20.11.2017

Cocopandan Black Week on startannut!

COCOPANDA BLACK WEEK

*Postaus toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa

Joko olette kuulleet Cocopandalla* alkaneesta Black Week -kampanjasta? Kampanjan aikana koko valikoima, lukuun ottamatta ByNoorin ja John Masters Organicsin tuotteita on  25 – 70 % alennuksessa! Kampanja kestää siis maanantaista perjantaihin, 20.-24 välisenä aikana ja  lisäksi joka päivä julkaistaan uusia erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa kyseisen päivän. Sulla on siis viisipäivää aikaa tehdä mahtavia löytöjä:-)

Koska mä olen ainakin innoissani aleiden täytteisestä viikosta, selasin Cocopandan* sivuja ja etsin upeimmat kauneustuotteet, jotka haluaisin itselleni ehdottomasti testiin! 

NYX TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION
kuva täältä


Yksi tuote, jota olen halunnut testata siitä lähtien, kun se tuli myyntiin on NYX Prof. Makeup Total Control Drop Foundation*. Meikkipohjan peittävyyttä voidaan siis säätää lisäämällä tippojen määrää iholle. Lisäksi meikkipohjasta tulee silkkinen sekä koko päivän kestävä. Tästä kuulin ensimmäisen kerran Henry Harjusolan snäpchatissa, jonne hän päivitteli kokemuksia tästä, kun oli tämän saanut testiin. Jotenkin näitä meikkivoiteita alkaa kertyä tuonne kaappiin, mutta uusia kehuttuja tuotteita on aina pakko päästä testaamaan!

NYX  MAKEUP ULTIMATE EYESHADOW PALETTE -WARM NEUTRALS
kuva täältä


Nyxiltä toinen ostoslistalla oleva tuote on  Makeup Ultimate Eyeshadow Palette* sävyssä Warm Neutrals. Paletissa on ihanan lämpimät sävyt ja varsinkin nuo mattasävyt ovat mun mieleen! Meillä on koulussa juuri nyt meneillään ehostuskurssi ja olen eniten innoissani tummemmista sävyistä, vaikka ne menevätkin mukavuusalueeni ulkopuolelle silmämeikeissä. Mukavuusalueen ulkopuolle täytyy mennä välillä oppiakseen uutta ;-) Ennen olisin ostanut tällaisen paletin vain siksi, että se on upea, mutta nyt haluan kehittyä myös tummempien silmämeikkien teossa ja tämä näyttäisi olevan täydellinen sellaiseen!

SMASHIT COSMETICS 12 COLOUR EYESHADOW PALETTE MIX 2
kuva täältä
Nyxistä aika vastaavanlainen paletti on Smashit Cosmetics 12 Colour Eyeshadow Palette Mix 2*, jonka sävyt vaan saavat aina huokailemaan ihastuksesta. Nyxin paletissa pidin erityisesti mattasävyistä, mutta Smashitin paletissa taas rakastan noita kimaltavia sävyjä! Myös alarivin mattasävyt ovat älyttömän upeita. Tietenkin tässä on värikkäämmät värivaihtoehdot kun Nyxin paletti on täynnä helppoja, rusehtavia sävyjä! En todellakaan osaa päättää, kumman paletin ostaisin mielummin, mutta ehkä tässä vaiheessa hinta ratkaisee?

MILANI AMORE MATTE LIP CREME - PRECIOUS
kuva täältä

Mulla ei ole kokemuksia Milanin tuotteista, mutta silmiini iski tämä upea Milanin Amore Matte Lip Crème* sävyssä Precious. Huulipuna lupaa jättää samettisen, mattaisen ja täyteläisen lopputuloksen, jonka on tarkoitus olla peittävä ja pitkäkestoinen. Precious on upean sävyinen ja taistelinkin pitkään tämän ja Charomatic -sävyn kanssa, joka on metallinhohtoinen mutta päädyin tähän tummempaan mattavaihtoehtoon.

VIVA LA DIVA VELVET MATTE LIPTINT - RASBERRY
kuva täältä


Myös Viva La Diva on mulle aivan uusi merkki ja huulituotteiden puolelta löytyi ihana Velvet Matte Liptint* sarja, josta sävy Raspberry* kiinnitti ensimmäisenä huomioni. Tämäkin on mattapinnan jättävä pitkä kestoinen huulipuna ihanassa sävyssä. Tutustuin tähän sävyyn ensimmäisen kerran Charmig Nailsin blogissa, jossa Taina swatchaili tämän sävyn ja kertoikin miten pysyvä puna on kyseessä! Tämä jos mikä olisi ihana lisä turhan punaiseen huulipuna kokoelmaani!

WUNDERBROW 1 STEP BROW GEL - BRUNETTE
kuva täältä

Viimeisenä suuren kiinnostuksen kohteenani on Wunderbrowin 1 Step Brow Gel*, joka lupaa olla pitkäkestoinen kulmaväri. Tämä olikin ihan uusi merkki, joka vaikuttikin aika suositulta tuotteelta ulkomailla. Kulmageeli on vedenkestävä ja lähtee päivänpäätteeksi öljypohjaisella meikinpoistoaineella, joten olisikohan tässä ensikesän suosikkikulmatuote? Lisäksi innostuin eniten siitä, miten tällaisella geelillä saa laitettua pigmenttiset kulmakarvat! Tuotetta voidaan levittää joko kulmasiveltimellä tai tuotteessa olevalla applikaattorilla. YouTube -videoiden mukaan tällä saa loihdittua upeat kulmakarvat. Hinnakashan tämä on, mutta jos tämä on oikeasti rahan arvoinen niin joskus tätä täytyy testata!

Meinasitko tehdä löytöjä Cocopandalta tämän viikon aikana? Löytyykö mun listalta tuotteita, joita säkin haluaisit ehdottomasti päästä kokeilemaan?

1 kommentti:

  1. Vau nuo luomiväripaletit on aivan ihanan olosia! Pakko selailla Cocopandan tuotteita tarkemmin kun on noin hyvät alet menossa *.*

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.