12.3.2017

Lapsuuden aakkoset | Blogiporukka

Blogiporukan kanssa on taas aika tehdä postausta! Milla ehdotti, että tekisimme Elämäni aakkoset -postauksen, jonka osa oli kuitenkin toteuttanut vasta. Päätimme tehdä lapsuuden aakkoset -postaksen, joka ei ole niin tunnettu blogeissa. Linkkaan loppuun muiden tiimilaisten postauksia:)

Aikaiset aamut, meillä ei koskaan saatu nukkua pitkään ja herätyskin oli viimeistään kahdeksalta. Nykyään tästä säännöstä luistetaan vähän ja nukutaan jopa kymmeneen.
Banaani kirjat. Muistaako kukaan niitä vihreää, sinistä ja punaista banaania, joissa värin mukaan meni ne lukemisen tasot?
C-vitamiinit! Hahah, kuuluvat vieläkin elämääni, mutta silloin ne oli ns. isojuttu :D

FAMILYDelfiinien koulutuksesta tuli haaveammattini sen jälkeen kun kävimme Espanjassa (?) katsomassa jotain Delfinaario esitystä.
Eskarissa olin ainut kiharatukkainen tyttö. Äidin ja entisen opettajani mukaan haaveilin tunneilla ja sainkin kokeista aina suru- ja viivanaamoja. Todella kannustavaa :D Pienestä hymynaamasta oltiin ihan onnessaan.
Facebook, jonne minunkin oli pakko liittyä seitsemännellä luokalla. Olin saanut nimittäin kuulla koko ala-asteen siitä, miten olen ainoa jolla ei Facebookia ole,
G-
Hiukset, joita laiteltiin (tai jätettiin laittamatta) aina ennen laivalle menoa kreppiraudalla. Olin kuulemma kalju lapsena. Mulla oli luonnonkiharat, joita ei saanut ikinä laitettua nätiksi!
Ihmisten tuijottaminen ja kuunteleminen. Luokkalaiseni sanovat aina, miten tuijotan heitä aina kun he puhuvat. Olin pienenä hiljainen enkä puhunut koskaan luokassa, joten tyydyin tuijottamaan ja kuuntelemaan muiden juttuja.
Järvessä (ja uimahallissa) uiminen oli parasta! Leikittiin aina hippasta ja uitiin uimarenkaiden kanssa. Tosin aina leikit päättyivät itkuun, kun joku roiski vettä mun päälle ja kostin sen ja siitä alkoi kamala sota.

SANNIIJULIA
Käpyjen kerääminen oli meille tärkeää. Meillä on mökillä sellainen puu, jonka juurakossa on reikiä ja ne piti täyttää kävyillä jotta puu saa ruokaa!
Lumilinnojen ja rakennelmien tekeminen oli mulle lapsena päivittäistä. Naapurini pihalle tuli rakennettua koteja ja meidän pihalle lumilinnoja ja luolia.
Mummon ja ukin luo mentiin aina herkuttelemaan pannukakuilla ja jäätelöillä ja uitiin rannassa ja syötettiin sorsia <3
Nalle, jonka sain ihan pienenä. Se on mulla vieläkin istumassa sängyllä (tai sen alla)
Oravien seuraaminen, kuvittelimme aina että oravat jättävät meille merkkejä, jotta seuraisimme niitä!
Paarmojen puremat ja karkuun juokseminen mökillä. Vaikka vihaankin paarmoja yli kaiken, niin niitä ui aina karkuun ja sukelteli pitkin järveä, ettei ne ehdi puraista!
Q-
SANNIIJULIAA

Rasvaaminen sellaisella äidin erittäin kirvelevällä voiteella, jota piti aina laittaa jalkoihin, kun ne olivat niin kuivat! Itku pääsi aina ja mentiin istumaan pakkaseen viilentämään kirvelyä.
Sateenkaarikynnet, joita teimme ystäväni kanssa suunnilleen joka ikinen viikonloppu lapsena! Tässä taitaa olla syy ammatin valintaankin!
Tanssiminen oli mun harrastus jo pienestä asti ja sitä on jatkunut jo vaikka kuinka monta vuotta!
Ulkopelit ja leikit. Ihan pieninä aina mummolassa roikuttiin nakupelleinä pyykkinarulla, sitten roikuttiin sellaisessa telineessä, sitten vanhempina aloitettiin purkkiksen ja polttopallon pelaaminen.
Wanhojen tanssit oli jo mulle lapsena suuri unelma, niitä katsottiin aina niin ihailevasti!
Valokuva-albumien selaaminen on edelleen todella kivaa, harrastettiin niiden selaamista pienempinä ja naurettiin toistemme tyhmille ulkonäöille, ilmeille ja asennoille
X-
Yökylät: muistan kun menin aina tuon S-kirjaimen kohdalla olevan ystävän luokse ja tosiaan yö kyläillessämme rakensimme aina patjoista katon ja tyynyistä patjan ja tukehduimme kuumuuteen, kun peitimme kaikki raot vilteillä, sillä pelkäsimme hirviöitä!
Z-
Å-
Äänekkäin olin ainoastaan kaveriporukassa, mutta luokassa olin ehkä se hiljaisin. En ole ikinä osannut avata suutani luokassa, vaikka olisikin ollut kysyttävää. Myöskin tuntiaktiivisuuteni oli aika huono
Öisin kuiskuttelu, juteltiin siskoni kanssa kaikkea iltaisin ja kikateltiin. Taisimme olla yö kavereita, mutta päivällä emme tulleet muistikuvieni mukaan toimeen.

SANNIIJULIAA

Käy lukemassa muiden tiimilaisten postaukset:
http://riittaesther.blogspot.fi/
https://aatunpolku.blogspot.fi/
http://riikkka.blogspot.fi/


Untitled-1


Millaisia teidän lapsuuden aakkoset ovat? Olisi mahtava päästä lukemaan teidän postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.