenlinnassa asuskellessa kosmetiikkaa tuli käytettyä loppuun ja halusin ensimmäistä kertaa kokeilla postata tyhjentyneistä tuotteista ja listata tuotteita joista pidin ja joista en pitänytkään niin paljoa. Muutenkin tämän ideanan on ehkä käyttää kosmetiikkatuotteita loppuun, jotta kaappeihini ei kerääntyisi jatkuvasti uutta ja uutta! Lisäksi mun mielestä on myös kiinnostava lukea muiden ns. hutiostoksia ja tuotteita, jotka eivät toimineetkaan niin hyvin. Näitä huonoja ja itselleen sopimattomia tuotteita tulee muutenkin harvemmin jaettua blogissa.

ORIFLAME, V10PLUS, EKOPHARMA, FORMULA 10.0.6

Oriflame Optimals Hydra Refreshing toner

Ihan ensimmäisenä esittelen Oriflamen kasvoveden, johon olin enemmän kuin tyytyväinen. Kasvovesi ajoi asiansa oikein hyvin kosteuttamalla ihoa ja neutralisoimalla sen pH arvon kasvojenpesun jälkeen, mutta myös freesaamalla ihoa. Kuitenkin kyseessä on aikalailla peruskasvovesi kaikille ihotyypeille, jolloin se ei aiheuttanut mitään erikoisempia iholla. Oiva kasvovesi niille, jotka eivät hirveästi vaadi kasvovedeltä, mutta käyttävät sitä ihon neutraloimiseen kasvopesun jälkeen! Koska kyseessä oli vain peruskasvovesi, eikä esim. tasapainottava kasvovesi jollaista yleensä haen, jää tämän uudestaan ostaminen välistä.

V10 plus C-vitamiini seerumi

Tästä kirjoitin jo aikaisemmin sen mahtavien vaikutuksien ansiosta! Kyseessä on siis tehokkaasti kirkastava, ihohuokosia supistava sekä sillä on loistavat vaikutukset myös arpiin. Ihan huipputuote, jota on saatavilla apteekeista. Linkkiä painamalla pääset lukemaan koko postauksen tästä! Vaikutusten ansiosta kotiuttaisin tämän uudestaan itselleni!

EkoPharma Vadelma 24h kasvovoide

EkoPharman kasvovoidetta ehdin jo hehkuttaa sen kosteuttavien ominaisuuksen ja huumaavan tuoksun puolesta! 24h kasvovoide kosteutti ihoa reippaasti ja jätti sen kauniin heleäksi. Linkkiä painamalla pääset lukemaan koko postauksen tästä! Vadelma 24h voide oli loistava talvella, mutta kesälle voisin tämän tilalle ottaa käyttöön Karpalo sarjan öljyttömän voiteen.

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Clenaser

Formula 10.0.6 puhdistusaineen sain Bette boksista ja tästä oli tarkoitus alunperin tulla postausta, mutta loppujen lopuksi en löytänyt tästä hirveästi sanottavaa ja postaaminen jäi. Vaikka postaaminen jäikin, tykkäsin tästä hirmuisesti! Putsari puhdisti meikin tehokkaasti kavsoilta, mitä nykyinen puhdistusaineeni ei tee. Lisäksi se jätti iholle todella miellyttävän ja freesin olon sekä pidemmällä aikavälillä ihokin oli puhtaampi. Koko Formula 10.0.6 sarjahan on suunnattu juurikin nuorelle ja epäpuhtaalle iholle. Testaisin mielelläni muitakin merkin tuotteita!

ORIFLAME, HIMALAYA HERBALS

Oriflame Swedish Spa Wonder oil

Tää on yksi mun suosikki vartalon ihonkosteuttajista öljyjen osalta! Päivittäinhän mulla on käytössä vartalovoide, mutta öljy on mun lemppari silloin kun iho on kuorittu, jolloin iho jaa superpehmeäksi ja öljykin pääsee imeytymään tehostetummin iholle. Lisäksi Wonder oilia voi käyttää myös hiuksiin ennen hiusten pesua jolloin kuivat latvat saavat tehokkaan kosteutuksen! Ostan mielelläni tätä kolmannenkin putelin!

