19.10.2017

Kosmetiikkakalenterit 2017

Jep, jouluun on vielä ikuisuus aikaa, mutta näin lokakuun loppupuolella on hyvä alkaa hehkuttamaan kosmetiikkajoulukalentereita! Kosmetiikkakalenterit, varsinkin ne suosituimmat myydään loppuun todella nopeasti, joten jos tällaista upeutta harkitsee ostavansa, niin se kannattaa tehdä aikaisin! Olen viimetalvesta lähtien miettinyt kosmetiikkakalenterin ostamista, mutta jää silti vielä nähtäväksi aionko tällaista ostaa. Listasin kuitenkin 3 kalenteria joita olen tähän mennessä ihaillut!


ASOS kalenteri

ASOS (klik) 

Asoksen kalenterin perään olen kuolannut eniten näistä kolmesta! Kalenteri sisältää todella paljon eri tuotemerkkejä, joita haluan ehdottomasti päästä testaamaan! Sen sisältö on paljastettu Asoksen sivuilla ja tuotteet vaikuttavat erittäin lupaavilta. Hintaakin kalenterilla on vain 74.32€ eli yhden luukun hinnaksi tulisi vajaat 3€, eli ei ollenkaan paha! Eniten paljastetuista tuotteista kiinnostavat Foreo ja The Ordinary! Ei olisi kyllä paha saada Foreota kolmen euron hintaan

LookFantastic kalenteri
LookFantastic (klik)

LookFantasticin kalenterin hinta on noin 100e ja sen sisällön arvo yli 300e. Tässä yhden luukun hinnaksi jää suunnilleen 4€! LookFantasticin joulukalenteri oli viimevuonna suosikkini kaikista seuraamistani kalentereista ja mm. Lipstick Loven Lindalla oli tämä kalenteri! Jo silloinen sisältö vaikutti mielestäni todella hyvältä, joten toivottavasti tämän vuoden kalenteri on yhtä hyvä, ellei parempikin! Kalenteri sisältää 9 täysikokoista tuotetta ja 16 näytekokoista tuotetta. Vaikka tiedän, että kalenteri tulee olemaan upea ja tuotteet ovat enemmänkin kuin ihania, niin ehkei kalliimman hinnan puolesta tätä viitsi ostaa, ainakaan tänä vuonna.MUR kalenteriMakeUp Revolutionin kalenterin hinta TamBeautyn sivuilla on 43.40€, jolloin yhden luukun hinnaksi jää alle 2€! Lisäksi TamBeautyn sivuilta saa ilmaiset postikulut, kun tilaa yli 40€! Sivuilla kerrottiinkin jo mitä kalenteri sisältää ja eniten kyllä odottaisi tuota luomiväripalettia! Luukkujen muutkin tuotteet ovat meikkituotteita ja välineitä.  Jo hinnan puolesta tämä olisi kalenteri, jonka voisin ostaa, mutta vertailuna tuohon Asoksen kalenteriin, tämä ei ole niin monipuolinen.

Meinasitko sinä ostaa tänä vuonna kosmetiikkakalenterin vai odottaa joulua perinteisen suklaakalenterin kanssa? Jos sulta löytyy omasta blogista postausta tämän tai viime vuoden kalenterista, linkkaa se ihmeessä kommentteihin!


8 kommenttia:

 1. Tuo MakeUp Revolutionin kalenteri vaikuttaa ihanalta!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! MakeUp Revolutionin meikit on kiinnostaneet jo jonkin aikaa, niin joulukalenterin avulla pääsisi tutustumaan moneen merkin tuotteeseen edullisemmin :-)

   Poista
 2. Oon myös miettinyt, että ostaisin tuon MakeUp Revolutionin joulukalenterin :D Viime vuonna mulla oli Essencen joulukalenteri ja olin kyllä ihan tyytyväinen siihen, mutta tänä vuonna haluan kokeilla jotain muuta kosmetiikkakalenteria!

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse katselin myös Essencen kalenteria, mutta jotenkin merkki ei ikinä ole iskostunut muhun, vaikka tuotteita on kehuttu kamalasti! Kynsilakoista tiedän, että ovat hyviä mutta meikit jotenkin epäilyttävät.

   Poista
 3. Hih, mä tilasin sen Body Shopin kalenterin! :) Toi Asoksen kalenteri ois kans ihana, se löytyy myös mun listalta! :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/2017/10/3-x-kosmetiikkajoulukalenteri.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luinkin jo sun postauksen! <3 Bosy Shopin kalenteri kiinnosti muakin, mutta silti se jäi pois listalta :-D Ei ihan päihittänyt noita kolmea!

   Poista
 4. Mä tilasin jo Asoksen ja kiitos punnan alhaisen kurssin, kalenteri maksoi vain reilut 60e. Mietin L'occitanen ja Asoksen välillä, mut monipuolisempien tuotteiden vuoksi päädyin Asokseen. Olispa jo joulukuu. http://esteettistamielihyvaa.blogspot.fi/2017/09/kosmetiikkajoulukalenterit-2017.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin himoitsen Asoksen kalenteria! Vielä tässä pähkäilen tilaanko sen vai en, sillä I love Me -messuilta tuli ostettua paljon kosmetiikkaa :-D

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.