27.2.2017

Viikonloppu Ruotsissa

Nyt ollaan kotiuduttu Ruotsin matkalta! Tästä voit lukea viime vuoden postauksen, jolloin olimme myös Commodore hyteissä. Tämä matka oli yllättävän tylsä ja tuntuu kamalalta kirjoittaa näin, sillä kaikki eivät ikinä pääse matkoille tai tällaisiin hytteihin. Tylsyys johtui kuitenkin siitä, ettei laivalla ollut esiintyjiä tai esityksiä, paitsi illalla ehkä surkein esitys jonka olemme laivalla nähneet, hehe. Mutta voin silti sanoa, että matka oli mukava ja hytit olivat loistavia! Hytit olivat siis isoja, niissä oli olohuone, makuuhuone ja totta kai suihku ja wc. Olohuoneen ja makuuhuoneen sai erotettua toisistaan verholla ja olohuoneessa sijaitsevasta sohvasta sai taitettua parisängyn. Vietimme aika paljon aikaa hyteissämme ja Loungessa, tosin perheen pienimmät ravasivat laivan leikkipaikassa vähän väliä.

CABIN

Heti laivaan ja hytteihin päästyämme lähdimme syömään Mundoon ennen ruuhka-aikaa. Tilasimme hampurilaiset ja nautiskelimme niistä sillä aikaa kun muut matkustajat saapuivat laivaan.
Loput kuvista ovatkin aamupaloilta, kävimme syömässä ne Bon Vivantissa, joka kuuluu Commodore hyttien palveluun. Aamupalalla heti ensimmäiseksi tuotiin pöytään sämpylöitä ja croissantteja lisukkeineen. Lämpimänä ruokana siellä oli mm. munakasta, puuroa, lettuja ja paljon muuta, sekä noutopöydästä löytyi jukurttia, hilloa, muroja ja mysliä. Lisäksi aamupalallakin oli jälkiruokapöytä, josta tuli maisteltua vähän kaikkea... :D Valitettavasti meillä ei tällä reissulla ollut buffetissa ruokailua, joten ainoat oikeat ruot tuli syötyä aamupalalla.

FOOD
Mundosta ja Bon Vivantista

LOUNGE
Loungesta
Commodore hyttien palveluun kuului Lounge ja saunat, tosin saunassa emme käyneet taaskaan, mutta ehkä ensivuonna sitten... Myönnyttäkööt, että olimme Loungessa koko ajan syömässä ja kahvittelemassa. Tarjolla oli erilaisia kahveja, kaakauta, kakkuja, keksejä, leivoksia ja paaljon muuta naposteltavaa. Lounge oli avoinna 9.00-22.00 välisenä aikana, kun taas viime vuonna se oli auki vain 16.00-22.00, eli aika myöhään.  Loungessa tuli syötyä oikeasti aivan liikaa ähkyyn saakka. Saatoimmekin istua siellä pari tuntia selailemassa somea ja lukemassa lehtiä. Opin muuten Loungessa kamerastani uutta, kun tutkin sitä tylsyyteen. Tämän vuoksi jotenkin tuntuu että osa kuvistani on parempia kuin ennen, tai sitten vain kuvittelen :D

LOUNGE

Lauantaina satamaan päästyämme kävelimme 20min matkan Fältöverstenin ostoskeskukseen, jossa kiersimme kosmetiikkaliikkeitä ja vaatekauppoja. Kävimme ainakin Kicksissä ja innostuin kun huomasimme, että sieltä sai Anastasia Baverly Hillsin meikkejä! Olisimme siskoni kanssa saaneet yhteiseksi sen kuuluisan ABH:n kulmavärin, mutta hinnan vuoksi en halunnutkaan sitä, sitä paitsi mulla on käyttämättömänä tuo nykyinen kulmaväri, joten tähän hätään ei tuota kulmaväriä tarvittu:)
Ruoka aikaan, eli 11-12 välillä perheen pienimmät kävivät syömässä mäkkärissä ja vanhin pikkusiskoni kävi syömässä sushia. Mulla ja äidillä ei ollut oikein nälkä, joten kiertelimme lisää liikkeitä. Lopuksi meillä ei ollut oikein mitään tekemistä, kaikki liikkeet oli kierretty ja paikat nähty, joten ostimme jäätelöt ja  kävelimme vähän matkaa kaduilla. Palasimme takaisin laivaan lepäilemään ja syömään Loungeen. En tehnyt hirveästi ostoksia tällä reissulla, mutta jotain tarttui silti mukaan. Ajattelin tehdä näistä ostosten esittely postauksen Viron reissun jälkeen, jotta esittelisin molempien reissujen ostokset yhdessä.

SHOPPING CENTER

SHOPPING

BODY SHOP

Vaikka istuimmekin paljon Loungessa, kiertelimme myös laivaa ja sen liikkeitä. Tax Freessä tuli käytyä useamminkin tuoksuttelemassa hajuvesiä ja testailemassa huulipunia kämmenselkään. Kierrettiin myös monta kertaa Luxury ja Fashion -liikkeet sekä Gifts- ja Electronics myymälät. Joka ikisellä käynti kerralla hypisteltiin ja ihasteltiin koruja ja vaatteita, niistä ei koskaan pääse yli!

Nyt kuitenkin reissu on ohi ja seuraavalle laiva matkalle mennään 8.3, jolloin mulla on hiihtoloma. Mennään silloin Viroon tyttöporukalla. Silloin meitä lähtee meidän perheen tytöt ja kaverini perhe :) Sieltä tulee jälleen uutta postausta, näitä matkailu postauksia ei varmaan voi ikinä olla liikaa?

SWEDEN

LUXURY

SHOPPING

Millaisia laivareissuja teillä on ollut?

4 kommenttia:

 1. Vaikka esityksiä ei ollutkaan nii matka kuulosti silti ihanan rennolta :)
  Ite kävin viimeks laivalla about 4 vuotta sitte. Äidin kans ollaa suunniteltu kuitenki laivareissuu ruotsiin huhti- tai toukokuulle.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin! Hyvää matkaa teille, pitäkää hauskaa ja toivottavasti teidän reissullanne on hyviä esiintyjiä ja esityksiä:)

   Poista
 2. oi kivoja kuvia ja kiva postaus! kävin itsekkin juuri risteilyllä ja kohta lähden uuteen reissuun. Käy toki kurkkaamassa laivapostaus :)

  http://roseventures.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teillähän oli mukavan kuuloinen reissu, kannatti lähetä mukaan! :) Mielläkin häämöttää uusi reissu jo ensiviikolla :D

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.