29.5.2017

Chrome nails | IsaDora

Moikka!

Nämä chrome kynnet on yhdet harvoista kynsistä, joista oon koko ajan enemmän ja enemmän innoissani!! Nämä on niin helpot ja nopeat  tehdä, että voisin kokeilla joka päivä uutta sävyä puuterin alle! Olenkin kirjoitellut näistä IsaDoran chrome lakoista jo jonkin verran ja seuraavista linkeistä voi käydä lukemassa edellisiä postauksia: klik ja klik.

BLUE CHROME NAILS

Nämä ovat ehkä onnistuneimmat kynnet tähän mennessä, tasaisimmat ja näteimmät ikinä! Halusin kokeilla puuterin alle vaaleansinertävää lakkaa ja minulta löytyi varastosta sopvasti tällainen Wild&Mildin Long Lasting -lakka sävyssä Born In Zoo. Lopputuloksesta tuli kylmän sävyinen, mutta jollain tapaa todella freesi verrattuna edelliseen mustaan chrome lakkaukseen, josta en hirveämmin pitänyt.

Tässä hieman vinkkejä chrome lakkojen käyttöön:
Aluksi kannattaa laittaa mahdollisimman tasoittavaa aluslakkaa kynnelle tai vaikka tasoittaa kynnen pintaa viilaamalla. Chrome puuteri saa nimittäin kaikki rytyt esille eikä lakkaus näytä niin tasaisen epätasaisella kynnellä! Aluslakan kannattaa antaa kuivua hyvin ennen värilakan laittoa, sillä muuten värilakan kuivuminen kestää kauan, eikä chrome puuteria voi levittää vähään aikaan. Suosin itse kirkkaita ja vaaleita sävyjä puuterin alla, jolloin lopputuloksesta tulee kauniin viileä ja raikas.

NAIL POLIS ISADORA AND WILD&MILD

Puuteria tosiaan voi levittää sormin tai meikkisienellä ja itse puuteria tarvitseekin ihan minimaalisen vähän yhdelle kynnelle. Puuteri kannattaa levittää pyörivin liikkein ja totesin tuossa näitä lakkaillessa, että mitä pidempään puuteria levittää, sitä vähemmän kynnelle jää irtopuuteria ja pinnaksi jää täydellinen peili! Suosittelen vielä lopuksi käyttämään tuota Chrome kynsille tarkoitettua päällyslakkaa, sillä kokeiltuani normaalia päällyslakkaa, hävisi peilipinta aika äkkiä kynneltä! :-D  Kuulemma muidenkin merkkien päällyslakat käyvät puuterin kanssa ja varmasti löytyy toimiviakin yksilöitä, jos viitsii alkaa testailemaan.

Olisiko ehdottaa jotain sävyä ensi kerraksi puuterin alle? Kuka muu on yhtä innoissaan näistä kuin minä?

6 kommenttia:

 1. Mullakin toi purnukka ollut nyt jo jonkun aikaa, ja muut päällyslakat ei tosiaan ole toiminut. Peilipinta katoaa, ja alla oleva väri "leviää" pinnan päälle. Ei siis myöskään muut merkit tunnu toimivan aluslakkana. Ihan niin innoissani en siis ole, koska olisin halunnut käyttää jo valmiina olevia kynsilakkoja tän chromen kanssa.

  http://www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi :-/ Kuulemma jotkut päällyslakat toimivat puuterin kanssa, mutta eivät kaikki! Kannattaa testailla eri merkkien päällyslakkoja jos sellaisia omistaa! :-)

   Poista
 2. Oi onpas ihanan näköiset kynnet😍

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Sun kynnet on niin upeet! <3 Ja laita baby pink sävyssä ens kerralla, ellei sulla oo ollut jo ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Pinkin sävyt ovatkin olleet seuraava ajatus puuterin alle, kirkkaan pinkillä saa ihanan ruusukultaisen lopputuloksen, mutta baby pink näyttäisi varmasti super söpöltä! <3

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.