19.11.2017

Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan Q&A

Hyvää sunnuntai-iltaa!
Viikko sitten keksimme bloggaajien WhatsApp-ryhmässä tällaisen kysymys postauksen, johon halukkaat saivat heittää kysymyksiä. Linkkaan loppuun jokaisen kysymyksiin vastanneiden blogit, jolloin pääset lukemaan jokaisen vastaukset!


Minä

Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomion?

Se ihan oikeasti riippuu niin paljon ihmisestä! Ensiksi kiinnitän huomion totta kai silmiin ja oikeastaan automaattisesti huomioin puhetyylin ja naurun, muutenkin ihmisen eleisiin. Myös yleensä kiva tyyli, nätit kengät ja hiukset kiinnittävät huomioni! 

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Viiden vuoden päästä olen 22 vuotta ja olisin töissä kauneushoitolassa, ehkä jopa pääkaupunkiseudulla. Menisin aamuisin töihin kävellen, sillä asuisin mahdollisimman lähellä työpaikkaani, mutta ei se haittaisi vaikka kulkisin ratikalla, sillä niillä on mukava kulkea paikasta toiseen. Ehkä mulla olisi kauniisti sisustettu koti, jossa on suuret ikkunat ja vaaleat  seinät. Kirjoittaisin blogia kulmasohvalla viltin alla tai ottaisin ikkunan edessä kuvia blogia varten sillä välin, kun mieheni tekisi ruokaa ja nauraisi mun epätoivoisille kuvausviritelmille. Ehkä tässä vaiheessa odottaisin jo mun esikoista? 

DERMOSIL INTENSE HYDRATING MASK


Jos saisit elämäsi aikana toteuttaa yhden toivomuksistasi, mikä se olisi?

Haluaisin matkustella ympäri maailmaa!

Mitä asiaa et missään tilanteessa tai tapauksessa tekisi?

Tämä on paha kysymys Oon aina ajatellut, että en ikinä ottaisi kasvoihini lävistyksiä tai tatuointeja. Itse en oikein välitä kasvoilla sijaitsevista lävistyksistä.

Oletko joskus poiminut kukkakimppua ja vienyt sen jollekin sulle tärkeälle ihmiselle?

Kyllä olen, monestikin. Nuorempana ja yleensä lapsena poimin kimppuja vanhemmilleni ja kerran jopa vein talventörröttäjistä askarrellun kimpun hoitotädilleni!

Kuka televisio hahmo muistuttaa sinua eniten?

Muistutan mielestäni vampyyripäiväkirjojen Carolinea, sillä Caroline on minun tapaani positiivinen, menevä ja hieman pakkomielteinen!

SHOPPING


Mitä asiaa monet eivät susta tiedä?

Mulla on välillä aika kova makeanhimo tai muuten vaan tekee mieli syödä jotain ja jos kotona ei löydy mitään mikä tyydyttäisi makeanhimon niin ihan oikeasti, saatan syödä kaakaojauhoja! Varsinkin nyt gluteenittomana, jota muuten lukijani eivät tiedä; minulle todettiin keliakia parisen kuukautta sitten, on todella vaikea löytää kotoa mitään gluteenitonta hyvää ruokaa riisikakkujen lisäksi!

Mikä on vahvin muistosi lapsuudestasi?

Muistan mun lapsuudesta niin paljon, mutta ehdottomasti mun lempimuisto on se, kun talvisin olimme mummon ja ukin luona luomassa lumia. Mun ja mun sisarusten päälle kolattiin lunta isot kerrokset ja loppujen lopuksi kun lumet oli luotu, niin ukki rakensi meille majat tai pesät kolaamiimme kasoihin.


Bloggaaminen

Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoimpia puolia?

Parhaita puolia bloggaamisessa on kehittymisen näkeminen, varsinkin kun et kehity pelkästään blogin kirjoittamisessa vaan esimerkiksi esseiden kirjoittamisessa! Lisäksi kokoajan oikeasti oppii uutta blogin markkinoimisesta, valokuvaamisesta ja kuvien muokkaamisesta. Blogin puolella saan toteuttaa itseäni ja parasta on se, kun saan kirjoittaa ja jakaa vinkkejä rakastamastani aiheesta, eli kauneudesta. Ja tietenkin se onnistumisen tunne, kun saat kivan kommentin tai kun kuvat onnistuvat extrahyvin tai kun teksti on omasta mielestä niin hyvä!

