31.3.2018

12 bloggaajaa, 12 lausetta

Moikka!

Keksittiin taas tällainen pieni haaste meidän bloggaajaryhmäläisten kesken ja ideana oli se, että jokainen antaa yhden lauseen alun ja muut jatkavat sitä. Linkkasin loppuun vielä kaikkien blogit, jotta pääsette lukemaan muidenkin vatsuaksia samaisiin lauseen alkuihin! Ja hei, hyvää pääsiäistä<3

Täydellinen kevätpäivä... oli ehdottomasti maanantaina! Kiireetön, auringontäyteinen, raikas ja keväisen lämmin <3

Viimeksi innostuin...  kauneustilaisuuden suunnittelusta! Mulla on tulossa näyttö ihonhoidonohjauksesta ja pääsen suunnittelemaan itse haluamani ja omanlaiseni kauneustilaisuuden! Ihan sika jännää, odotan tätä innolla (ja jännityksellä!)

Tarvitsen päivittäin... ihon kosteuttajia! Kasvojeni pintakuiva iho vaatii litratolkulla voiteita sekä käteni, huh ne vasta tarvitsevat paljon kosteutusta! Ihoni kuivuu herkästi, mutta säännöllisellä kosteutuksella ja kuorinnalla kuivuutta pystyy hyvin ehkäisemään.


Tulppaanit , Sanniijuliaa


Maailmassa eniten ihailen... ihmisiä, jotka menevät auttamaan toista pyyteettömästi. Ihailen myös sitä, että ihmisillä on intohimon kohde ja päämäärä josta pitää kiinni! Multa löytisi pitkä lista ihmisiin, luontoon, eläimiin ja kaikkeen muuhun, mitä ihailen!

Paras puoleni on... se, kun en jännitä esim. asiakaspalvelutilanteita ja uskallan mennä niihin reilusti mukaan. Tästä on hyötyä alalla ja tästä saan myös kehuja työpaikoilla!

Arvostan muissa ihmisissä... sellaista rentoa suhtautumista asioihin ja sitä, että osataan nähdä pääpointti asioista eikä takertua pieniin ei-niin-tärkeisiin kohtiin. Itse saatan jännittää pienempiäkin asioita useita viikkoja!


Miellyttävin jalkine mielestäni on... Niken free runit ja vastaavasti vedän mieluiten jalkaani tukevat mutta kevyet kengät!

Talvi-ihoni pelastajat ovat... Lumene Lähde -seerumi, Ekopharman Vadelma 24h kasvovoide sekä -417 kuorinta-aine, josta on myöhemmin tulossa postausta... ;-)


En unohda koskaan sitä päivää kun... minulle todettiin keliakia. Mieleen ovat jääneet erityisesti se hämmennys ja katkeruus siitä, miten vatsakipujani ei ikinä otettu vakavasti ja sitten siihen monen monen vuoden jälkeen löytyy syy.

Viimeisen kahden vuoden aikana minusta on tullut.... reilusti itsenäisempi. Kuka nyt muuttaisi kuuden viikon vuoksi uuteen kaupunkiin, josta ei tunne ketään? En minä ainakaan, varsinkaan kaksi vuotta sitten. 

Tulppaanit, Sanniijuliaa

Juuri nyt... teen tätä postausta loppuun ikävöin ystäviäni ja etenkin tanssiryhmääni, jotka viettivät tfc:n syntymäpäiviä ja jakoivat upeita videoita omista tansseistaan ja hauskanpidostaan <3

Tämän postauksen tehtyäni aijon... ihan varmasti aloittaa seuraavan postauksen tekoa tai alkaa stressata koulutehtävistä, joita pitäisi alkaa pikkuhiljaa tekemään...

Bloggaajat: 

6 kommenttia:

 1. Toi Lähde-seerumi on aivan ihana, se kosteuttaa niin hyvin♥ Oisinpa itekin noin avoin ja taitava just esim. asiakaspalvelutilanteissa. Musta ei kyllä mitään asiakaspalvelijaa tuu :D Ole ylpeä tosta ominaisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähde -seerumi on huippu ja koska huomasin, etten ole tehnyt sille omaa ylistyspostausta, päätin tehdä siitä ja Lähde -sarjan kasvosuihkeesta omaa postausta, joka tulee tässä lähi viikkoina! Niin huippu yhdistelmä kyseessä ;-)

   Ja hei, kiitos! Olenkin alkanut olla ihan ylpeä tästä, sillä mulle on sanottu, että harva harjoittelija ja aikuinenkaan osaa ja uskaltaa mennä tervehtimään asiakkaita ja kysyä heiltä tarvitsevatko he apua, yms. Mulle se on ollut aina niin perus ja työpäivän jälkeen saatan liikkeestä ulosastuessa vielä tervehtiä ja hymyillä vastaantuleville .. :-D

   Poista
 2. Ihania värikkäitä tulppaaneita! ❤ Ja kivoja vastauksia myös. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit kukat :3 Toi on kyl tosi hyvä puoli ettei jännitä. Ite oon tosi pienenä ollu sellanen jota jännitti kaikki. Sillon meni yleensä ruokahalu, mut onneks oon ny opettanu itteeni siihen ettei tarvii jännittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Joo, mäkin jännitän yleensä, mutta vahemmalla iällä pahimmista jännityksistä on päästy yli! :-) Pieni jännitys on aina hyväksi, eikö?

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.