6.3.2017

Murtunut käsi

Hei ihanat!

Olemme olleet perheen kanssa perjantaista lähtien viettämässä hiihtolomaa Tahkolla. Tarkoitus oli viettää rinteessä mahdollisimman paljon aikaa suksien lisäksi laudalla. Noh.. Heti lauantaina pääsimme aamusta ensimmäisiin rinteisiin! Menin silloin vielä suksilla, mutta innostus lautailuun heräsi, kun siskoni oppivat jo kääntymään laudalla.

Päiväkahvien jälkeen palasimme takaisin rinteisiin, jolloin minä pääsin harjoittelemaan lautailua. Monta kertaa kaaduin ja kupsahdin pyllylleni ja polvilleni, jonka vuoksi koko tyttö on aivan mustelmilla. Opin vihdoin kääntymään laudalla suhtkoht hyvin ja uskalsin jopa mennä ankkurihissiin! Mutta sitten kävi sellainen onnettomuus, kun veljeni kaatui hyppyrissä ja aloin nauraa hänelle. Tästä syystä keskittymiseni herpaantui ja muksahdin ranteeni päälle ja kierin lumessa hämmentyneenä. Lautailin rinteen alas ja äiti kiidätti minut ensiapuun, jossa sain selville että käteni saattaa olla murtunut.

SANNIIJULIAA

Iskä ajoi minut kyssiin, jossa käteni kuvattiin ja kipsattiin. Enää en pääse rinteisiin ja vietän reissun meidän mökissämme. Käsi on kipsissä nyt kuukauden ja multa jää todennäköisesti koulussa asiakaspalvelut vähemmälle ja jään tanssissa jälkeen. Totta kai jotain liikuntaa on pakko harrastaa ja se on käveleminen. Käyn myös ehdottomasti tanssi harjoituksissa, mutten mene tekemään siellä ihan kaikkea! Käteen sattuu ajoittain ja sain ensiavusta kädelleni sellaisen tukisidejutun, jota käytän liikkuessani, vaikka käteni täytyisi olla koholla, jottei sormeni turpoaisi!

Toivottavasti teidän lomanne on alkanut paremmin kuin minun!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, nyt olaan jo jonkin verran paranemaan päin!

   Poista
 2. Auuts, toivottavasti murtuma paranee pian. Ja koita nauttia ny olostas sen minkä voit, vaikket rinteisiin pääsekään :d

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä murtuman paranemiseen! Olen jo konkari noissa murtumissa, 8 kipsausta takaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon !!<3 Mulla on maanantaina kipsin poisto, en malta odottaa:) Sullapa on paljon murtumia, selvästi olet :D

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.