22.2.2018

Irtoripsien kiinnitys helposti

Heippa!

Tiedän, että moni muukin siellä tuskailee irtoripsien kiinnityksen kanssa! Itselläni ripset eivät tahtoneet tarttua millään ja liima suttasi juuri laitetut luomivärit. Koska olen itse vihdoin oppinut ja onnistunut kiinnittämään irtosipset kauniisti luomilleni, päätin jakaa omat niksini jotka toivottavasti auttavat sinuakin.

KISS IRTORIPSET, RIPSIEN KIINNITYS

Ihan ennen ripsien kiinnitystä kannattaa tarkastaa irtoripsien nauhan pituus, sillä liian pitkä nauha vaikeuttaa ripsien laittamista ja pysymistä. Sopiva pituus on suunnilleen se, mistä omat ripset alkavat ja mihin ne loppuvat. Irtoripset kannattaa lyhentää ulkonurkista, jossa on pidemmät ripset.

Irtoripsien kiinnitys alkaa luonnollisesti liiman levityksestä ja mielestäni koko ripsien kiinnityksen tärkeimmistä asioista on ripsiliima. Tähän mennessä Kissin irtoripsien mukana tuleva liima on ollut aivan huippu! Se on helppo levittää ripsinauhaan levitystikun ansioista ja liima kuivuu juuri sopivaksi ohjeissa neuvotussa 20-30 sekunnissa, jonka jälkeen ripset voidaan kiinnittää. Mikäli sinulla on jonkun muun merkkinen liima, jonka olet todennut hyväksi niin suosittele! Itse tykkään laittaa enemmän liimaa ripsien ulkonurkkiin, jotka monesti ovat ensimmäiset irtoavat osat. Liika liima kuitenkaan ei näytä hyvältä!! Mikäli ripsiliiman levittäminen on hankalaa, kannattaa hammastikkua tai ohuemman siveltimen poista päätä käyttää apuna.

KISS IRTORIPSET

Sitten, vihoviimeiseksi ripsien asettelu. Ripset kannattaa liimata melko lähelle ripsien tyveä, jotta lopputulos olisi luonnollinen.  Ripsiä asetellessa katse kannattaa kohdistaa alaspäin, jolloin ripset ovat helppo liimata oikeaan paikkaan. Tähän auttaa se, että pitelee peiliä alaviistosti kasvoista ja ripset ovatkin heti helpompi asetella paikoilleen. Kun liiman on antanut kuivahtaa 20-30 sekuntia liiman omista ohjeista riippuen on aika asettaa ripset. Ensiksi ripset kannattaa asettaa ripsien tyven keskikohtaan ja painella ripset kiinni. Sitten oman makusi mukaan kiinnität ripsien sisä- tai ulkonurkat kiinni ja valmista! Lopuksi kuitenkin kannattaa vielä painella omat ripset samaan linjana irtoripsien kanssa.

ps. Ennen ripsien kiinnitystä kannattaa tehdä rajaus ripsien tyveen, jotta lopputulos on luonnollisempi eikä nauha erottuisi luomella. Myös ripset kannattaa taivuttaa, jotta ne saavat kaareutta ja mustaa ripsiväriä olisi hyvä lisätä jotta vaaleammat ripset eivät erotu irtoripsistä. Eli ensiksi rajaus, sitten ripsiväri ja lopuksi irtoripsien kiinnitys!

Tuleeko ripsiä käytettyä vain juhlissa vai kuuluuko räpsyt myös arkimeikkiin?

4 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan kokeillut irtoripsiä. Tää postaus sai mut miettimään pitäisikö kokeilla. :D Tää oli kyllä todella hyvä ohje. Hieno postaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Itse olen nyt innostunut käyttämään niitä, kun opin laittamaan ne kauniisti! :-D Kannattaa ainakin kokeilla, KISS in ripset ovat edullisia ja niissä tulee tuo huippuliima mukana! Kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Tää postaus tuli kyllä niin tarpeeseen, ostin just mun elämän ensimmäiset ripset ja en kyllä yhtään osaa käyttää niitä. :D

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy ihmeessä jos apua kaipaat! Ihana, että irtoripsien käyttö kiinnostaa! :-)

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.