23.8.2017

Täydellinen ihonhoitorutiini | NovAge True Perfection

Ennen kesälomaa kärsin kovasti ihon pintakuivuudesta, epäpuhtauksista ja ihon rasvoittumisesta. Käytin paljon rasvoittuvalle iholle tarkoitettuja puhdistavia ja aika kuivattaviakin tuotteita olettaen, että ne sopivat öljyä kiiltävälle iholleni. Otin käyttööni +20 vuotiaille suositellun Oriflamen NovAge True Perfection -sarjan, joka sisältää 6 tuotetta jotka takaavat täydellisen ihonhoitorutiinin. 

True Perfectionin on kliinisesti todistettu tekevän ihosta täydellisen – kosteuttamaan ihoa, heleyttämään ja pienentämään ihohuokosia. Lisäksi se viivästyttää ensimmäisten ryppyjen syntymistä (jotka eivät ole ihan ajankohtainen asia minun iässä). Parhaat tuloksethan saa käyttämällä kaikkia True Perfectionin tuotteita yhdessä ja säännöllisesti aamuin ja illoin! 

ORIFLAME NOVAGE TRUE PERFECTION

Ihonhoitorutiini alkaa aina ihonpuhdistuksesta eli joka ilta ja aamu kasvojen peseminen alkaa NovAge Refining Foaming –geelipuhdistajalla. Itse pidän ihon puhdistuksessa geelimäisistä ja vaahtoavista tuotteista joten tämä on mieluisa tuote. Ensimmäisillä kerroilla putsaaminen tällä sai silloisen pintakuivanihoni kiristelemään, mutta nyt tätä ongelmaa ei enää ole. Putsari poistaa iholta meikin ja epäpuhtauksia ja jättää iholle raikkaan tunteen! 

Seuraavaksi iho pyyhitään Renewing-kasvovedellä, joka sisältää  hydroksihappoja ja kosteuttavia ainesosia, jotka kuorivat iholta kuolleet ihosolut saaden ihon kirkkaammaksi. Kasvovesi on nestemäistä ja levittyy hyvin koko kasvoille jättäen jonkinlaisen kalvon iholle. Tämä ei kutenkaan haittaa, iho jää puhdistuksen jälkeen miellyttävän tuntuiseksi ja raikkaaksi.

ORIFLAME NOCAGE SKIN RENEWING TONER

Puhdistuksen jälkeen on silmänympärysten vuoro. Refreshing Eye Illuminator –silmänympärysvoide. Silmänympärysvoiteen sisältämä kofeiini auttaa vähentämään turvotusta ja häivyttämään tummia silmänalusia. Silkkipuu-uute auttaa ennaltaehkäisemään ensimmäisiä ryppyjä ja juonteita.

NOVAGE REFRESHING EYE ILLUMINATOR

Lisäksi tuubin kärjessä on kuula, joka toimii roll-on tekniikalla. Tämä on mun lemppari tuote aamuisin, sillä jo viileä kuula virkistää silmänympärysihoa välittömästi! Yksi levityskerta riittää silmänympärys iholle ja vinkkinä: tätä kannattaakin levittää myös yläluomelle sekä kiinnittää huomiota silmien ulkonurkkiin! Sinnehän ne rypyt ensiksi ilmestyvät. 

ORIFLAME NOVAGE REFRESHING EYE ILUMINATOR

Seerumi olikin kaikista uusin tuote ihonhoidossa ja tästä nousikin välittömästi mun suosikki. Puhidstuksen ja silmänympärys voiteen jälkeen tehostetaan ihon kostetusta True Perfection Miracle Perfecting -seerumilla. Seerumi sisältää patentoitua silkkipuu-uutetta, joka poistaa ihosta kuona-aineita, joka kirkastaa ihoa ja ehkäisee ensimmäisten juonteiden syntymistä. Tämän koostumus on ihanan kevyt ja saa ihon hehkumaan mikrohelmien ansiosta. Kuulemma seerumia riittää yksi pumppaus koko kasvojen iholle, mutta itse ihastuksissani läträsin tätä jopa kolme pumppausta kasvoille. Seerumi kestäisi muuten yhtä pitkään kuten muu setti, mutta näin läträämällä se loppui itselläni vähän aikaa sitten. Oriflame kehitti kuitenkin tarjouksen, jossa voi ostaa täydennysetuna yhden tuotteen -40% alennuksella kolmen viikon jälkeen setin ostamisesta! 

