30.8.2017

Naamio rakkaus | Lumene Lähde

Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask

Olin jonkin aika sitten Emotionissa harjoittelussa ja täydensin testereitä ja käsiini osui tämä Lumenen Lähde -sarjan geeli kasvonaamio. Mun oli pakko kotiuttaa tämä ihanuus, kun se oli sentään tarjouksessa 14.90€ (norm. 19.90€)! Mikään ihonhoitotuote ei ole saanut mulla aikaan sellaista pakkosaada -tunnetta ja tässä vain oli sitä jotain mikä sai mun sydämen sykähtämään :-D

Lumenen tehokosteuttava naamio sopii erityisesti pintakuivalle iholle, mutta käy myös kaikille ihotyypeille. Se lupaa parantaa ihon hapen saatavuutta, jolloin iho näyttää ja tuntuu  sileämmältä ja pehmoiselta. Tuotteessa on vesi-geeli -koostumus joka extrakosteuttaa ihoa välittömästi kosteuttaen ja tehden siitä hyvinvoivan näköisen. Lähde -nimen mukaan se sisältää pohjoista lähdevettä, sekä luonnollista, tehokosteuttavaa koivun mahlaa. 

Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask


Naamion koostumus on enemmän hyytelömäistä kuin geelimäistä ja väriltään se on kauniin läpikuultavan sinistä. Tähän minä kai ihastuin, raikkaaseen viilentävään koostumukseen. Naamiota suositellaan käyttävän 2-3 kertaa viikossa puhdistetuille kasvoille antaen naamion vaikuttaa iholla 5-10 min. Lopuksi naamio huuhdellaan pois viileällä vedellä. Naamiota voi käyttää myös tehohoitona öisin sivelemällä sitä ohut kerros kasvoille viimeisenä ihonhoitotuotteena. 

Aloitin käyttämään viikko sitten täsmähoitoa finneille, joka on aiheuttanut hoidettavien alueiden pintakuivumisen ja säännöllinen ihonhoitorutiinikaan ei ole auttanut kosteuttamaan näitä alueita, sillä käytän täsmähoitoa joka yö ja päivä. Geelinaamiosta on ollut paljon apua ihon nopeassa kosteutuksessa! Myös yö naamiona tämä on ollut loistava! Liian paksunkerroksen laittaessa (haha, joka mulla on tapana tehdä), kasvot ovat vähän tahmaiset ja tarttuvat tyynyliinaan, mutta levittämällä naamion ohuelti, se ehtii imeytyä kasvoille jolloin se ei jätä tahmaista tunnetta. Aamulla herätessä iho on pehmeä ja kosteutettu. 

Tuotteen 'voimakkaasta' tuoksusta on ollut myös keskustelua, mutta mulla on varmasti niin huono hajuaisti, etten haista lähes mitään.  Monella naamiota testanneella on myös ilmentynyt iholla jonkinlaista reaktiota tästä, yleensä punoitusta ja kirvelyä. Onneksi mun iho ei reagoinut tähän millään tavalla! Kaikilla meillä on erilainen iho, jos jokin tuote aiheuttaa toiselle jotain niin se ei välttämättä reagoi sun ihoon millään tavalla ;-)


Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask


Olen ollut erityisen kiinnostunut tällä hetkellä kosteuttavista kasvonaamioista ja niitäkin on näkynyt blogissa jonkin verran mm. tämä saunanaamio ja toinen huippuhyvä geelinaamio vähän havelmmalla hintaluokalla!

Onko sulla kokemuksia Lähde -sarjan tuotteista? 

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan superhyvältä tuotteelta, että pakko varmaan ottaa tämä testaukseen joskus! Ja noi kuvat on niin hyviä 😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Katja <3 Tätä kannattaa ehdottomasti testata, varsinkin talven tullessa!

   Poista
 2. Mä ostin kanssa tämän mutten ole vielä testannut. Ajattelin ottaa talvella käyttöön, iho on silloin vähän kuivempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä yritän nyt säännöstellä tätä, jotta riittäisi talveksikin kosteuttamaan!! :-D

   Poista
 3. Oi nää kuvat on kyllä niin kivat! Tosi ihana oloinen tuote, tuo väri on kyllä aivan ihana!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Väri ja koostumus olivatkin ne pari syytä, miksi halusin tämän itselleni!! :-)

   Poista
 4. Tää on ihan super hyvä tuote! :-)

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Yönaamiona nyt viilenevinä säinä ihan huippu, kun iho alkaa kuivua!

   Poista
 5. Kuulostaapas kivalta tuotteelta, voisin hyvinkin ostas testiin joskus! :) Ja oi nää kuvat edelleen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Kosteuttaa Super hyvin ja oikeasti saa ihon tuntumaan pehmeältä!

   Poista
 6. Tää olikin ihan uus tuttavuus! Pitääkin ostaa testaukseen! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.