Himalaya Herbals Volume & Bounce Protein Shampoo

Tästä teinkin oman postauksen vähän aikaa sitten! Shampoo loppuikin luonnollisesti ennen hoitoainetta. Himalaya Herbalsin shampoo pesi hiukset kunnolla, mutta näitä tuotteita käyttäessäni koin että hiuksia irtosi tavallista enemmän. Shampoo tuoksui hyvältä ja jätti hiukset miellyttävän tuntuisiksi joten hiusten lisääntynyt irtoaminen on harmi. Valitettavasti tämä shampoo jää kaupan hyllylle uutta shampoota etsiessä.

DERMOSIL , MADARA

Dermosil Spa & Sauna Saunanaamio 

Dermosilin saunanaamio oli mun viime vuoden suosikeissa ja nousi helposti lemppariksi naamioiden osalta. Naamiossa oli aivan ihana tuoksu ja sen vaikutukset kuten heleytys ja kosteutus näkyivät iholla jo kerran käytön jälkeen. Tätä tilaan ehdottomasti kesälle mökkisaunomista varten!!

Madara Detox Ultra Purifying Mud Mask

Tästä naamiosta en osannut muodostaa mielipidettä - pidinkö siitä vai en? Joka käyttö kerran jälkeen kasvoni helottivat tarkkarajaisen punaisina vaikka annoin sen olla minimissään 3min ja maksimissaan 10 min. Vaikka naamio oli kasvoilla minimiajan, punaiset rajat näkyivät ja se häiritsi lievästi. 10min vaikutusaikaakin tuli kokeiltua lähes puolivahingossa jolloin ihoa pisteli ja kiristi. Naamiolla toki oli hyviä vaikutuksia! Iho oli punaisuuden hälvettyä kirkkaampi ja pehmeä. Tämä naamio myös toimi hyvin finnien kuivattajana ja halki katkaistusta purkista huomaakin, että halusin käyttää kaiken mahdollisen tuotteesta! Mulla todellakin on ristiriitaiset tunteet tätä kohtaan.

HOLIKA HOLIKA , SIMPLE

Holika Holika Green Tea Sheetmask

Tässä mun kangasnaamio suosikki, joka asettuu kasvoilleni kuin unelma! Holika Holikan kangasnaamiot saivat mut innostumaan näistä yhä enemmän, sillä edellisistä kangasnaamioista ja niiden pysyvyydestä ei ollut hurjan hyviä kokemuksia. Eritysesti naamion käytössä huomasin rauhoittavat ja kosteuttavat ominaisuudet. Näitä hankin ehdottomasti enemmän kun on mahdollisuus!

Simple Micellar Cleansing Wipes

Näistä ei ole oikein hyvää tai pahaakaan sanottavaa, ihan perus meikinpuhdistusliinoja. Hämeenlinnassa innostuin kuitenkin ennen kasvojenpesua puhdistamaan meikkini liinoilla, jolloin nämä pääsivät loistamaan. Puhdistusliinat puhdistivat meikin tehokkaasti, mutta viimeisimmät näistä olivat päässeet kuivahtamaan pakkaukseen päässeen ilman vuoksi. Edullisen hinnan vuoksi näitä voisin ostaa lisää tarpeen tullen.

Simple Eye Make-up Remover Pads

Näitä ehdin jo hehkuttaa ihan omassa postauksessaan! Alussa nämä oli todella, todella tehokkaita, mutta viimeiset laput pääsivät kuivahtamaan kun pussukan suuosa ei pysynyt enää kiinni. Aloin loppujenlopuksi puhdistamaan näillä silmämeikin lisäksi koko kasvojen meikin, johon nämä toimivat myös loistavasti! Nämä olivat huiput ja olivat mieluisat käytössä, joten voisivat jäädä pysyäkseen osana meikinpoistoa!

Löytyykö meiltä samoja suosikkeja, entäpä ei-niin-hyviä tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Formula 1006 -merkin mustapäänpoistotarrat ovat tosi hyviä! Ne todellakin poistaa mustapäitä, joten kannattaa kokeilla niitä ton putsarin lisäksi. Tota putsaria vois testata joskus kun se kuulostaa noin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mustapäidenpoistotarrat ovat todella kehuttuja ja niitä on ennenkin suositeltu! :-) Pitää ehdottomasti ottaa kokeiluun!!

   Poista
 2. Just ostin tuon Dermosilin saunanaamion :D. Kiva kuulla, että tykkäsit siitä - toivotaan, että minun kokemuksenikin tulevat olemaan yhtä hyvät ja, että naamio sopii iholleni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla!! (-: Saunanaamio oli kyllä huippu, toivotaan parasta että sopisi sinullekin yhtä hyvin!

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.