7.4.2017

Meikkisiveltimien pesua

Hei taas!

Nyt kun kipsi on saatu vihdoin ja viimein pois, voin aloittaa taas meikkaamaan. Siveltimien pesusta on kuitenkin tooooodella kauan aikaa (ehkä jopa 3kk), joten nyt olisi varmasti aika pestä nämä bakteeripesäkkeet. Jos meikkaisin useammin ja enemmän, siveltimiä tulisi ehkä pestyä useamminkin.
Ihan aluksi sanon: otakaa huomioon pesussa siveltimien materiaali! Mun kaikki siveltimet on synteettisiä ja ne on kestäneet tällaisia pesuaineita hyvin!:)

MAKEUP BRUSHES

Aloitan siveltimieni pesun niiden huuhtelusta lämpimän veden alla, jonka jälkeen yksi kerrallaan dippaan ne shampooseen tai käsisaippuaan. Tällä kertaa mulla oli käytössä Loreal Elvital Multivitamin shampoo, joka on toiminut jo pidempään siveltimieni pesuaineena, sillä sitä löytyy kaapistamme aina. Tietenkin voi käyttää (varsinkin kalliimmille ja laadukkaammille siveltimille) meikkisiveltimien pesuun tarkoitettuja pesuaineita kuten Liquid Blendercleanseria.

MAKEUP BRUSH

Sitten alkaa parin minuutin pyörittely kämmenselkää vasten siveltimen karvan suuntaisesti, ettei karva ala ajan saatossa hapsottamaan. Jos sivellin on oikein likainen (niin kuin esim. meikkivoide ja aurinkopuuteri siveltimet minulla), huuhtelen sitä aina välillä ja jatkan pyörittelyä kämmentä vasten.


MAKEUP BRUSH

Lopuksi asettelen siveltimet kuivumaan pyyhkeen päälle niin, että rullaan toista puolta ja asetan siveltimet kallelleen pyyhkeen päälle. Näin estetään veden valuminen varteen ja sivellin pysyy hyvänä. Kuivumisen jälkeen pyörittelen sivellintä vielä pyyhkeeseen ja asetan takaisin paikoilleen meikkisivellintelineeseen.

MAKEUP BRUSH


Miten sinä peset sun meikkisiveltimet? Jätätkö säkin pesun viimetippaan?:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.