17.2.2018

Naamio sunnuntai - Fox Brightening sheet mask

Hyvää sunnuntaita!

Viime sunnuntain postauksessa oli puhetta epäpuhtaan ja akneihon kasvonaamiosta (klik) ja uudesta postaussarjasta nimeltä naamio sunnuntai! Tämän viikon postauksessa on supersöpö kettunaamio kirkastavalla vaikutuksella! Näissä Masque Barin Pretty Animalz -kangasnaamioissa on söpöimmät kankaat ikinä! Mulla on myös tulossa useammalle sunnuntaille lisää kangasnaamioita huimat määrät!

Tämä kasngasnaamio sopii erityisesti kirkastusta tarvitsevalle samealle iholle sekä pigmenttiläiskien hoitoa kaipaaville. Naamion sisältämät C-vitamiini, kahvi- ja lakritsijuuriuute kirkastavat ja heleyttävät ihoa naamion 10-20min aikana. Naamio onkin täynnä ihoa kosteuttavia, hoitavia ja rauhoittavia ainesosia! 

MasqueBar Pretty Animalz

Hauska kettukuvioinen kangasnaamio asetellaan puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa iholla 10-20min. Omille ehkä vähän pienille kasvoilleni naamio oli aivan liian iso jonka vuoksi se ei oikein asettunut suun ympäriltä tai kasvojen reunoilta lähes mitenkään. Loppujen lopuksi sain sen aseteltua kasvoilleni ehkä vähän ryppyisesti, mutta muuten tasaisesti, jolloin sen vaikutus ylettyi kaikkialle kasvoille. Naamion ison koon vuoksi se tuntui valuvan ainakin ylähuulen päältä. Vaikka naamion koko ja pysyvyys eivät olleet mitään huippuluokkaa, olivat sen vaikutukset sitäkin parempia!

Seerumista ja hoitonesteestä kostea naamio tuntui kasvoilla miellyttävän viileältä ja superhoitavalta! Se ei jättänyt iholle tahmaista tunnetta vaan iho oli oikein kosteutetun ja pehmeän tuntuinen. 20 minuutin jälkeen naamio oli silti vielä kostea, joten annoin sen vielä vaikuttaa kaulan iholla parisen minuuttia. Hemmottelin ihoani naamion jälkeen vielä hyödyntämällä pakkaukseen jäänyttä seerumia, jota pussin pohjalle oli jäänyt runsaasti.

Kuten sanoin, naamion jälkeen iho oli oikein kosteutettu ja hoidettu sekä kaikesta siitä hoitonesteestä täyteläinen. Naamion kirkastava vaikutus näkyi erinomaisesti silmänympärysihollani. Tummat silmänaluset saivat hetkessä kirkkautta ja tässä naamion muoto olikin onnistunut: silmäreijät olivat juuri sopivan pienet, jolloin vaikuttavat aineet pääsivät myös hellimään silmänympärysihoa! Naamio on loistava valinta vaikka ennen juhlia, mikäli iho tai vain sy-iho tarvitsee pikaista kirkastusta!

Masque Barin kangasnaamioita voit ostaa Oletkaunis.fi hintaan 3.90€. Kolmentoista naamion valikoimista voi etsiä oman ihon tarpeisiin sopivan naamion tai vaikka hemmotella ihoasi joka päivä eri naamiolla!

MasqueBar Pretty Animalz

Millaisia kokemuksia sinulla on Masque Barin kangasnaamioista? Mikä suloisista eläimistä on suosikkisi? 

8 kommenttia:

 1. Oi onpa söpö naamio ❤️ Ja vähänkö ihana idea tää naamio sunnuntai, sillä itselle naamiot on aika vieraita niin saattaa löytyä testattavia itsellekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, muutkin naamiot ovat supersuloisia! Ja kiitos, toivottavasti omalle iholle löytyy tätä kautta loistavia naamioita! :-)

   Poista
 2. Voi miten söpö ja kuulostaakin tosi hyvältä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Kannattaa tsekata muutkin naamiot jos tämä kuulosti jo hyvältä!

   Poista
 3. Nämä naamiot on kyllä aivan älyttömän söpöjä. :D Itse en oo näitä vielä koskaan testannut, mutta pitää ehdottomasti joskus kokeilla. Kangasnaamiot on kyllä muutenkin niin paljon kivempia ja helpompia käyttää kuin voidemaiset naamiot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Itse vasta totuttelen kangasnaamioiden maailmaan ja olenkin ihan innoissani näistä! En osaa vielä sanoa, tykkäänkö enemmän kankaista vai vaoidemaisista naamioista! :-D Voidemaiset ovat niin perinteisiä <3

   Poista
 4. Ihana postaus ja muutenkin mukavan olonen blogi, liityin lukijaks. :)

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.