22.4.2018

Naamiosunnuntai - Deep Hydrating Facial Mask

Ihanaa sunnuntaita!

Pienen sairastelun sekä ihonhoidon laiminlyönnin jälkeen on taivaallista palata normaaleihin rutiineihin antamalla kunnon kosteusboosti iholle kangasnaamiota käyttäen! Kangasnaamiot jäävät mulla lojumaan kaappien perälle - tai odottamaan sitä täydellisen epätäydellistä hetkeä, jolloin iho kaipaa hemmottelua. 

The Skin Lounge Deep Hydrating Facial Mask

Mulle tosiaan kangasnaamiot ovat oiva tapa saada iholle pieni hemmotteluhetki, mutta myös ne mahdollistavat 15-30 minuutin irtaantumisen ulkomaailmasta esim. kirjan äärellä. Tosin yleensä tämäkin hemmottelu hetki johtaa blogin puolelle, haha!

Tällä kertaa ihon tarpeisiin sopi The Skin Loungen Deep Hydrating Facial -kangasnaamio, joka nimensä mukaan syväkosteuttaa ihoa sen sisältämillä hyaluronihapolla ja rauhoittavalla aloe veralla. Naamio lupaa antaa pitkäaikaisen kosteutuksen iholle, joka on erittäin tervetullut näin keväällä!

The Skin Lounge Deep Hydrating Facial Mask, SanniiJuliaa

Ihastuttava kangasnaamio asettui iholle täydellisesti ja veti vertoja kehumalleni Holika Holikan kangasnaamiolle. Tämäkin muidenkin testaamieni kangasnaamioiden tapaan oli seerumeista kostea ja kasvoilla rauhoittava sekä ihanasti viilentävä. Miellyttävän tuntuinen kangas auttaa itsessään jo imeyttämään ihoon kaikki seerumien sisältämät ravinteet ilman, että kangas kuivuisi ohuesta koostumuksesta huolimatta.

The Skin Lounge Deep Hydrating Facial Mask inci, SanniiJuliaa

Iho tuntui naamion jälkeen mielettömän raikkaalta ja kosteutetulta. Lopun seerumin sai taputeltua iholle sekä meikki levittyi loistavasti iholle! Meikkivoiteet yleensä kasaantuvat kuivempiin kohtiin, kuten nenänpieliin ja otsan kuivempiin alueisiin, mutta tästä ei ollut ongelmaa tämän 20 min tehohoidon jälkeen. Tämä on yksi syy, miksi rakastan käyttää kangasnaamioita ennen meikkausta! Koska naamiopussukkaan jäi vielä reilusti seerumia, jonka sai käytettyä muiden ihonhoitokertojen yhteydessä sai iho vielä pienen tehohoidon jälkeenpäin. Suosittelenkin säästämään naamiopussukat ja käyttämään tehotiivisteen esim. yövoiteen alla!

Onko The Skin Loungen ylelliset kangasnaamiot tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.