ORIFLAME NOVAGE MIRACLE PERFECTING SERUM

Lopuksi on päivä/yövoiteen aika! True Perfection Perfecting -kosteusvoide on todella nopeasti imeytyvä ja kosteuttava kasvovoide, joka pienentää ihohuokosia. Acai-marjan kasvikantasolu-uute aktivoi solun aineenvaihduntaa ja suojaa ihoa ympäristönsaasteilta. Olen pitänyt tästä rasvoittuvalla ihollani, ohuen koostumuksen vuoksi. Lisäksi sitä tarvitsee todella vähän, joten tämäkin on todella pitkäkestoinen. Muissa sarjoissa voiteet ovat paksumpia ja jos olet iäkkäämpi ja omistat rasvoittuvan ihon niin voin sanoa että tämä on sinulle täydellinen setti! 

ORIFLAME NOVAGE TRUE PERFECTION DAY MOISTURISER

Iltaisin kasvoille levitetään True Perfection Renewing -yövoide, joka uudistaa ja ylläpitää ihon kosteutta yönaikana. Voiteen sisältämä glykolihappo kuorii kuolleet ihosolut ja lisää uusien solujen syntyä. Yövoide on reilusti paksumpaa ja nopeasti imeytyvää. Aamuisin iho on heleämpi ja Super pehmeä ja välillä aamuisin laiminlyön (onneksi teen tätä vain viikonloppuisin) ihonpuhdistusta sillä kasvoni näyttävät heleiltä jo herätessä! Tykkään myös levittää tätä paksumman kerroksen kasvoille, välttäen tietenkin silmänympärysihoa turvotuksen vähentämiseksi.

ORIFLAME NOVAGE RENEWING NIGHT CARE

 Ihonpuhdistuksessa käytän myös kasvoharjaa, joka puhdistaa ihoa 5x paremmin kuin käsin pesten. Koko ihonhoitorutiini on taannut ihoni paremman kunnon ja voin sanoa että ihoni on kauniimpi kuin koskaan kuudennen luokan jälkeen, jolloin iholleni alkoi tulla näppyä ja finniä. Vaikka epäpuhtauksia on vieläkin jonkin verran, ihonhoitorutiinin ansiosta isompia näppyjä ei tule kuin hormonien vuoksi! Nyt en anna pienempien näppyjen haitata kun iho loistaa kuulaasti eikä kasvoilla häiritse myöskään suuret ihohuokoset<3

Onko sinulla täydellinen ihonhoitorutiini? Jos ei, se kannattaa ottaa nyt käyttöön! 

PS. NovAge True Perfection setin voi tilata nyt hintaan 99€ tai minulta 84€ +postikulut! Muista seteistä voit kysyä lisää klikkaamalla Oriflame sivua, joka löytyy bannerin alapuolelta ja ottamalla yhteyttä:-)

8 kommenttia:

 1. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta! Jatka samaan malliin :-)

  ♥: https://kati-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin kerrottu tuotteista! Nää kuulostaa kyllä kiinnostavilta :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritin kertoa mahdollisimman paljon tuotteiden lupaamista vaikutuksista ja siitä, miten itse tykkäsin niistä :-)

   Poista
 3. Omaan naamaan sopiva ihonhoitorutiini tekee kieltämättä ihmeitä, ei pelkästään iholle, vaan myös itsetunnolle! Omani rakentaminen on meneillään ja vuoden aikana on tullut kieltämättä kokeiltua vaikka minkälaista purkkia ja purnukkaa. Hydroksihapot on minullakin kuorintana ahkerassa käytössä :)

  Starberry Lipgloss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehkuva iho se nostattaa itsetuntoa todella paljon! :-) Ja ihana kuulla että olet rakentamassa omaa rutiinia, kannattaa ehdottomasti kokeilla kaikkea ja muistaa samalla, että saman sarjan tuotteet tukevat toisiaan ;-)

   Poista
 4. Niin upeita kuvia!<3 Tää tuotesarja kuulostaa myös kokonaisuudessaan hyvältä ja toimivalta :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.