7.5.2017

Huhtikuun lempparit

Nyt ollaan siirrytty jo toukokuun puolelle, mutta palataan vielä huhtikuuhun ja sen tuomiin suosikkeihin! Huhtikuussa tuli tehtyä aika paljon kaikkea koulun osalta: pääsin Varkauden Jim&Jill nimiseen vaateliikkeeseen malliksi esittelemään vaatteita, kävin Kuopion ja Varkauden Emotioneissa tekemässä lakkauksia NCLA:n lakoilla, sekä Kuopion Sokoksella tekemässä IsaDoran uusilla Chrome lakoilla lakkauksia. Tässä kuitenkin huhtikuun vähäiset suosikit!

ORGANIC SHOP, ESSIE, ORIFLAME

Eka ehdoton suosikki on Essien Cashmere Matte lakka sävyssä just stitched. Sain lakan palkkana Emotionista ja lakka on ollut ahkerassa käytössä. Yksinkertaisen kaunis pinkki lakka peittää hyvin kahdella kerroksella, mutta yksikin kerros näyttää kauniin läpikuultavalta terveissä kynsissä. Lopputulos on mattainen, mutta tässä on pientä turkoosia shimmeriä. Tykkään yleensä lisätä tavallisten lakkausten kanssa jotain pientä extraa, kuten koristeita, mutta tätä tykkään käyttää ilma koristeluja!

ESSIE MATTE POLISH

Toinen suosikki on vielä kynsituotteita, nimittäin Oriflamen The ONE sarjan 5-in-1 kynsiseerumi. Tuote käy hauraille ja kuiville kynsille vahvistamaan ja tekemään kynsistä joustavammat. Tämä on auttanut sekä kosteuden lisäämiseen ja joustavuuteen. Kynnet ei napsahda poikki, vaikka kuinka monesti olen lyönyt ne koville pinnoille!

ORIFLAME THE ONE NAIL SERUM

Kuten kaikki tietävät, rakastan kuoria vartaloni ihoa ja yksi suosikkini onkin vartalonkuorinta-aine. Kyseessä on aivan ihana Organic Shopin Lemongrass & Sugar body scrub! Mielettömän hyvän tuoksuinen kuorinta-aine on koostumukselta vähän jämäkkää, mutta iholle levittäessä kuorivat aineet, eli sokeri sulaa iholle jättäen ihon ihanan pehmeäksi! Sokerin sulamisessa onneksi kestää jonkin aikaa, joten kuorintaa saa pyöritellä pitkään iholla, mikäli haluaa sokerin sulavan.

ORGANIC SHOP LEMONGRASS & SUGAR BODY SCRUB

Linkkaa oma huhtikuun suosikit -postauksesi, jotta pääsen lukemaan sun suosikit!

2 kommenttia:

  1. Mun pitää kyllä ostaa noita Organic Shopin kuorintoja kun niin moni niitä kehuu!!

    VastaaPoista
  2. Toi Organic Shopin kuorinta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ja semmoiselle, joka pääsee mun ostoslistalle :)

    http://unelmiaan.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.