23.4.2017

Kuulumisia ja tanssia

Moikka!
Mulla oli ihan sika kiva viikonloppu Harjulassa isosleirillä! Lauantai kuitenkin meni Leppävirran Tanssiseuran 20-vuotisjuhlanäytöksessä, joka oli harmikseen päällekkäin leirin kanssa. Meillä oli leirillä ihan älyttömän kivaa, vaikka olinkin puolet ajasta poissa. Nyt odotan innolla isosten valintoja, jospa pääsisin haluamalleni leirille isoseksi. Meitä oli leirillä 45 isosta, eli aika paljon! En ole aivan varma kuinka moni pääsee isoseksi, joten en halua odottaa liian innokkaasti valintoja, etten joudu pettymään :D

DANCE
Koreografia: Salla Pakarinen Räsänen
Tanssiesitykset menivät loistavasti, lukuun ottamatta paria hassua virhettä! Kuvissa tanssimme uusinta nykäri sarjaa, Kuutamolla. Myönnyttäköön, tätä tanssia ei tullut harjoiteltua niin paljon Movesin takia, johon osallistuimme pari viikkoa sitten. Esitimme neljä tanssia: Afro -sarjan, nykytanssin ja street-nykäri tanssin, sekä lopuksi tanssimme kaikkien tanssijoiden kanssa yhteisen lopputanssin.

DANCE

Tähän väliin on pakko kehua meidän tanssiryhmää ja ryhmähenkeä. Ollaan kaikki toistemme kanssa kavereita ja meillä on oikeasti ihan unelmaryhmä <3. Edellisessä tanssiryhmässä olimme jakautuneet pienempiin ja isompiin, emmekä keskustelleet oikeastaan koskaan toistemme kanssa. Tässä ryhmässä onneksi olemme kaikki yhtä, varsinkin ennen esityksiä olemme kaikki innoissamme ja energisiä, jolloin ryhmähenkemme paistaa kilometrien päähän :D Esityksiä edeltävät tunnit ovatkin yhtä tanssimista, laulamista, nauramista ja huutamista.

DANCE

Ja hei, lopuksi vielä: meidän tanssiryhmällä on oma Instagram-tili! Päivittelemme sinne kuvia ja videoita esityksistä! Nyt sieltä löytyy yllämainitsemani streetin pätkä! :) Loimme tilin osallistuaksemme Robinin Hula hula -kisaan jossa parhaat tanssit valitaan Hula hula tanssivideokuvauksiin Helsinkiin! Ollaan nyt harjoiteltu sitä vähän ja tanssi on jo hyvällä mallilla. Kuvaamme oman pätkämme keskiviikkona, jolloin päivitämme videon tilillemme. Meillä on ollut hirmu hauskaa harjoitellessa sitä (vaikka olen ollut yhdessä harjoituksissa :D) ja ehkä vähän äkäistäkin, kun emme edenneet viime harjoituksissa melko yhtään! Käyttäjämme löytyy Instagramista nimellä: Official.tfc ja sitä saa käydä seurailemassa!)

Miten teidän viikonloppu sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.