25.4.2018

Himalaya Herbals - Upeat hiukset luonnon proteiineilla

*Tuotteet saatu blogin kautta

Moikka!

Mun blogi on täynnä ihonhoitoa ja muuta kauneudenhoitoa, mutta en ikinä jaa mitään hiustenhoitoon liittyvää. (multa lötyy tasan yksi hiustenhoitopostaus, jota en edes kehtaisi jakaa mutta olkoon, se löytyy täältä). Sain blogin kautta testiin Himalayan hiustenhoito tuotteita; shampoon ja hoitoaineen. Tuotteet lanseerattiin helmikuussa ja pääsin kokeilemaan sekä ihastumaan uutuuksiin. Näitä saa ostettua K-Citymarketeista n. 4€ hintaan, edullista!

HIMALAYA HERBALS, SANNIIJULIAA

Himalaya Herbalsin vaikuttavat aineet ovat 100% kasvipohjaisia. Proteiini -hiustenhoitotuotteiden tarkoitus on palauttaa hiusten menettämät proteiinit tehokkaasti, sillä hiuksethan ovat n. 90% proteiinia. Hiustenhoitotuotteet auttavat hiusten katkeiluun ja kuivuuteen. Ne vahvistavat kutreja sekä antavat niille rakennetta. Värjätyille hiuksille nämä ovat huiput, sillä värikäsittely rikkoo hiuksien proteiinirakennetta ja hoitotuotteet vahvistavat vahingoittunutta tukkaa! Sarjalla muuten on myös omat tuotteet värikäsityille hiuksille, jotka kannattaa tsekata myös!

Sain itselleni testiin Volume & Bounce Proteiini Shampoon, joka on tarkoitettu erityisesti ohuille ja veltoille hiuksille. Shampoo lupaa antaa hiuksille lujuutta sekä ryhtiä. Tämä myös lupaa ehkäistä hiusten lähtöä, mutta tätä vaikutusta en valitettavasti shampoosta huomannut. Aktiiviaineina tässä toimivat saippuamarja, kikherne sekä lakritsi.

HIMALAYA HERBALS, SANNIIJULIAA

Hoitoaineeksi sain mukaan Softness & Shine Proteiini hoitoaineen, joka taas on hennoille ja elottomille hiuksille. Tämä taas lupasi antaa hiuksille vahvuutta ja käsiteltävyyttä sekä hoitsikka korjaa hiuksen rakennetta ja suojaa hiusta uusilta vaurioilta. Tässä aktiiviaineina toimivat kikherne sekä kiinanruusu- lotusuutteet jotka antavat yhdessä hiuksille kiiltoa ja hiusten tarvitsemaa vahvistusta.

Mun hiukset ovat todella sähköiset ja latistuneet ellen tee niille mitään. Olen myös todella laiska edes hoitamaan hiuksiani... :-D Yhdessä vaiheessa jopa laiskuuttani lopetin hoitoaineen käytön, joka näkyi hiuksissa kuivuutena ja kammottavana sähköisyytenä. Yhdessä Himalayan hiustuotteet ovat palauttaneet hiuksilleni niiden oman kiillon ja käsiteltävyyden. Kuivuttuaan ne on helppo harjata enkä herää enää aamuisin hiukset kamalalla kissanimekkeellä. Rakastan myös sitä tunnetta, minkä ne jättävät hiuksiin pesun jälkeen.

HIMALAYA HERBALS, SANNIIJULIAA

Koska mikään ei auta hiusten sähköisyyteen, tykkään lisätä suihkun jälkeen Davinesin MOMO -sarjan hiuksiin jätettävää tehohoitoa, joka antaa lisäkosteutusta kuiville hiuksille. Tämän tuoksu ei vain hirveästi miellytä nenääni, mutta hiukset selvästi rakastavat tätä joten se jää käyttöön. Olisiko ehdotella tehokkaita ja hyväntuoksuisia kosteuttajia tukalle? Mutta hei, näköjään jopa minä voin innostua hiustenhoidosta ja nämä kolme tuotetta yhdessä ovat olleet oikea siunaus sähköiselle tukalleni!

Oletko jo bongannut nämä uutuudet cittareista? Ilmianna sun hiusten pelastajat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.