Huonoja puoliakin löytyy, nimittäin kirjoittaminen ei oikeasti ole helppoa, saatan käyttää monta tuntia siihen, että keksin postaukselle hyvää aloitusta. Kuvien ottaminen talvisin on erittäin haastavaa vähäisen valon vuoksi ja olen muutenkin nykyään todella kriittinen kuvien laadun suhteen, joka on yksi syy postausten julkaisun viivästymiseen. Hyviä puolia oli tosiaan onnistumisen tunne, mutta mä koen myös pettymystä itseäni kohtaan, jos en ole postannut pitkään aikaan.

Mikä on lempparisi omista postauksistasi?

Mun lempi postaus itseltäni on Naamio rakkaus | Lumene Lähde, sillä oon edelleen erittäin tyytyväinen postauksen kuviin! Yleensä olen todella kriittinen kuvien suhteen, joten onnistumisen tunne oli huipussaan.

Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask

Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen?


Ehdottomasti Karkkipäivän Sannin sekä Ostolakossa -blogin Virven kanssa! Molemmat ehdottomia suosikkejani ja mikä olisi parasta, kuin tehdä joku upea kauneusaiheinen postaus lempibloggaajien kanssa! Lisäksi Stay Fresh -blogin Mariannen kanssa olisi ihana päästä tekemään asupostausta, sillä Marianne on mahdottoman hyvä valokuvaamaan! Sitä paitsi blogin kautta hänestä on saanut niin symppiksen vaikutelman, että jopa minä olisin rentona kameran edessä.

Näetkö itsesi bloggaamassa vielä vanhemmalla iällä?

Kyllä näen, odotan oikeasti sitä että pääsen käyttämään upeita Anti age -tuotteita, joista sitten saan postata tänne! Lisäksi haluan muutenkin kehittyä tässä hyväksi, joten miksi lopettaa kesken kun kerran on jo aloitettu?

ISADORA EYE SHADOW PALETTE

Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseesi?

Tällä hetkellä en ole yhtään varma, sillä bloggaamisen vuoksi olen saanut koko talon täyteen savua, olen unohtanut tehdä ruokaa tai polttanut ruuat pohjaan tai unohtaa tehdä kotitöitä. Keskityn kirjoittamiseen niin intensiivisesti, että unohdan ajankulun, josta vanhempani eivät todellakaan tykkää. Tietenkin he lukevat blogiani ja ovat varmasti iloisia ja ylpeitä mun luomuksista.


Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi?

Aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran ala-asteella ja ensimmäinen blogini oli kynsiblogi. Nykyisen blogini perustin kuitenkin 2 vuotta sitten ja ensimmäinen postaukseni tulikin julki 1.9.2015. Äitini kannusti minua bloggaamaan, eikä luultavasti silloin kaksi vuotta sitten ajatellut että tuhlaisin rahani tuotteisiin, joista olisi kiva postata blogiin! 

Mikä motivoi sinua bloggaamaan?

Tietenkin ihanat lukijat ja kommentit motivoivat aina! Mua myös motivoi joku uusi opittu asia tai mahtava tuote, jonka haluaa jakaa lukijoille.

Bloggaajat:

12 kommenttia:

 1. Siis mä en vaan voi ymmärrä, miten joku voi lusikoida kaakaojauhetta makeanhimoon :D Toisaalta joidenkin mielestä on kummallista, että syön Nutellaa suoraan purkista että ehkä oon vaan hiljaa...:D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... Sitten meillä mietitään, miten kaakaojauho loppuu niin nopeasti :D Itsekin senkin kerran kun söin nutellaa niin suoraan purkista!

   Poista
 2. Oi kuin kivasti tehty tää postaus! Tollanen talventörröttäjisrä tehty kimppu ois kyllä söpö saada♡ Kaakojauhe on varmasti hyvä makeanhimon poistaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Joo, pelkkiä ruskeita risuja jotka karisee kaikkialle :-D

   Poista
 3. Kivoja vastauksia ja hyvä idea jakaa kysymykset otsikoiden alle. :D
  Ihana sun lapsuuden muisto! :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä vastauksia, mietin itsekin että Caroline voisi muistuttaa minua :D

  VastaaPoista
 5. Sä toteutit tän postauksen tosi kivasti ja hyviä vastauksia sulla myös :3

  VastaaPoista
 6. Kivasti toteutit tän postauksen! :) ♥ Hahah, haussua että syöt tota kaakaojauhetta makeanhimoon :D Ite en varmaankaan pystyisi, kun joskus pelkästään kaakao juomana on mun mielestä liian makeaa, vaikka muuten oonkin makean perään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! :-D Nyt en oo sentään vähään aikaan sitä mussutellut, sillä sain ällötyksen mukileivoksesta, jossa oli kaakauta :-D

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.