17.11.2017

Marraskuun Bette Box

BETTEBOX MARRASKUU

Mun ensimmäinen Bette Box on kotiutunut! Marraskuun boksi oli upea, juuri mun mieleen. Lisäksi teemana oli juhlakauteen valmistautuminen, eli täydellinen teema joulunalla!
Boksi sisälsi kolme täysikokoista tuotetta ja yhden matkakokoisen tuotteen + extratuotteena suloisen testerin!

ISADORA NATURAL MATT OIL-FREE FOUNDATON

Matkakokoisena tuotteena oli uutuustuote Isadoralta, IsaDora Natural Matt Oil-free -meikkivoide, sävyssä 10 Matt Porcelain. Tuote lupaa jättää puolipeittävän, mattapintaisen lopputuloksen, joka kosteuttaa ihoa, häivyttää pienimmät juonteet ja tasoittaa ihoa. Lopputuloksesta tulee luonnollinen, samettinen mattapinta. Testasin tätä heti seuraavana päivänä, kun lähdimme luokan kanssa Jyväskylään Sky-messuille ja pitkän päivän jälkeen meikkivoide jopa pysyi mun kasvoilla, vaikka iho kiilteli sitten runsaasti loppupäivästä. Iho oli levityksen jälkeen tasainen ja oikeasti samettinen! Tulen varmasti käyttämään meikkivoidetta jatkossakin.
Täysikokoisella, 35ml tuotteella on hintaa 22€

MANNA KADAR GLO ILLUMINATOR

Ensimmäinen täysikokoinen meikkituote oli Minna Kadarin Glo Illuminator -hohdevoide, joka tuo kasvoille ja vartalolle kuultavan kauniin hehkun! Hohdevoidetta voi lisätä pari pisaraa meikkivoiteen sekaan, jolloin saat hohtoa koko kasvoille tai yksinään korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Mulla on ennestään yksi Rimmelin hohdevoide, jota käytin aluksi ahkeraankin, mutta sen käyttö on jäänyt nyt vähemmälle. Katsotaan miten tämä toimii, kunhan pääsen testaamaan tätä!
Tällä on hintaa Minna Kadarin verkkokaupassa 29$/20ml.

LUMENE NORDIC SEDUCTION CREAMY LIPSTICK

Toisena meikkituotteena oli upea Lumenen Nordic Seduction Creamy -huulipuna sävyssä 17 Metsän Lumo. Huulipuna jättää tasaisen värin, pitkäkestoisen lopputuloksen ja optimaalisen levittyvyyden. Tummat huulipunat eivät ole ihan mun juttu, sillä punan leviäminen on niin mun tuuria ja olen laiska lisäämään punaa päivän mittaa. Tämä kuitenkin pääsee juhlakäyttöön ja jouluksi sävy on täydellinen!
Punalla on hintaa 18.90€

SIMPLE MICELLAR CLEANSING WIPES

Kolmas täysikokoinen tuote oli puhdistustuote Simpleltä. Simplen puhdistusliinat puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja voit pyyhkiä kasvosi aamulla ja illalla liinat taas käyvät meikinpoistoon. Puhdistusliinat olivat ehkä pieni pettymys, sillä omistan tällä hetkellä valmiiksi jo kaksi pakkausta sellaisia, eikä niitä tule käytettyä hirveän usein. Simplen pakkaus on kuitenkin pienempi näihin kahteen verrattuna, joten se pääsee sitten matkoille mukaan meikinpuhdistukseen!
Edulliset liinat maksavat 3.75€/25kpl

ELIE SAAB LE PARFUM

Extra tuotteena oli Elie Saabin kukkaistuoksu, jossa kukkainen tuoksu sekoittuu yhdessä mantelin ja vaniljan kanssa. Tuoksu on ihana ja mielelläni käyttäisin tätä!

Tämä boksi jää toistaiseksi viimeiseksi boksikseni, harmi sinänsä, sillä jo tämän yhden boksin odottaminen oli jännää! Tilaatko sinä Bette boxia tai jotain vastaavaa kauneus boksia?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva esittely! Toi Lumenen huulipuna vaikuttaa niin hyvältä *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Sini! Toi on kyllä huippu, kun alle laittaa rajauskynän!

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.