4.3.2018

Naamio sunnuntai - MayBeauty Incredible mask

Moikka!

Taas olisi vuorossa naamio sunnuntai ja viime kerran syväpuhdistavan naamion jälkeen jatketaan vielä samalla, puhdistavalla linjalla! Tämäkin myös Bette Boxista saatu tuote ja tämän testasin ystäväni toiveesta! Olen itse käyttänyt aikaisemminkin näitä mustia, peel off maskeja joiden kuuluisi puhdistaa mustapäät iholta. Olen todennut tämän tyyppiset naamiot aivan turhiksi mustapäiden poiston osalta, sillä omani ovat aika tiukkaan ihossa eivätkä ne helposti lähdekään. Onneksi MayBeautyn naamiolla on muitakin vaikutuiksia, kuin mustapäiden poisto!

Naamion pääaineena on syvänmeren muta. Naamio lupaa poistaa iholta mustapäitä, talia ja öljyä, irrtoittaa kuolleet ihosolut eli kuoria ihoa ja ennaltaehkäistä aknea. Kuulostaa hyvältä!

MayBeauty The Incredible Face Mask

Huh, mikä homma naamion levittämisessä olikaan! En halunnut alunperin sotkea sormiani tähän, joten kokeilin levittää naamion siveltimellä jonka seurauksena naamiota löytyi vähän kulmakarvoilta, reisiltä ja lattialta. Todella sotkuista puuhaa tämä kauneudenhoito! Loppuje  lopuksi sormet piti ottaa mukaan levitykseen ja naamio oli siististi kasvoilla. 

Yhdessä pakkauksessa on 10ml naamiota, jonka ajattelin aluksi olevan todella suuri määrä joka osoittautui kuitenkin sopivaksi. Naamion levitettyä sen annettiin kuivahtaa iholla 30-45 minuuttia jonka jälkeen se poistettiin repimällä iholta. Naamion irroittaminen oli vaivatonta, vaikka välillä poistaminen kirpaisi ja ohuimmatkin kohdat saatiin pois. Ei ihme että naamion poistaminen vähän tuntui, sillä naamio oli täynnä pientä poskinukkaa. Valitettavasti epäpuhtauksia naamiossa ei näkynyt, eli mustapäitä se ei poistanut. Naamio kuitenkin poisti iholta tehokkaasti kuolleet ihosolut ja öljyisyyden jättäen ihon hehkuvaksi, pehmeäksi ja mattaiseksi. Vaikka epäpuhtauksia tämä ei poistanutkaan, on tasainen ja pehmeä iho aina tervetullut! 

Oletteko testanneet tällaisia peel off -maskeja<?

8 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä, että iho on ton naamion jälkeen tosi pehmeä ja mattainen! Ite vähän harmistuin siitä, että mustapäitä ei niin paljoa lähtenyt, vaikka se repikin aika voimakkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, vähän kyllä harmittaa etteiiholta niitä mustapäitä lähtenyt!

   Poista
 2. Kiitos esittelystä♥ Nuo naamiot on kyllä ihania silloin kun ne toimii..ja tosiaan tasainen ja pehmeä iho kyllä kelpaisi:) Näin talvisin kun iho meinaa väkisin kuivua vaikka kuinka käyttäisi rasvoja:) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! <3 Tasainen ja pehmeä iho kelpaa aina, mutta puhdistettu iho olisi vielä plussaa sinne! :-D Talvella iho meinaa kyllä kuivua todella paljon, vaikka onkin rasvoittuvana taipuvainen iho ja mitä voiteita yrittäisikin käyttää! :-)

   Poista
 3. En oo koskaan kokeillut näitä revittäviä naamioita, en oo vaan saanut aikaiseksi vaikka kovasti kiinnostaisi! Mulla on kans niin herkkä iho, että se meinaa ottaa itseensä aina kaikista uusista jutuista D:

  Valokuvausblogi Soihtu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkälle iholle en ehkä tätä naamiota menisi kokeilemaan! :-) Herkän ihon omaavana sinun kannattaa ehkä käyttää tällaisia vain ongelma-aluieille kuten nenään ja leukaan, en suosittele koko kasvoille!

   Poista
 4. Oon kokeillut juuri kyseisen merkin peel off naamioita ja se repimisvaihe on mun suosikki! Liityin muuten sun blogin lukijaksi! <3

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repimisvaihe oli huippu, vaikka kirpaisikin vähän ihoa! :-D Siinä vaiheessa kyllä yritti kovastikin tunnustella josko mustapäät olisivat lähteneet namaion mukana :D

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.