1.5.2018

Ihon tehokosteuttajat - Clinique Moisture Surge

Moikka!

Mulla oli työssäoppimispaikassa yksi osa ihonhoidon ohjaus -näyttöä ja mä halusin ehdottomasti suorittaa sen Cliniquella. Clinique on yksi ihonhoitosarja, josta olen ollut sikainnoissani jo aikani ja sarja on aiheuttanut minussa ihastusta vaikken merkin tuotteita edes ole käyttänyt. Opiskelin tuotteista innoissani ennen näyttöä ja nyt tiedän asian jos toisenkin Cliniquen tuotteista ja 3-vaiheisesta ihonhoitorutiinista, joka ei olekaan ihan kolmivaiheinen;-)

Sain sekä näytön puitteissa että EkoPharman Vadelma voiteeni loputtua mahtavan syyn ostaa Cliniquen Moisture Surge -matkakokoisen setin itselleni. Lisäksi onhan se hyvä päästä testaamaan ja saada itsekin jotain kokemusta tuotteista, ennen kuin niitä lähden jollekin suosittelemaan.

CLINIQUE MOISTURE SURGE PACK, SANNIIJULIAA

Matkakokoinen setti sisälsi Moistre Surge Extended Thirst Relief -kasvovoiteen, Moisture Surge Overnight -kasvonaamion sekä supersöpön All About Eyes -silmänympärysvoiteen. Jos olin ihastunut Cliniqueen jo ennen tuotteiden testaamista, niin nyt olen rakastunut siihen!

Voinko sanoa tätä voidetta suosikiksi, mikäli kehuin jo loppuneen Vadelma voiteen maasta taivaisiin? Vadelmassa ihastuin tuotteen tuoksuun ja kosteutustehoihin, mutta tämä voittaa vadelman 100-0 koostumuksella! Moisture Surgen mielettömän kevyt koostumus imeytyy iholle hulmahtaen ja suorastaan sulaa sille. Kosmetiikkaostoksilla ollessa kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa tätä kämmenselälle, ihastut varmasti!

Tämän öljytön koostumus on aloe veran ansiosta rauhoittava ja virkistävä sekä kosteuttavan ainesosana toimii hyaluronihappo. Mielettömän tuotteen tästä tekee se, että tätä voi käyttää päivittäin voiteena tai paksumman kerroksen levittäessä hoitavana naamiona! Ja kuivimman ihon omaavat, vink vink tätä voi levittää myös meikin päälle. Ihan huippua!

CLINIQUE MOISTURE SURGE, SANNIIJULIAA

All About Eyes silmönympärysvoide on koostumukseltaan ihanan kevyt ja mielettömän tunteen jättävä! Kasvovoidetta hiukan paksumpi sy-voide on todella tehokosteuttava ja imeytyy ohuelle silmänympärysiholle tehokkaasti häivyttäen tummia silmänalusia. Pikkuisesta purkista on mielestäni vaikea ottaa tuotetta ilman ohutkärkistä spaattelia, mutta tuubien ja roll-on voiteiden jälkeen tämä on mukavaa vaihtelua. En liiemmin kyllä pidä purkeissa olevista tuotteista spaattelien laiskan käytön vuoksi!

Tälle isoisoisosuositus, mikäli sun silmänalusiho on herkkä ja kuiva! Tästä on saatavilla myös paksumpi rich -versio, joka on vielä ravitsevampi! Itse suosin sy-iholla enemmän ohuita koostumuksia hengittävämmän ja raikkaamman tunteen vuoksi.

CLINIQUE MOISTURE SURGE PACK, SANNIIJULIAA

Moisture Surge -sarjaan ei kuulu ollenkaan yövoidetta, mutta sen korvaa hyvin Overnight mask, joka vahvistaa ja korjaa ihon kosteussuojakerrosta. Hyvin nukutun yön jälkeen iho suorastaan hehkuu ja tuntuu uskomattoman pehmeältä. Levitän tämän itse viimeisimpänä ihonhoitotuotteena kaikkien kasvovesien, seerumien, sy-voiteiden ja kasvovoiteiden jälkeen, jolloin tämä lukitsee alla olevat tuotteet ja iho saa parhaat hyödyt kaikista kosteuttavista tuotteista. Kuten kahdessa edellämainitussa tuotteessa, tässäkin on ihastuttava koostumus! Yönaamioksi tämä ei jätä kasvoja tahmaisiksi, vaan päinvastoin iho on pehmeä eikä tarraa tyynyliinoihin kiinni.

Tosiaan, tämä ehkäisee yön aikana tapahtuvaa kosteuden haihtumista ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Tästä nousi kyllä ihan ykkönen kaikista näistä kolmesta tuotteesta! Kirjoitin myös aikaisemmin Madaran SOS -naamiosta, joka on juurikin kuivalle iholle tarkoitettu yönaamio ja mikäli kyseinen naamio ei ihoa riittänyt kosteuttamaan niin kannattaa seuraavaksi suunnata kohti Cliniquen hyllyä ja testata tätä!

Seuraavaksi Cliniquelta havittelen Take the day off cleansing balmia, jossa on aivan ihana koostumus! Onko Clinique sulle tuttu? 

4 kommenttia:

 1. tää on ihana sarja! ja oon ihan heikkona näihin testailukokoihin🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cliniqe on muutenkin rakkautta! Ihana että minikokoja on saatavana myös tuosta 3-vaiheisesta ihonhoitorutiinista jota voi täydennellä vaikka tällä!

   Poista
 2. En ole ikinä kokeillut mitään ihonkosteuttajia vaikka vois olla mulle hyvä, kun iho kuivaa ja etenkin talvella ja kesällä aaattaa alkaa hilseillä. 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Hei sun kannattaa ehdottomasti alkaa käyttämään kasvovettä, seerumia ja ravitsevampaa kasvovoidetta, yöksi sitten paksumpaa voidetta tai jopa öljyä! :-) Ihon säännöllisellä kuorinnalla voi myös ennaltaehkäistä ja poistaa kuivaa ihoa ihon pinnalta ja samalla aktiiviaineet ja hoitavat aineet imeytyvät paremmin iholle! :-)

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.