11.2.2018

Naamio sunnuntai - Kasvonaamio epäpuhtaalle ja akneiholle

Hyvää sunnuntaita!

Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, joka liittyy ihonhoitoon. Otsikon mukaan tarkemminkin kasvonaamioihin! Tavoitteena olisi joka sunnuntai esitellä uusi kasvonaamio, jonka käyttökokemuksia jakaisin sitten blogiini naamio sunnuntai nimellä. Miltä tällainen kuulostaisi? Mennään kuitenkin suoraan tämän sunnuntain naamioon, joka on tällä kertaa epäpuhtaalle iholle!

Otsin viime vuoden puolella I Love Me -messuilta Face Helsingin pisteeltä Denova Pron antibakteerisen kasvonaamion, jonka totesin toimivaksi! Antibakteerinen kasvonaamio kuuluu akneihon hoitolinjaan, joka sisältää puhdistusgeelin, kasvoveden, kasvovoiteen sekä naamion. Näillä tuotteilla sekä hoitolahoidoilla (joista voit lukea täältä) pääsee hyvin alkuun aknen- ja epäpuhtaanihon hoidossa!

Denova Pro Antibacterial mask

Denova Pron antibakteerinen naamio sisältää vihreää savea ja salvia uutetta, jotka rauhoittavat ja puhdistavat ihoa sekä pienentävät ihohuokosia ja normalisoivat talirauhasten toimintaa. Muita vaikuttavia-aineita ovat taikapähkinäuute, joka myös rauhoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia sekä valkoista teetä, joka suojaa ihoa sekä pitää sen vastustuskykyisenä. Naamio myös sisältää ihoa hoitavia aineita, joten naamio sopii lähes kaikille ihotyypeille!

Denova Pro Antibakteerinen kasvonaamio

Denova Pron naamio on koostumukseltaan miellyttävän voidemainen ja parasta tässä on se, että naamio ei kuivu iholle korpuksi kuten savinaamiot yleensä kuivuvat! Vihertävä naamio teki ihosta pehmeän ja puhdistetun tuntuisen, joiden lisäksi se myös rauhoitti herkästi punoittavaa ihoani. Naamio on myös erittäin tehokas ihonpuhdistuksen jälkeen, jolloin iho kaipaa eniten rauhoitusta. Itse käytän naamiota juurikin ihonpuhdistuksen jälkeen, mutta myös silloin kun iho on ''pahimmillaan''. Pahimmillaan ollessa yleensä poskilleni ja leualleni ilmestyy kipeämpiä paukamia, mutta naamion avulla ne on helppo ennaltaehkäistä ja rauhoittaa säännöllisellä käytöllä!

Mitkä tuotteet olet todennut itsellesi toimiviksi?

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan upea blogi, jään lukemaan! Erityisesti kauniit kuvat veivät huomioni :)

    http://hannamaarit.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.