27.2.2018

Vegaaniset ja biohajoavat glitterit

*Yhteistyössä G Beauty Lab
Moikka!

Sain G Beauty Labilta mitä upeampia glittereitä testiin! Kiinnostuin alunperin yrityksen biohajoavista glittereistä, jotka ovat kompostoitavia eivätkä ne täten vahingoita luontoa. G Beauty Glitterit ovat myös täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia joka on must! Luonto ja luontoystävälliset tuotteet ovat olleet tällä hetkellä pinnalla mun tuotevalinnoissa ja sen näkeekin mun tulevissa postaukissa!

G BEAUTY LAB GLITTERS LOVE U SET SWATCH

Valitsin itselleni upean Love U set -glitter setin, joka sisältää neljä toinen toistaan upeampaa glitteriä. Setin glitterit ovat valmistettu eucalyptuspuusta, joka tosiaan ovat biohajoavaa materiaalia ja alkavaa maatua vasta, kun glitterit ovat kosketuksisssa veden, maan tai kompostin kanssa. Oikein säilytettyinä ne siis kestävät ikuisesti! 

G BEAUTY LAB GLITTERS LOVE U SET

Love U set sisältää neljä erilaista glitter sekoitusta, (oikealta vasemmalle) TOGETHER FOREVER (erilaisia punaisia), SWEETHEART (punainen, pinkki, turkoosi, kulta), BFF (kulta, violetti) ja SAY YES (vaalea lila, hopea). Lempparikseni nousi ehdottomasti violetit glitterit, eli BFF ja SAY YES -setit! Molemmissa juurikin violetti sävy viehättää!

En malta odottaa että pääsen käyttämään näitä kunnolla meikissäni, vaikka joitakin testimeikkejä on tullut jo kokeiltua itselle ja siskolle! Näiden isompien glittereiden kanssa käytän Nyxin glitterliimaa, jolla isommat glitterit on saatu kiinnitettyä nätisti ja pysyvästi juurikin tiettyyn kohtaan luomea. Glittereitä voi pyöskin käyttää poskipäille ja miksei vaikka huulillakin vaikka blogikuvia varten!

G BEAUTY LAB GLITTERS

G Beauty Lab myy myös magneettiripsiä, jotka eivät aiheuta allergiaa herkimmille silmille. Valikoimasta löytyy myös yksittäisiä glittereitä sekä glitter settejä (tässä ja tässä) ja maaliskuussa uutuutena tulevat Mineral Dust hohdevärit! Valikoima kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa, josko suosikkeja löytyisi!

psst.. Saat 10% alennusta helmikuun loppuun asti koodilla GBEAUTY10

Onko G Beauty Labin tuotteet tuttuja ja millaisia glittereitä sinä käytät? 

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten kivan värisiä nuo glitterit. Melkein vois tilata kesäksi festareita varten😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ai vitsi, olisi ihana päästä festareilla leikkimään näillä!!

   Poista
 2. Tosi mahtava idea tehdä biohajoavia glittereitä! Noi näyttää niin näteiltä♥

  VastaaPoista
 3. Ihan totta, varsinkin kun miettii minne kaikki synteettiset, ei biohajoavat glitterit menee viemäreiden mukana ja levitessä luontoon! Ja eikö, nyt himoitsen heidän Cleaopatra -glitter settiä! <3

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.