15.5.2018

2x tehokosteuttavaa tuotetta

Moikka!

Kasvosuihkeet ja seerumit tulivat mun ihonhoitorutiiniin jäädäkseen, ihan vain Lumenen Lähde tuotteiden ansiosta! Ensimmäinen seerumini oli nimittäin Lähde -seerumi, joka tuli ihonhoitorutiiniin jäädäkseen. Seerumi tulee siis kasvoveden ja hoitonesteen jälkeen, mikäli sellainen ihonhoitorutiiniin kuuluu. Tämän jälkeen suihkutetaan kasvoille kasvosuihketta, jonka lähdevesi ja koivunmahla tehostavat hyaluronihapon vaikutusta iholla.

Lumene Lähde Arctic Dew seerumi ja kasvosuihke

Ihonhoitorutiiniin kuuluu siis nykyään puhdistustuotteiden lisäksi myös hoitoneste (josta postaan myöhemmin!) sekä seerumi ja kasvosuihke. Käytin aikaisemmin Lähde -seerumia yksistään, mutta kasvosuihkeen ostettuani nämä kaksi ovat täydentäneet toisiaan. Seerumi sisältää tunnettua hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta reilusti. Tiesitkö, että 1 grammaa hyaluronihappoa voi sitoa jopa 6 litraa vettä? Tällöin se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja mikäli iholla tai ympäristössä ei ole tarpeeksi kosteutta, jota hyaluronihappo sitoisi iholle, siitä ei ole hyötyä.

Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava seerumi

Lähde kasvosuihke sisältää lähdevettä ja jo itsessään kosteuttavaa koivunmahlaa. Hienojakoisesti  kasvoille leviävää suihketta on ihanaa suihkauttaa seerumin jälkeen kasvoille. Tällöin hyaluronihappo voi sitoa itseensä mahdollisimman paljon vettä, joka sittemmin imeytyy tehokkaasti iholle.

Yhdessä seerumi ja kasvosuihke pitävät ihon kimmoisana että kosteutettuna jolloin ihon sävykin näyttää tasaisemmalta. Näiden yhteydessä käytin myös hyaluronihappoa sisältävää Cliniquen Moisture Surge voidetta, joka on muuten ihanan kevyt voide kesälle!

Kesällä jo pelkkä Lähde seerumi riittää kosteuttamana ihoa tehokkaasti ja kasvosuihkeella saa freesattua ihoa sekä antamaan lisäkosteutusta pitkin päivää. 

Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava kasvosuihke

Onhan sinulla jo seerumi ja kasvosuihke osana ihonhoitorutiinia?


PS. Lue myös
Ihon kuorimisen hyödyt - miksi ihoa kannattaa kuoria, varsinkin kesällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.